XP x86 na staroj makini zauzimao 200 mb (imao 512 mb) a sad imam 7 x86 i zauzima mi 400 mb (od ukupno 2 gb)...
Sto je mnogo - mnogo je!
:: mada je to moje misljenje ,drugi misle da je vrh ...za mene je xp bio i ostao legenda ...jednostavno ,samo pogledas zauzece rama i sve ti je jasno .. ::
aj da sam mu rekao zajebi sedmicu ,baci xp i vozi ,pa da se i prepucavam ,ideja je bil samo da proba ...na kraju krajeva ,neka skine neku drugu sedmicu ,sad ih ima masa po torrentima preaktivirana ,neko je vec lepo rekao ,ne mora da znaci da isti os radi isto na dve razlicite masine
a sto se graficke tice ,da je uzeo 3870 radeon a,bolje bi prosao
Никако не могу ову тему да доведем у везу с њеним насловом. Не видим зашто би неко помињао једно од најсветијих имена говорећи о хардверу и софтверу? Име Мајке Божије прослављају (Њу) милиони људи на планети и са љубављу га призивају у свим животним невољама. Коришћење Њеног имена овако испразно, заиста је неумесно и представља узимање имена Божјег узалудно. То је грех. А као сваки грех има и своје дејство, последицу. Ово схвати као најдобронамернији савет а не као прекор.
Re: Začudio bi se Milivoje koliko bogovi generalno imaju fleksibilne stavove
08.06.2010. 19:34
status: user broj poruka: 453
Pop Raic. (Makarije)
Dodji dete, da okajes grehe :D
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Budi dobar, voli bližnjeg svog i nema šta da brineš bi bio rezime :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.