OK... Pozdrav! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ljudi jel bi mogo ja gurat f1 2010 na ovakoj nekoj masini: amd 3500+, 2gb rama, x1650 pro.. bitno mi je da mi igra radi ono da bude igrivo sa podesavanjima minimum minimuma! ako je neko probao nesto slicno voleo bi cuti utiske.. pozz
edit: vidim da je uglavnom ono najmanje dual core.. ne znam jel probo neko na jednojezgrasima?
Trenutno testiram da vidim šta je popravljeno pa javljam utiske. Pozdrav svima!
EDIT: Mnogo toga je sređeno, što se može videti i u ReadMe fajlu. Meni najznačajnije ispravke su: Split Time, odsustvo grafičkih bagova u DirectX11 modu, i najbitnije da je otključana Advanced Wheel opcija za bilo koji kontroler pa konačno mogu volan da podesim do maximuma. Tu je još i Benchmark u Graphic opcijama ali to je već manje bitno. Na žalost problem sa neiskorišćenjem GPU-a do maksimuma je i dalje prisutan tako da performanse nisu onolike kolike bi mogle i morale da budu ali su ipak dovoljne za igranje.
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
:: Konačno se pojavio Patch v1.01 pa kome treba nek skida :: :: http://goo.gl/eV9j :: :: Trenutno testiram da vidim šta je popravljeno pa javljam utiske. Pozdrav svima :: :: EDIT: :: Mnogo toga je sređeno, što se može videti i u ReadMe fajlu :: Meni najznačajnije ispravke su: Split Time, odsustvo grafičkih bagova u DirectX11 modu, i najbitnije da je otključana Advanced Wheel opcija za bilo koji kontroler pa konačno mogu volan da podesim do maximuma. Tu je još i Benchmark u Graphic opcijama ali to je već manje bitno. Na žalost problem sa neiskorišćenjem GPU-a do maksimuma je i dalje prisutan tako da performanse nisu onolike kolike bi mogle i morale da budu ali su ipak dovoljne za igranje.
:: Jel mozes da mi ostavis link za taj hamachi i teknohelper? Instalirao sam neki hamachi al ne znam gde da nadjem taj helpe :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Hamachi :: http://www.filehippo.com/download_hamachi :: :: TeknoGods :: http://www.2shared.com/file/xKSqntuZ/TeknoGods_Beta17.htm :: :: :: :: Jel mozes da mi ostavis link za taj hamachi i teknohelper? Instalirao sam neki hamachi al ne znam gde da nadjem taj helpe :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: ::
Posto vidim na drugoj temi niko ne odgovara ajd da probam ovde...
Moze li neko da mi razresi misteriju i kaze mi sta kog djavola predstavlja ona antenica po sred nosa bolida? Nista ne vidim gde idem...moram da pridignem kameru...dal je moguce da onako voze...?
Ta antenica, tj. nekoliko njih jedna iza druge sluze za komunikaciju sa boxom (radio veze, telemetrija itd... ) i zaista postoje na bolidima Formule 1. Ja vozim F1 simulacije dugi niz godina pa sam se vec navikao, tako da ce ti to predstavljati mozda problem samo na pocetku... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ta antenica, tj. nekoliko njih jedna iza druge sluze za komunikaciju sa boxom (radio veze, telemetrija itd... ) i zaista postoje na bolidima Formule 1. Ja vozim F1 simulacije dugi niz godina pa sam se vec navikao, tako da ce ti to predstavljati mozda problem samo na pocetku.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Sad sam tek video temu... Pun je server, zato ne mozes da udjes. Pogledaj na Benchu onu temu o F1, mislim da su napravili jos jedan server, pa probaj tamo da udjes.
:: Jel se igra ovo jos uvek? Neka mi neko kaze zasto ne ogu da upadnem, samo izbacuje da je server full. Scyter, any idea? :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
Ljudi imam gadan problem. Dok sam imao XP instalirao sam igru i uspe nekako da se logujem zarad snimanja stanja. Onda sam oborio XP i instalirao WIN7 6. Sada nikako ne mogu da se ulogujem jer mi prijavljuje loš key (01911-01911-....) Kako ovo da rešim, ne mogu da se setim kako sam to odradio pod XP-om. Hvala unapred. Skid
Ako mislis na Windows Live, onda imamo isti problem. Ne mogu da napravim account, uoste ni nemam opciju da biram Offline account. Isto sam oborio sistem, pre sam imao Win 7 Ultimate 32 bit, a sada 64 bit.
:: Ljudi imam gadan problem. Dok sam imao XP instalirao sam igru i uspe nekako da se logujem zarad snimanja stanja. Onda sam oborio XP i instalirao WIN7 6. Sada nikako ne mogu da se ulogujem jer mi prijavljuje loš key (01911-01911-....) Kako ovo da rešim, ne mogu da se setim kako sam to odradio pod XP-om :: Hvala unapred :: Ski :: ::
kada ti ponudi da se prijavis ili registrujes,idi na create new, skroluj text i pri kraju ce ti pisati create a local profil,plav text i done.Meni radi auto save. Evo link http://bit.ly/9SMDlZ
Jedno pitanje. Da li treba da se napravi live acount ili ne? I da li treba da idem online kada mi se pojavi Home stranica iako koristim hamachi i tehnohelper? Sve sam pokusao, kada treba da se konektuje pise licence key is not valid. Sta da radim?
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.