da,zaboravih da navedem verziju drajvera, trenutna v.258.96, znaci nisam instalirao visual c++ i DirectX sa DVD-a, jer uvek imam sve poslednje, nije bilo potrebe i grafika mi je default, procesor nije ni nasviran toliko, nego cisto eto malo bez dizanja napona.. zao mi ga bilo na default sa megom.
:: Instalirao DirectX, C++ sve sa onog cd-a. Leti : :: :: Nasvirao sam grafiq na 750/1700/1000 :: Proc E8200 na def.2.66Ghz / Vendetta :: :: Dakle reinstall igre novi driveri, i sve se instalira u paketu... :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Radi opusteno na max, samo je igra goMno, medal of honor je za ovo SIMULACIJA, od zvuka, grafike, price, misija...ma sve je bolje...razocaran sam... ovo je samo jos jedan u nizu arkadnih `ozezi po moru neprijatelja` pucina sto ne vredi ni k...
Gore Battlefield 2, Medal of Honor i Dice, Dole Activision i Treyarch i njihov sve gori proizvod Call of Duty!!!! __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
skinut ruski dvd clone, patchovan i krekovan, radio prvog dana perfektno i sad kad ocu da ga pokrenem, nece ni da pokrene igricu? jel neko imao slicnih problema? U cemu je stvar, help :PP
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: Omg wtf morao sam da vratm datum na jucerasnji da bi mi igrica proradila Wtf? :: :: JEL Vi sa skidrow verzijom radite to isto :: Jel sa skidrow moras da imas upaljen steam da bi radila igra :: :: Intel i3 330M 2.13GH :: HM55 Chipse :: 3072MB (3GB) DDR3 1066MH :: 320GB 7200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA H :: JBL Stereo Speaker :: W7Pro :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
We decided to release this crackfix, because instead of removing the checks that the protected executable does, Skidrow left all checks that steam does in place. Since steam did a very poor job of protecting this game, there are some serious performance issues on less powerful computers. On one of our systems the difference in FPS was approximately 50%. Because the game has a frame limiter in place, it is best noticeable on less powerful PCs.
As a bonus we made it possible to play in zombie mode with our crack SKIDROW also released an enabler for this, but their crack crashes when going back to menu.
S ovim novim sređenim lekom mi više ne cecka između misija, kad krene priča i filmovi. Sada radi sve kao podmazano. Jedino sam primetio da malo sporije učitava igru i misije, ali dobro.
Koim crackom na kraju treba leciti ,reloaded crack fixom,il razor? Ima li razlike,posto vidim da se ljudi zale na razor verziju. Napokon sam nasao vremena da igram pa me zanima da se necimam? Fatality cSports public : 91.150.72.229:27025 http://fatality-cs.info/
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.