:: :: :: :: ajd što je nemoguće igrati na tastaturi, ... ali, toliko loša grafika .... pa ovakva igra je trebala da se pojavi pre 5 godina, a ne sada .... :: Neću ni da nastavim da je igram :: Hot Pursuit II je klasa za ovo grafički gledano ....
i to što kažeš ... meni iskreno i boli uvo ... žao mi je ovih što su platili svoje dx11 kartice preko 200€ a vamo im se serviraju najnoviji dx9 naslovi ... jao bedaka ... haha ...
Koliko GB ima igra? ja skidam neki multi7 (DVD9) 6.8gb sa lekicem ..valja li to MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb DDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
Cek bre, lista automobila, saradnja sa vozacima, kupljenje fizickih podataka na stazi, ostecenja, ne moze kao da se provali da li je snimak iz igrice ili stvaran i ostala paljevina iz trejlera je ustvari ipak mucak? Jos ako u intru pise Vans shoes? .P
Ode sve u k. prvo su nestale raznorazne borbene simulacije, sad izlgeda i voznje, deca izgleda samo vole da trse zmajeve magijama i sevaju laserima... :(
Sto sta se desava?Sta ne valja?Kakva je u odnosu na Shift 1?
Štangliranje
:: :: Izgubi je odmah, ja se vraćam na F1 2010. 8GB, džabe download :: :: Pre bi igrao TDU2....bar podseća na TDU1 :: :: :: Jos sam u procesu kupovine, i dalje imam nadu.. :: :: :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: ::
Grafika nije ništa naročito. Šta god radio na volanu, kočiš na vreme, pratiš idealnu liniju, imaš podupravljanje. Zvuk je retardiran. DDDRRRZZZZLJJJJMMMGGG koja kod kola voziš...a onaj moron se jedva čuje (komentator). Preko tastature neću ni da igram. I važi, simulacija u kojoj skupljaš peone.
:: Sto sta se desava?Sta ne valja?Kakva je u odnosu na Shift 1 :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: Izgubi je odmah, ja se vraćam na F1 2010. 8GB, džabe download :: :: :: :: Pre bi igrao TDU2....bar podseća na TDU1 :: :: :: :: :: Jos sam u procesu kupovine, i dalje imam nadu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: :: :: ::
Do mojega..Sta onda covek vise da ocekuje ako su iz dana u dan igre sve gore i gore.. Sve otislo u tri lepe!Sutra cu da ga probam na gamepad pa da vidim sta se desava ali vec imam odredjene predrasude tj `strah` ili ti slutnju da ce nesto da useru!E steta!
Štangliranje
:: :: Pokušavam već 2 sata da je igram i ne mogu više :: :: Grafika nije ništa naročito :: Šta god radio na volanu, kočiš na vreme, pratiš idealnu liniju, imaš podupravljanje :: Zvuk je retardiran. DDDRRRZZZZLJJJJMMMGGG koja kod kola voziš...a onaj moron se jedva čuje (komentator) :: Preko tastature neću ni da igram :: I važi, simulacija u kojoj skupljaš peone :: :: :: Sto sta se desava?Sta ne valja?Kakva je u odnosu na Shift 1 :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Izgubi je odmah, ja se vraćam na F1 2010. 8GB, džabe download :: :: :: :: :: :: Pre bi igrao TDU2....bar podseća na TDU1 :: :: :: :: :: :: :: Jos sam u procesu kupovine, i dalje imam nadu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne znam sta sam ja onda igra..seo sam na metar i po od tva ovog od 42``, i odvozio sam samo prvi i drugi challenge i zaustavio se kad sam kupio auto jer nemam vremena sad. Do tada mi je bilo fenomenlano, posebno mi zalud helmet cam. A onaj ko pominje ovde hot pursuit mogu slobodno reci da je na teskim drogama. U njoj je upravljivost ko na Nokia Rally-u na s40 telefonima.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Moj utisak je da je igra 0.1 alfa ozbiljne igre. Naravno, to ne znači da se drugima neće svideti.
Iskreno se nadam da će DiRT serijal nastaviti sa dobrom tradicijom. Jedva čekam Trojku.
NFS nastavlja da iz nekih razloga grabi pažnju i uvek ću ga probati. Beše dobar serijal. Mene razočarava iz nastavka u nastavak. Niti je simulacija niti dobra arkada. Retardirani mutant. Bar je volan prepoznao super :-D
:: Ne znam sta sam ja onda igra..seo sam na metar i po od tva ovog od 42``, i odvozio sam samo prvi i drugi challenge i zaustavio se kad sam kupio auto jer nemam vremena sad. Do tada mi je bilo fenomenlano, posebno mi zalud helmet cam. A onaj ko pominje ovde hot pursuit mogu slobodno reci da je na teskim drogama. U njoj je upravljivost ko na Nokia Rally-u na s40 telefonima :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Mutant- pa da kazemo tako. Retardiran- ne bih se slozio. Ja sam extra zadovoljan shift I kako je odradjen, kupio sam i original. Ovde mi se dosta svidja nova kamera, tako da cu verovatno da se zadrzim malo da vidim kako ce da bude, da zaradim neka jaca kola sa RWD da vidim dal to ide na bok u obicnoj trci. Ako to moze da se radi, I approve :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Eto vidis BAX,da sam u pravu.... Najbolje kad covek sam vidi kakva je igra. Ja licno mislim da je ovo cist promasaj od igre,ali nek kukaju oni sto su je kupili....
Kao šećerac što ga mazneš s njive usput, malo provrtiš iznad logorske vatrice pa se posle usereš.
Ovo simulacija nije ni u kom slučaju, previše toga fali, a nije ni zabavno kao dobro odrađena arkada, ne znam s koje strane da priđem igri. Ma nije ni bitno, ko da sam očekivao ne znam ti šta pa se razočarao.
Ne znam za vas al meni mnogo govori to što ljudi neće da je igraju ni za dž, ko bi je kupio - ne znam ni to, niko odavde.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Zato sam te gore uredno pita `sta pod tvom mishljenju....` ocekujuci iskren odgvoror.
:: :: Eto vidis BAX,da sam u pravu... :: Najbolje kad covek sam vidi kakva je igra :: Ja licno mislim da je ovo cist promasaj od igre,ali nek kukaju oni sto su je kupili... :: :: Odoh ja na AC3 ::
Nisam još skinuo Shift 2, ali ako je kao prvi deo onda je odličan. Prvi je vrlo realno odradjen, a onaj ko povezuje Hot Pursuit sa Shiftom treba da baci joypad i da upiše auto školu prvo...
Ko nikad nije vozio pravi automobil ne može ni da zna kako se ponaša u igri...
Svi su me napali kad je izasao trejler i kad sam rekao da ce biti arkadno sranje, a izgleda da je nesto slicno i ispalo, probacu je veceras ili sutra pa cu da vidim al cini mi se da su se samo proseravali sa onom pricom o realnosti na trajleru. Ceka se gtr 3 ove godine, to mislim da nece usrati al vise se nista ne zna sigurno :)
Ja sam samo odigrao onaj entry deo, gde ti odredjuje settings (stavio mi pro, all off, cak i best line, hard) i tu mi je ostavio odlican utisak, prvenstveno (da ponovim) zbog helmet kamere koja je uzasno dobar trip kad si metar i po od 42``, mozda i to dosta utice. Nije isto na duplo manjoj dijagonali kad igras, bar meni.
:: Nisam još skinuo Shift 2, ali ako je kao prvi deo onda je odličan. Prvi je vrlo realno odradjen, a onaj ko povezuje Hot Pursuit sa Shiftom treba da baci joypad i da upiše auto školu prvo.. :: :: Ko nikad nije vozio pravi automobil ne može ni da zna kako se ponaša u igri.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
bilo bi najlepse kada bi izasao gran turismo za pc..al jbg
:: Svi su me napali kad je izasao trejler i kad sam rekao da ce biti arkadno sranje, a izgleda da je nesto slicno i ispalo, probacu je veceras ili sutra pa cu da vidim al cini mi se da su se samo proseravali sa onom pricom o realnosti na trajleru. Ceka se gtr 3 ove godine, to mislim da nece usrati al vise se nista ne zna sigurno : :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.