Pa ko te tera da koristis sifre? Jel` to sto je onaj pitao da li se ostaje bez municije? Ma stipu to, igraj ti svoje.
A BB i repack je jedno te isto. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Prvo jebeni citovi ja ne razumem kako neko moze da igra igricu sa siframa, ako je igram igram je na sto seze i sto detaljnije, a ne da ko bez mozga bozanski mod municije koliko os i uri onda igraj siriju sema to menja celu igru te sifre koriste deca od 6 god i sifre uopsteno po meni treba ukinut :: :: a daum objasni mi razliku izmedju black box i repack, ja ni ne znam sta je black box u stvari any1 :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Jos jedn astvar, kada drzim desni klik on uperi lampu i isteruje im tamu pa tek onda moze da ih puc puc, logicno
MEDJUTIM...
Samo kliknem desni i ne drzim posle toga vec samo na suvo drzim lampu i on isteruje zlo iz njih , dakle nijednu jedinu bateriju ne potrosim...
Kada vas jure njih 3-4 samo se okrenete ka njima i rafalno desni klik, svi se stanuju a ne trosi baterije i cim krenu da se pomeraju moze opet rafalno desni klik bez drzanja i trosenja jedne jedine baterije.
Ovo je tako palnirano ili je bug?!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako ne kliknes desni klik nece ni da pocne da isteruje tamu iz njih, dakle nije planirano da samo uperujes lampu bez icega i da to tako radi, zato i mislim da je ovo propust.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Hm, nisam obratio paznju ...obicno ako ih je vise prvom i krenem sa desnim klikom pa ako je baterija pri kraju a zelim da je ustekam samo ih misem i ispratim lampom ...videcu bas sutra.
Sad sam isprobao bas sam gledao da ostanem sa jednim ludakom da se makljam bez da sam `right-clickovao` na njega,znaci samo bezim od njega ali drzim lampu uperenu i sredio sam ga..
dakle ako sam shvatio ti mislis da ako ne pocnes sa pojacanim svetlom da ne mozes da ga dokrajcis pukim uperivanjem lampe?
:: Obozavam igre iz treceg lica a tek kad vuku na psiho horor :: a ne samo npucavanje sa nekim cudima ili obicnim ljudim :: :: Sad sam odigrao dva chaptera, :: :: + pozitivne stvari u vezi igre :: :: igra je odlicna, :: drzi paznju :: napeto je cak i kada se apsolutno nista ne desava, :: suma i mrak je odradjen odlicno , kao i suskanje grebanje skripanje i slicn :: jeste da je svo drvece kao iz kinder jajeta i kaouboskih filmova uklopljeni 2d delovi , ali opet su jako lepo to zamaskirali i nikad nisam igrao igru koja po noci tako docarava sumu :: muzika fenomenalno uklopljena sa celim ambijento :: :: - Zamerke, nista strasn :: :: Kretanje lika je malo lose odradjeno, kao da se krece po ledu, bukvalno takav imam osecaj, pogotov :: u naglim promenama pravca u toku borbe. :: :: I smeta mi sto glavni lik uzasno opusteno prica tj razmislja bez ijedne trunke panike ili straha, :: ako ludis usrao bi se, ako vec ne ludis jer nisi jedini koji vidja te stvari i onda bi se usrao, :: a da pricas o svemu kao da sedis u fotelji uz bakine kolace, nekako mi malo bezveze. :: Ne kazem da je gluma losa vec samo razmisljanje naglas od strane glavnog lika :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
isterujes tamu i kad ne srzis desni klik, samo kad pritisnes mnogo je brze isto je sa farovima, ali svidja mi se sto kao u alone in the dark cesto ostajem bez municije a suma me podseca isto je tako iznad moje kuce u selu vala isto toliko o nocnom lovu..
Odigrah jedno sat vremena i mogu da kazem - do jaja! Vidi se da autori vole Stivena Kinga, i ne kriju to. A i sam setting igre je kao nesto sto bi i King napisao - mali gradic, pisac sa kreativnom blokadom, nestanak zene. Inace Pat Maine - jos jedna referenca na Kinga :)
Grafika me je odusevila, i bas je onako fino, konstantno jeziva atmosfera. Svaka im cast. Ne izlazi ovako nesto cesto.
A koliko sam primetio ima jos referenci na neke druge stvari. Ako se ovako nastavi tokom cele igre - odlicno. Obezavam kada su tako sitne stvari maestralno ulkopljene u neku igru.
Ali..ima dosta nedorecenosti,moracu jos jednom. Radnja je dosta kompleksnija nego sto sam mislio. Preporuka da se akcenat igre baci na dijaloge i citanje knjige koju Alan skuplja tokom igre.
Uopste mi nije jasno dali je cela prica plod njegove fikcije ili realnost. On pobedjuje tamu na kraju sopstvenom voljom i zrtvom da bi spasao suprugu..???
Voleo bih da mi neko pojasni neke stvari posto ocigledno da je igra Remek-Delo.
Ja nemam komentar! Igra je savrsena... skoro se nisam ovako zanimao u totalno mracnoj sobi do 6h jutros! I bilo mi zao da legnem da spavam :D Kada sam legao..krenuo da razmisljam sta ce se dalje desavati..stvarno svaka cast..super igra...prica..muzika...kada je kraj nekog dela... pa onda onaj deo..gde pokazuje sta se desilo u predhodnoj epizodi..ma zlo.Koliko zanimljivo i dobro..prsoto mi zao da predjem :( Nisam je presao al sam cuo da ljudi koju su presli da je nekako nedovrsena prica..da ima materijala za nastavak..Jel to tacno ili ? :) Ko je presao naravno :D
Posle 2 Dlc-a neke stvari su mi jasnije a ako gresim voleo bih da me neko ispravi...
Alan Wake.Pisac u srednjim godinama,uglavnom proizvodjac Sund-Trash romana srednje kategorije. Bracno stanje- ozenjen. Mesto boravka-New York. Supruga uvidja posle godina braka njegov licni egoizam i pocetak njegovog posrtaja u zivotu i misli da je vreme za promene.Njegov decacki karakter joj sve vise smeta i planira da ga napusti.
Alan je u Kreativnoj blokadi i ne moze da napise novi roman.Pokusava da joj se osveti tako sto ce je ubiti u novom remek-delu koje ce napisati.Bright Falls je fiktivno mesto koje postoji samo u njegovoj glavi a on se u stvari bori sa unutrasnjim Demonima.[ Zen-dobra strana pisca.Tama-mracna] Na kraju,kod njega pobedjuje Zen-dobra strana,suprugu spasava od tame u svojoj glavi i trazi varijantu da spasi brak.
Gresis, ali ne mogu da te ispravim jer ne znam gde gresis :) _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Posle 2 Dlc-a neke stvari su mi jasnije a ako gresim voleo bih da me neko ispravi.. :: :: Alan Wake.Pisac u srednjim godinama,uglavnom proizvodjac Sund-Trash romana srednje kategorije :: Bracno stanje- ozenjen :: Mesto boravka-New York :: Supruga uvidja posle godina braka njegov licni egoizam i pocetak njegovog posrtaja u zivotu i misli da je vreme za promene.Njegov decacki karakter joj sve vise smeta i planira da ga napusti :: :: Alan je u Kreativnoj blokadi i ne moze da napise novi roman.Pokusava da joj se osveti tako sto ce je ubiti u novom remek-delu koje ce napisati.Bright Falls je fiktivno mesto koje postoji samo u njegovoj glavi a on se u stvari bori sa unutrasnjim Demonima.[ Zen-dobra strana pisca.Tama-mracna :: Na kraju,kod njega pobedjuje Zen-dobra strana,suprugu spasava od tame u svojoj glavi i trazi varijantu da spasi brak :: :: Zeleo bih i vi da date svoj komentar.. :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Moras da promenis desktop rezoluciju. Prvo sam u igri mogao da stavim max 1280x1080 ali cim sam stavio da desktop rezolucija bude 1680x1050 onda sam mogao normalno da podesavam igru.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.