Ocigledno da ne volis ovakav tip igre, jer kako citam vidis samo obicnu pucacinu, ja sam vise vremena provodio citajuce sve i svasta i istrazivajuci, a kroz sve sporedne misije odredjujes da li ce lik biti renegade ili paragon, i od toga zavisi nekad ko ce da prezivi, misije su vrlo zanimljive i prica je zanimljiva.....uopste ne shvatam kako neko ne moze da voli ME serijal, svim pucacinama fali ono sto ima ME....zanimljivost. Nzm sta si ocekivao, da odmah sada ima sve ili da bude kao skyrim ili sta vec.
@Gare Pa nisam bas Skyrim, jer nije tad ni postojao, ali nesto vise jesam. Dobre stvari ne moraju da imaju sve odmah, ali moraju da nagoveste da imaju nesto kasnije. Ali probacu ponovo, zalosti me taj sed fejs.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.