Igra je nista posebno, prosecna KAO sunjalica ali eto opet u otvorenoj borbi sa gomilom protivnika im jebes majku bez problema cak i na vecim tezinama, asasin krid sindrom.
E sad, ono sto mene zanima po kojim aspektima je bolja od bioshoka 3?
vizuelni dozivljaj i lokacije - ne sam gameplay - ne prica - definitivno ne likovi - ne (tvoj lik nekako prica sa ostalima, ali nista ne cujes...)
A ako nisi primetio malo su i pokrali vigore/plazmide iz bioshoka.
jbt koji si ti kriticar za svaku igru, zar bre nema nista pozitivno sto moze da se pronadje u novijim igrama, sta igras sada? mada je mozda to objasnjenje sto si toliko dobar u mk2
:: Igra je nista posebno, prosecna KAO sunjalica ali eto opet u otvorenoj borbi sa gomilom protivnika im jebes majku bez problema cak i na vecim tezinama, :: asasin krid sindrom. :: :: E sad, ono sto mene zanima po kojim aspektima je bolja od bioshoka 3 :: :: vizuelni dozivljaj i lokacije - n :: sam gameplay - n :: prica - definitivno n :: likovi - ne (tvoj lik nekako prica sa ostalima, ali nista ne cujes... :: :: A ako nisi primetio malo su i pokrali vigore/plazmide iz bioshoka :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pa evo igram biosock 3 i odlicna je igra, nemam zamerki, koja realno brise patos sa dishonoredom, koja je ipak solidna ok prosecna igra, dakle nije los.
Ko hoce da instalira Dlc-ove pozeljno bi bilo da ima Reloaded verziju. Instalirate i iskopirate krek. U opciji misije se pojavljuje jezicak Downloadable contest,tu izaberete koji hocete Dlc da igrate sa strelicama levo desno i enter.
Ko ne moze iz nekog razloga da to uradi ima > Dishonored (ENG/RUS) Repack By R.G. Catalyst Tu su oba dlc-a vec implementirana. Mada 3 glavni izlazi za par meseci pa ne znam sta da vam kazem. Najbolje je imati Reloaded verziju. Po meni prica je glavni adut ove igre i stvarno je besprekorna. Kombinuje se stvarnost i iluzija nekog futuristickog-viktorijansko-industrijskog drustva koje energiju dobiva iz eksplatacije kitova,puno morbidne stvarnosti,intriga,korupcije,spletki,ubistava itd...
Uzor igre je bio London iz 16xx godine gde je vladala kuga i misticizam.
Igra je zaista vredna paznje ali Bioshock je ipak nesto posebno. [ bar za mene ]
Izasao pre par minuta. Ovim DLc-om se zavrsava i ova odlicna igra. Posto je tezak oko 7gb. sigurno ce dati dosta objasnjenja oko nekih nejasnih i nerazjasnjenih stvari. Nadam se samo da ce ova igra preci u fransizu.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.