Za sliku izgugaj trollface, to je ono sto sam i napisao u prvom postu. Sve neki bukvalisti, ne moz` covek da pobegne od vas ni na netu. Inace, moja jedina namera je bila da se podsmehnem vasim svakodnevnim prepucavanjima oko gluposti (u ovom slucaju nV vs. AMD). Retko kad ste se po`vatali oko neceg ozbiljnog.
:: @shon :: Evo neceg sto ce ti olaksati svakodnevnu internet komunikaciju . :: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet :: :: Za sliku izgugaj trollface, to je ono sto sam i napisao u prvom postu :: Sve neki bukvalisti, ne moz` covek da pobegne od vas ni na netu :: Inace, moja jedina namera je bila da se podsmehnem vasim svakodnevnim prepucavanjima oko gluposti (u ovom slucaju nV vs. AMD). Retko kad ste se po`vatali oko neceg ozbiljnog :: :: Toliko od mene, sajonara
Inače njesra multiplayer kompletno, cela mehanika ima osećaj kao da igram nešto sa konzole. Ako je tebi ovo dobra zezancija nisi baš igrao puno MP pucačina...
BF3 je i dalje izgleda no.1 mp shooter... __________________ Scourge of PCBerza
Ne, nisam, niti igram mp uopste, moj komentar je bio na samo izvodjenje i nacin igranja ovog mp-a, probao sam ga i meni je zanimljiv, ali svakako ga necu igrati, vec samo SP. Inace ovo je SF mp igra, nema nikakve veze sa BF3 mp, mada se slazem sa time, i meni deluje da je kud i kamo bolji od ovoga, iako sam odigrao samo sp.
Ma kažem samo, MP je baš teški leš, valjda će singleplay da bude zanimljiv.... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ne, nisam, niti igram mp uopste, moj komentar je bio na samo izvodjenje i nacin igranja ovog mp-a, probao sam ga i meni je zanimljiv, ali svakako ga necu igrati, vec samo SP :: Inace ovo je SF mp igra, nema nikakve veze sa BF3 mp, mada se slazem sa time, i meni deluje da je kud i kamo bolji od ovoga, iako sam odigrao samo sp :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
Auuuuu! Koje ludilo, kako dobro izgleda, bruka! Kako je sve zivo, trava se mrda, sve se pomera, pod eksplozijama kako sve reaguje. Nemam reci. Posle vecerasnjeg igranja black opsa 2, odgledao sam ovaj video i nije mi dobro, smorio sam se, cod izgleda ko tetris pored ovoga. Heh!
:: Stvarno deluje jako lepo, osvetljenje i svi zivi efekti :: jos samo da se otarasimo primitivnih poligona i bice jos bolje :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.