Moje zapažanje je da kampanja deluje bledunjavo i nedovršeno, što bi se, istina, moglo reći i za BF3, međutim BF3 ima fenomenalan multi zbog kojeg je i napravljen. Ovde je multi govno, developer očigledno nema pojma šta hoće s njim da postigne, mape su male kao u cod-u a manevrisanje sporo kao u battlefield-u, te dve stvari ne idu zajedno.
Posto nisam neki ljubitelj Cod-a i Mohe, generalno svih tih klonova iz prvog lica gde se umire od 2 metka, odigrao sam neki cod i mohu ranije, pa ako kazete da je shajze i nista posebno da ne kupujem?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa bem li ga,grafika nije losa,ja sam tek poceo a jedno 5 vrata sam vec razvalio,nekad sam bio veliki obozavatelj FPS igara sad sam se malo zasitio pucanja! :)
:: Valja li ovo? :: :: Posto nisam neki ljubitelj Cod-a i Mohe, :: generalno svih tih klonova iz prvog lica gde se umire od 2 metka, :: odigrao sam neki cod i mohu ranije, :: pa ako kazete da je shajze i nista posebno da ne kupujem :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Nije losa igrica, klasicno paljenje :)) dakle ima aim asist, to cu da nadjem da iskljucim, posto vidim da im mnogo delim hedare, pa mi bilo sumnjivo :))
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
otkud znas, mozda ti se svidi, meni se svi delovi svidjaju (ali poslednji najmanje sto jes jes), ovaj sigurno mora da valja koliko-toliko da bude igriv
:: Vidim niko nije nesto odusevljen :: Ne skidam ja ovo, :: mozda kasnije kad bas ne bude bilo nista da se ubije malo vreme :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Čekam proveru cena jer sam došao do odredjenog dobavljača pa sad gledam za koliko mogu 670 da nabavim. Imam u ponudi samo MSI 660Ti Power Edition za 250, sa garancijom naravno :)
Ma za BF3 ti ne treba vežba nikakva, upadneš, odigraš partiju i ćao. Za 14 evra nudi mnogo, prezabavna igra. __________________ Scourge of PCBerza
:: Slabo imam vremena, a za online igre treba da se vezba relativno svaki da :: da ne budes coban i da te ubijaju cesto :: :: Odigrao sam single. :: Sta bi sa tvojim upgradeom na 670 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Poboljsali grafiku, a ostalo je nazadovalo. Misije su cudne. Sada sam igrao jednu koja je trajala bukvalno minut. Dakle pocne misija, ispalis jedan hitac iz snajpera da spasis nekog kapetana koga drze pirati i misija gotova. Pritom ni kako ni zasto ni otkud ti tu nije objasnjeno. Da je kampanja nedovrsena bilo bi dobro, ovo je na momente blagi uzas.
Prethodni deo je imao odlicnu i dinamicnu kampanju u kojoj se jedan nivo logicno nastavljao na drugi, i sve je izgledalo kao jedna celina, tj kao jedna velika misija i zato mi se toliko dopala igra a ovo je vise pravljeno na fazon: `samo vi pravite nivoe, nema veze, povezacemo mi ovo sa par filmova i ima da bude vrh`
ja koristim ovaj>3DMGAME-Medal.of.Honor.Warfighter.v1.0.0.2.Crack.Only.v3.0-3DM sa njim radi nekako, ali kod mene crashuje uvek posle slow motion scena kad ih pomlatim sve, i onda udjem opet u igru i onda igra nastavi posle te scene da radi normalno xDDD
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Jel ima noko lek protiv zakucavanja u misiji sa snajperom,probao sam sve lekove na obe verzije i FLT i Limited i nikako da prezdravim :: :: ::
Igrica je skroz opustena ,okruzenje je odlicno,grafika je ok skroz.. Svidja mi se sto nije nista nategnuto,isforsirano kao recimo u Black ops,ovde je atmosfera mnogo fleksibilnija i opustenija,nije nategnuto i isforsirano,vestacki.. Tematika je kao i kod svih ostalih ratnih igara,od toga se ne moze pobeci,prica nekako mora da se vodi.. Ipak oni su malo pobegli od kolotecine istih i dozvolili malo slobodnije kretanje a ne 200 000 metaka i sumanute akcije koje te vise zamore nego opuste.. Sta znam,meni se svidja,stvar je dozivljenog..
@Daum MSN
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
nem pojma, nesto nisam uradio dobro izgleda, posle svake slow motion scene pukne igra, sad cu uraditi ono sto kazu sa klipa pa da vidim da li radi normalno......
:: Ja sam sa tom istom kombinacijom presao igru bez ijednog baga :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ja sam skinuo p2p od 15,9 gb. i ekstraktovao u direktorijum. Onda sam iskopirao petch 1.002 i v3 lek u instalaciju. Pre pokretanja exe.fajla sam pritisnuo` reg tool patch ` koji se nalazi u instalaciji i to je to.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.