A ti si se mnogo potresao koji imas procesor novije generacije i graficku kartu 40-50% brzu tj taj Gigabyte Gay 1 :)
:: Koliko je ovo pouzdan izvor ne znam ali videcemo uskoro kako ce biti :: :: http://goo.gl/6mcpp :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Naravno da nisam, nego zeleo bih da svi mogu da igraju, jer smo svi donekle odrasli na ovom serijalu igara.
Secam se ljudi su kupovali kompove sa ciljem da teraju na max Battlefield 3 nekada, pa 4, sad smatram da GTA V predstavlja novi stepen zahtevnosti, naravno uz Witcher 3, tako sam i ja donekle razmisljao, pretpostavljao sam da GTX 770 nece biti dovoljna za nove naslove i buduce.
Matori Gay 1 reze a ti se zezaj! :P Ja sam prezadovoljan, naravno da sam u tvom fazonu da mora da ide overklok na max, uzeo bi Evgu ovaj Chillz, ali nije to moj fazon, ja sam prosecni korisnik koji vozi na stock. :)
Po ovome a verujem da je bolji izvor igra ce biti kao max payne 3
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Naravno da nisam, nego zeleo bih da svi mogu da igraju, jer smo svi donekle odrasli na ovom serijalu igara. :: :: Secam se ljudi su kupovali kompove sa ciljem da teraju na max Battlefield 3 nekada, pa 4, sad smatram da GTA V predstavlja novi stepen zahtevnosti, naravno uz Witcher 3, tako sam i ja donekle razmisljao, pretpostavljao sam da GTX 770 nece biti dovoljna za nove naslove i buduce. :: :: Matori Gay 1 reze a ti se zezaj! :P Ja sam prezadovoljan, naravno da sam u tvom fazonu da mora da ide overklok na max, uzeo bi Evgu ovaj Chillz, ali nije to moj fazon, ja sam prosecni korisnik koji vozi na stock. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Ja mu se bas radujem, pored silnih fps igrica i dote2 bas bi mi cucnuo jedan GTA. Nadam se da nece biti prica kao sa cetvorkom...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Ne bi trebalo, i ja sam u vise navrata procitao da ima da je optimizuju bas lepo, spominjan je Max Payne 3 koji je bio perverzno optimizovan i verovatno isti tim ljudi radi i sada na optimizaciji GTA-a. Sa razlogom su je odlozili par meseci od izlaska za PS4, tako da..
Ja sam ga igrao skoro na max detaljima, sa pehnom II x6 i gtx 470 u full hd-u kao i dunja sa atlon II x4 i 6870 isto full hd
FPS je isao oko 45 do 60, prosecno 55/60.
GTA 5 je radjen u istom RAGE enginu kao i max pejn dakle mozda ga malo i nasminkaju ali igra ce da radi jako lepo i da izgleda lepo a da pritom lepo iskoristi resurse a nece biti nista posebno hardverski zahtevna. Dakle dobra igra/port.
a bre dabre, 4 god mator engine ?? Izgleda mnogo lepse od toga al dobro...Ali treba da imas u vidu da su to potpuno 2 razlicite igre i da je kolicina stvari koju treba renderovati drasticno veca u gta, ipak je open world igra.
Sto se tice preordera, na njihovom sajtu igra kosta 70e i koliko sam uspeo u naletu da procitam jedini benifit je novac u igri sto je bilo i za PS4 mislim, tako da nista posebno u principu. Ja se razmisljam da preorder isto, mada sacekao bih da izadje i malo da se cene koriguju mada sumnjam da ce biti sta jeftinije u neko prvo vreme. Steam cenim da ce da lupi cenu od 60e, mooozda 50e, sto znaci da ce ostali `povoljniji` morati da spuste bar na 40e. Videcemo..
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.