sad i meni nije jasno o cemu govorite, jer ovamo u opis gold edition pise da ima dodatnih misija, a ovde neko napisao ima a Dex da nema.....
Inace kao po obicaju odmah sam nasao bag kad sam usao u igru, posto mi je volan ukljucen bio na USB, ubagovale se kontrole, tj kontrole od tastaturu su psotale neaktivne iako sam pokrenuo igru preko tastature....
:: Neću, samo mislih da dolaze neke dodatne misije sa ovim gold edition-om, pa zato pitam. : :: :: Reko` da nisam `omašio nešto. :: :: :: AMD FX 835 :: Gigabyte GA-990XA-UD :: kingston hyperx genesis 2x4gb 160 :: Asus 280x DCU II To :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Super Flower SF-800P14H :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Skinuo sam igru i lek sa linka, moze malo uputstvo kako da pokrenem ovo ? Nije klasicka instalacija :D trazi mi Ubisoft launcher, koji sam instalirao i izbrisao jer mora se reg i neka sranja...
FX6300 @ 4200mhz + 212 EVO PUSH&PULL GA-990FXA-UD3 rev4.0 Kingston HyperX 4GB 1600mhz @1866mhz Msi GTX460TFII Creative Audigy SE SS Sensei SS Fnatic NZXT M59 Seasonic X-Series 650KM3 LG E2442 24` Dead silent pc...
:: RADI MI SAVE GAME nema nikakvog kreshovanja ni kod mene ni na Dunjinoj masini.. :: :: Evo vam torente za igru i lekic koji radi :: :: igra: http://goo.gl/opr5R :: lek: http://goo.gl/JsMHK :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
To sto si skinuo ti je igra (taj folder) u njega treba da prekopiras krek i to je to... igru pokreces preko AC4BFSP.exe
:: Skinuo sam igru i lek sa linka, moze malo uputstvo kako da pokrenem ovo :: Nije klasicka instalacija :D trazi mi Ubisoft launcher, koji sam instalirao i izbrisao jer mora se reg i neka sranja.. :: :: :: FX6300 @ 4200mhz + 212 EVO PUSH&PUL :: GA-990FXA-UD3 rev4. :: Kingston HyperX 4GB 1600mhz @1866mh :: Msi GTX460TFI :: Creative Audigy S :: SS Sense :: SS Fnati :: NZXT M5 :: Seasonic X-Series 650KM :: LG E2442 24` :: Dead silent pc... :: :: :: RADI MI SAVE GAME nema nikakvog kreshovanja ni kod mene ni na Dunjinoj masini.. :: :: :: :: Evo vam torente za igru i lekic koji radi :: :: :: :: igra: http://goo.gl/opr5R :: :: lek: http://goo.gl/JsMHK :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
kako je moguce da ti trazi bilo kakav launcher!? osim ako vec nemas instaliran neki Ubisoft Launcher od neke igre ? treba samo prekopiras lek u folder od igre i pokrenes ikonu za SP i to je to, odmah instant ulazi i pocinje igra bez ikakvog launchera....
Ne znam kakav je to V5 jer na njihovom sajtu stoji da je danas izbacen 16.11 ovaj V4 .. .Evo ti i link http://www.skidrowgames.net/assassins-creed-iv-black-flag-full-iso-gold-edition.html Taj ne V5 ne znam ciji je. Ja kupujem iskljucivo odavde sa njhovog sajta :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
:: Ne znam kakav je to V5 jer na njihovom sajtu stoji da je danas izbacen 16.11 ovaj V4 .. .Evo ti i link http://www.skidrowgames.net/assassins-creed-iv-black-flag-full-iso-gold-edition.html Taj ne V5 ne znam ciji je. Ja kupujem iskljucivo odavde sa njhovog sajta : :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x4 :: TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 :: Asus DVD/RW :: ::
igra vrlo zanimljiva za sada, ove misije na brodu i na moru su stvarno super, a i lepo ide frejm rata kad je more i brod u pitanju u gradu ima nekih bezveze padova ali igrivo je, obicno radi na 35, ponekad pada na 25 pa se vrati......videcemo nadalje
meni je sa tehnicke strane maltene isto kao ac 3 ili cak i ac 2, jeste lepse su boje, osvetljenje, voda, efekat kise, talasi, ali blize kad se pogleda sve je to isti djavo, recimo da ne pominjem otiske stopala koja se renderuju u vazduhu umesto na tlo xD :D ljudi koji nastave da se setaju po kisi kao da ne pada, ali dobro barem je ugasena vatra dok pada kisa.....eto o tome ja govorim kad govorimo o tehnickoj strani igre(igara), ne opravdaju zahtevnost uopste....
:: veliki pomak kako sa tehnicke strane tako i sa strahe price i gameplaya. Mada deluje mi da ima jos mesta za peglanje engine-a :: :: Ali Brotherhood je po meni i dalje najbolji deo. :)
v6 lek, pise da je sve otkljucano, mada ne verujem da ce moci da se pristupi kao i do sada onoj opciji u kapetanovoj kabini na brodu(access fleet), sto znaci da verovatno flotu brodova koju prikupimo ne mozemo da uredjujemo, isto pise unlock code noir dlc=false, e sad da li to znaci da i dalje tom dlc-u ne mozemo da pristupimo videcemo, neke stvari idu iskljucivo preko njihovog servera sto je idiotski!!
NOTE: 1. Fixed the v4 crack game progress hold on 0% 2. Fixed the game crash if you had too much save files in (save3dmgames) folder, and now supported Main story and Aveline story save files in the same folder. 3. Now you have few options to choose on/off in saves.ini #1 4. Now you can run Single player mode & Multiplayer mode. 5. Crack and unlock the Aveline DLC in one file (uplay_r1_loader.dll) 6. Fixed bug and optimization. (DLC items unlock, Multiplayer mode crash...etc) 7. Fixed settings reset bug.
save3dmgames\saves.ini Unlock Map=false (``true``-> Show All Map Markers)
zadnji lek koji se pojavio je ovaj u temi, to je lek kako sam skontao da otkljuca DLC-eve, ono sto sam citao na forumima je da su extra futures na njihovom serveru i da mora da postoji aktivna konekcija da moze da im se pristupi.....
sto se tice reloadeda, ako ce neko probati neka napise da li radi fleet customization u cabini na brodu.....
:: Nešto se nikako ne slaže :: http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-01-ubisoft-ditches-uplay-passport-after-assassins-creed-4-furor :: :: Vrlo čudno ako su izbacili tu verifikaciju da su zadržali always online za flotu :: :: Da li se pojavio neki lekić koji to popravlja :: :: AMD FX 835 :: Gigabyte GA-990XA-UD :: kingston hyperx genesis 2x4gb 160 :: Asus 280x DCU II To :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Super Flower SF-800P14H :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Koja su vam setovanja u igri i koji je FPS?Ja sam tek pokrenuo pa me interesuje kakvo je stanje kod vas ? Igra je poprilicno zahtevna kad se setuje sve na max ali je graficki jako zanimljiva. Svidja mi se to okruzenje,priroda ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Presao sam i mogu da kazem da je najbolji AC do sada, progress mi je na 75% to je glavna prica i skroo sva ostrva istrazena, brod nabudzen skoro do kraja takodje.
Svet je interesantniji i nudi dosta vise raznovrsnog sadrzaja u odnosu na prethodne AC igre.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.