Hvala, al meni treba muzika reloaded za vreme instalacije :)!! al snasao sam se :)!
:: :: Poslat :: :: :: dajte link za donwload reloaded installer music... ne mogu nigde da nadjem sem da ripujem sa YT.. :: :: hvala .)! :: :: :: :: :: ::
Ocekujem tvoje iskustvo sa igrom i procesorom Imam osecaj kao da FX 6300 na 4GHz ne moze da izvuce 60FPS u svm segmentima igre. Jer negde mi GPU usage pada na 70% i to uglavnom na otvorenom, dok u zatvorenom prostoru je 95+%. Podesavanja za moju kartu sve na normal, FXAA high, fizika OFF sve ostalo ON. Kada mi je GPU usage na 99% imam oko 70-80FPS zavisno od situacije, kada GPU usage padne na 70 imam oko 50-55FPS, nije neigrivo ali me nervira... Moguce da ce izleciti nekim patch-om ili update-om ili pak medicina V2 :D
ma daj bre, imas cpu na 4ghz sa 4 jezgra, ne moze izvuce iz te karte maksimum performanse, ta karta moze na high da tera igru, sa smanjenim filterima bez physx, eventualno smanjena rezolucija, ja tako teram sa ovom kartom zahtevnije igre sa povecanim detaljima uglavnom na full hd a po potrebi smanjim na 1600.....
pogledas iskoriscenje cpu-a ako nije preko 90% uvek onda nema sta da se prica da ne moze CPU da izvuce performanse iz takve neke kartice, ajd` da je neka mnogo jaca, ali to nije slucaj......
:: Ocekujem tvoje iskustvo sa igrom i procesoro :: Imam osecaj kao da FX 6300 na 4GHz ne moze da izvuce 60FPS u svm segmentima igre. Jer negde mi GPU usage pada na 70% i to uglavnom na otvorenom, dok u zatvorenom prostoru je 95+% :: Podesavanja za moju kartu sve na normal, FXAA high, fizika OFF sve ostalo ON :: Kada mi je GPU usage na 99% imam oko 70-80FPS zavisno od situacije, kada GPU usage padne na 70 imam oko 50-55FPS, nije neigrivo ali me nervira.. :: Moguce da ce izleciti nekim patch-om ili update-om ili pak medicina V2 : :: :: p.s kod mene teselacija (DX11 objects) ubije performanse skroz, bukvalno prepolovi :: :: ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
Lepo ti je rekao gare,prosto to nije uzrok pada iskoriscenosti kartice. Ja bih tu optuzio igru odnosno one koji su je takvu izbaciili,sacekaj neki patch pa vidi,a isto imaj na umu da je ova igra(i celi serijal)iz zelenog tabora :)da to tako nazovemo. Ja imam slicnih problema u bf 3(od drivera do drivera,nekad ne,nekad malo,nekad osetno)sa gtx 660 ti.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Ocekujem tvoje iskustvo sa igrom i procesoro :: Imam osecaj kao da FX 6300 na 4GHz ne moze da izvuce 60FPS u svm segmentima igre. Jer negde mi GPU usage pada na 70% i to uglavnom na otvorenom, dok u zatvorenom prostoru je 95+% :: Podesavanja za moju kartu sve na normal, FXAA high, fizika OFF sve ostalo ON :: Kada mi je GPU usage na 99% imam oko 70-80FPS zavisno od situacije, kada GPU usage padne na 70 imam oko 50-55FPS, nije neigrivo ali me nervira.. :: Moguce da ce izleciti nekim patch-om ili update-om ili pak medicina V2 : :: :: p.s kod mene teselacija (DX11 objects) ubije performanse skroz, bukvalno prepolovi :: :: ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
kad pokrenem igricu krene mi u windowed mode tek kad udjem u igricu predje u ceo ekran i ode mi na 1280x720 rezoluciju ja onda namestim sve 1920x180 i sve ostalo u opcijama i naravno full screen mi je ukljucen medjutim kad izadjem iz igrice i ponovo udjem opet je igirca na pola ekrana kako da resim problem??
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Na ikonicu `Batman Arkham Origins` klikni desni taster misa i izaberi `run as administrator` , zatim podesi rezoluciju i grafiku , izadji iz igre , pokreni opet igru (ovog puta bez `run as administrator`)
Pozzz
:: kad pokrenem igricu krene mi u windowed mode tek kad udjem u igricu predje u ceo ekran i ode mi na 1280x720 rezoluciju ja onda namestim sve 1920x180 i sve ostalo u opcijama i naravno full screen mi je ukljucen medjutim kad izadjem iz igrice i ponovo udjem opet je igirca na pola ekrana kako da resim problem? :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: Na ikonicu `Batman Arkham Origins` klikni desni taster misa i izaberi `run as administrator` , zatim podesi rezoluciju i grafiku , izadji iz igre , pokreni opet igru (ovog puta bez `run as administrator` :: :: Pozz :: :: :: :: kad pokrenem igricu krene mi u windowed mode tek kad udjem u igricu predje u ceo ekran i ode mi na 1280x720 rezoluciju ja onda namestim sve 1920x180 i sve ostalo u opcijama i naravno full screen mi je ukljucen medjutim kad izadjem iz igrice i ponovo udjem opet je igirca na pola ekrana kako da resim problem? :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: 500GB WD Blu :: :: Intel 520 180GB :: :: MSI GTX 770 Lightning :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: Pioneer M :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.