Ja samo nzm dal sam ja TJorav ali razliku na 1080p izmedju no AA,TXAA,FXAA i MSAA apsolutno ne vidim u tecnoj igri,a i ovako ove slike nista da kazes bitno i preterano uocljivo,svako iole normalan ce cepati sa no AA na 1080p ako ne moze da istera 60fps sa msaa. Koliko vidim po ovom tekstu stock gtx 660 ti ima min 45,a avg 53,moja je malcice oc,sto bi reklo tecno na 60fps bih trebao igrati sa 1080p,high,spustim recimo senke na med i no AA.Sto je sasvim ok.Koliko vidim kad se stavi MSAA 4X performance padaju 30-40% zavisno od karte sto je cist shit od detalja.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Re: Pa dobro,next gen kakav-takav je stigao i u Cod
05.11.2013. 18:37
status: user broj poruka: 4725
Vidi se, u svakoj novijoj igri se vidi razlika sa povecanim AA, mada to jedino Sky expert uziva u tim detaljima na max :)
pogledaj malo blize ivice bilo cega i detalje u daljini kad se smanji i kad se pojacaju detalji(AA, AF, DOF), nije to nesto da toliko izuzetno povecava kvalitet grafike, ali kad se zagleda primecuje se, mada meni kad se igra brzo(recimo multiplay)uopste nema znacaja, kao i ostaloj vecini igraca .)
:: Ja samo nzm dal sam ja TJorav ali razliku na 1080p izmedju no AA,TXAA,FXAA i MSAA apsolutno ne vidim u tecnoj igri,a i ovako ove slike nista da kazes bitno i preterano uocljivo,svako iole normalan ce cepati sa no AA na 1080p ako ne moze da istera 60fps sa msaa :: Koliko vidim po ovom tekstu stock gtx 660 ti ima min 45,a avg 53,moja je malcice oc,sto bi reklo tecno na 60fps bih trebao igrati sa 1080p,high,spustim recimo senke na med i no AA.Sto je sasvim ok :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Kada se vec dobacujete sa tim ultra brzim gay nindza ghost brothers and Riley the canine
05.11.2013. 21:47
status: user broj poruka: 3012
torrent-om, jel moze i meni na mail sa berze, da vidim makar u neko dogledno vreme kako izgleda igra? Da se zamunda vuce bilo bi dobro, ali sa 20kb\s nece biti u skorije vreme skinuto nista :)
Kako da nateram ovo cudo da radi sa texturama vecim od normal? Postavim na manual, pa rucno opcije za texture na high i nece, na extra, nece, samo na normal hoce, a bolje da ne znate kako izgleda igra sa tim texturama, probao sam i sve da pogasim/iskljucim i opet nece... Izem ti cod, kad BF4 na medium (texture na high) izgleda (a i radi) zilion puta bolje od ovoga....
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
:: Da me jebes ako ja vidim razliku izmedju ultra i high.. :: medijum i low se nazire, ali high i ultra ja ne vidim nista :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4.5Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pa ne mozes ako imas manje od 6GB rama. To je jednostavno tako, patch omogucava da mozes da pokrenes igru i sa manje rama, ali sama igra ne dozvoljava neke opcije zbog toga, a inace texture jedu memoriju samo tako. .)
Inace procitao sam na netu da u pojedinim SP nivoima igra jede 5.7GB rama, tako da izgleda da nisu bas dzabe stavili ovoliku zahtevnost. Mozda su im lose optimizovane texture, mape, ko li ce ga znati. Meni je sve ovo oko rama po malo nerealno ako igru uporedim sa nekim drugim naslovima, al ajd, ko zna kakav im je ovaj novi engine.
:: Kako da nateram ovo cudo da radi sa texturama vecim od normal :: Postavim na manual, pa rucno opcije za texture na high i nece, na extra, nece, samo na normal hoce, a bolje da ne znate kako izgleda igra sa tim texturama, probao sam i sve da pogasim/iskljucim i opet nece.. :: Izem ti cod, kad BF4 na medium (texture na high) izgleda (a i radi) zilion puta bolje od ovoga... :: :: :: :: ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
Sto se grafike tice: Izgleda bolje nego Black Ops 2, ali je neopravdano zahtevna, ne izgleda bas toliko bolje. Engine je isti onaj stari CoD engine ali su ga nabudzili poprilicno, modeli likova su dosta bolji nego ranije, mnoge teksture su veoma detaljne, ali nasuprot njima naidje se i na neke poprilicno lose, osvetljenje i pojedini efekti su isto bolji nego u prethodnim delovima (konkretno vatra bolje izgleda, eksplozije, destrukcija (mada je skriptovana uglavnom).
Optimizacija: Iako solidno radi vecinu vremena, cesto ima kocenja, stutter-a, vidim da se svi zale bilo da imaju nVidia ili AMD kartu i bez obzira na konfiguraciju... U pojedinim nivoima FPS opada drasticno bez razloga, trebali su malo bolje da se potrude oko optimizacije da se ugledaju na DICE i BF4.
Pa i batman,assassins creed su copy paste pa nista svi igraju :) gameplay isti princip ,likovi se ponavljaju ili su slicni a boss leveli u betmenu jedna te ista fora :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Svaki betmen ima fenomenalnu pricu, okruzenje, likove i radnju, tonu novih gedzeta itd. Princip jeste isti, ali barem nigde nema identicnih skroz scena a pogotovo kraj same igre samo drugim texturama...
Verovatno low eventualno medium, u nekoj manjoj rezoluciji, a nisam siguran da je i tada dovoljno 512MB vram-a. Poprilicno je zahtevniji od bilo kog ptrethodnog dela.
Inace ja je presao, oko 5-6 sati igranja...
:: na kojim postavkama moze da se igra COD Ghost :: sa HD4850 512mb :: ostalo x4 650 i 8GB RAM :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.