AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: -Shone- sa kojim si programom odradio unpark, ili si menjao u samom reg? Malo sam zaboravio gde to bese i sta treba da se menja.. :: :: Razmisljao sam da poteram ponovo one testove sa unpark CPU :) posto koristim Win :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Nemas potrebe da kupujes ista od oruzja osim shotgun-a i pistolja mozda, mada nalazio sam pistolj radeci misije vise puta. Sto se tice Police i Military puske, to nadjes radeci q, bar sam ja tako i onda samo uzimas municiju. Takodje one gluposti sto se tice melee weapona da pravis i da upgrade, ja to nisam nista se zamarao, imao machetu, max sve skills i lagano, samo je repair, jer ti nista nije vise potrebno, i oruzje i to je to.
Sto se tice misije, nzm tacno, vrv posle nekih 30% predjene igre, mozda i pre. Nakon questa na pumpi mocices da uzmes oruzje od onog lika na krovu.
Kod mene Igra radi katastrofalno, dakle vrti se uglavnom oko 30/45 fps-a NA BILO KOJIM DETALJIMA! Problem je mali cpu i gpu usage.
grafika radi sa 50% uglavnom cpu takodje. Evo malo slika na raznim detaljima (nema nikakve razlike, sem textura) cak i unutra, dakle zatvoren prostor cpu i gpu usage mali a fps 40.
Graficke od 400e i procesori od 150/200e pa imas 30/40 fps-a Sramota za developere, ili su nesposobni ili se igre prave da rade na 30 fps-a a svaki preko ti je luksuz za pc?
Asasin unity gpu i cpu usage na 100% konstantno nevezano za detalje i fps, a ova igra ima mali cpu i gpu usage kao i mali fps nevezano za detalje, gde je ovde logika?
pa i ja se to pitam, gde je tu logika, eto meni ne vezano za detalje Unity radi na 20 15 fps. A ova igra nema to `konstantno seckanje` jes da nema neku frame ratu dobru ali kako smanjim detalje tako dobijem veci fps, mada uzasno oscilira od 60-70 do 20, vrti se oko 30-35 jedva nekako, mnogo oscilira, ovo mi je poznata situacija iz Batman Origins ali barem tamo kad malo smanjim detalje ono ide 45+ znaci izludjuju me ove nove igre, bem ti ne mogu ni na low da igram normalno, koj li q ga prave za PC onda, neka zajebu!
Dosta njih se i zali da ne radi kako valja na AMD karticama, a msm da su i developeri rekli da ima neki problem sa nekim AMD GPU...valjda ce ispeglaju to.
1. Make sure you have recommended specs. 2. Leave FOV on Vertical Modifier +0 3. Put View Distance to 0 4. Play with Medium textures unless you have 4GB of VRAM (GTX 970 is actually 3.5GB) 5. Fix the CPU usage issue with CPU control
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Vidi stvarno, daj bre Dex covece gde je Intel I5... Zar nisi pricao da ces to da uzimas ako dodje do promene cpu-a.
8320, lol!
Nesto ti tu ne valja, meni bre igra letela, cak kada sam stavio view distance na max, bilo 40-50 fpsa sto je i dalje igrivo. U svakom slucaju nemoj da se nerviras, nije igra vredna toliko da se cimas.
Uglavnom se vrti oko 40 fps-a sto je prihvatljivo ali daleko od kako treba da radi. Sve je poslednje, svi drajveri kao i verzija igre.
Dunji je trebao upgrade sa Atlona II na fx 6300 pa sam naleteo na extra dobar dil za 8320, ja njega uzeo sebi a Dunja dobila moj 6300 sad joj 280x radi u punom sjaju. Kad ddr4 platforma bude za smrtnike uzecu neki i5 i to je to.
Mada eto kod nje na 280x neigrivo secka dying light dok asasin radi lepo sa 35/40 konstantnih fps-a.
Inace texture su na high ali eto kao sto se vidi ne jede preko 3 gb Vrama igra, ma nebuloza poslednjih par igara...
:: na 280x neko seckanje neigrivo skroz :: :: Kod mene Igra radi katastrofalno, dakle vrti se uglavnom oko 30/45 fps-a :: NA BILO KOJIM DETALJIMA :: Problem je mali cpu i gpu usage :: :: grafika radi sa 50% uglavnom :: cpu takodje :: Evo malo slika na raznim detaljima (nema nikakve razlike, sem textura :: cak i unutra, dakle zatvoren prostor cpu i gpu usage mali a fps 40 :: :: http://www.pcaxe.com/forum/attachment.php?attachmentid=18782&d=142348911 :: http://www.pcaxe.com/forum/attachment.php?attachmentid=18783&d=142348914 :: http://www.pcaxe.com/forum/attachment.php?attachmentid=18784&d=142348915 :: http://www.pcaxe.com/forum/attachment.php?attachmentid=18785&d=142348916 :: :: Graficke od 400e i procesori od 150/200e pa imas 30/40 fps- :: Sramota za developere, ili su nesposobni ili se igre prave da rade na 30 fps-a :: a svaki preko ti je luksuz za pc :: :: Asasin unity gpu i cpu usage na 100% konstantno nevezano za detalje i fps, :: a ova igra ima mali cpu i gpu usage kao i mali fps nevezano za detalje, :: gde je ovde logika :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
bem ga , obicno koristim taster print screeen pa zalepim u paint, a mrzelo me traziti/uraditi kombinaciju tastera za msi afterburner, ovako sam fotku napravio i samo prosledio, jeste lose - valjda se vidi .)
Dexter-u je potreban drugi cpu i progledace .)
@Dexter
windows 8.1 sa ovom igrom meni ide do 6.5gb
:: Brate jel moguće da ne znaš screenshot da napraviš? :: :: ::
:: To me izgleda jebe na Dunjinoj masini, drndao sam pagefile, zato secka, :: probam danas kad zavrsim sa poslom, izgleda da ipak nije do drajvea za 280x :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Ja sam napisao u nekom prethodnom postu koliko meni vuce rama na 8.1.Nije do drajvera kod mene nema seckanja uopste,a ista grafika je u pitanju verovatno isti i omega drajver.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Evo video kako secka, jbg ne vidi se bas na youtube toliko mnogo je gore uzivo, ali se vidi kako secka svakih sekund ipo recimo... Kad se strejfuje se lepo vidi a najbolje kad okrecem misa u krug 360 BEZ pauze, to seckanje se desava i kad se ne mrda kamera.
Sad sam pregledao tvoj snimak. Vidi se da imas glitcheve. Tacno se vidi i po fps-u mada sam ja odmah primetio po fluidnosti. To je nesto do igre generalno.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.