:D Volim i ja da napucam video podesavanja na full ali kad nemoze idemo na koliko moze. :)
:: Nekome je 25 ok :: nekome je 45 ok :: nekome je samo 55/60 ok :: Ti ko zna gde spadas pod tim `da mi radi normalno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ne nego ide na uninstall, vecina igara mi nije vredno da igram `bez detalja` jer ionako su pff igre, nista toliko drugo osim grafike nema da me zainteresuje, recimo Batmana prvi deo nisam mogao uopste da igram sa igrivom frameratom, pa nisam ni igrao dok nisam kupio 5770, posle toga sam lepo sa uzivanjem cepao, a u medjuvremenu je ostala instalirana dok nije stigla 5770 jer vredi igra :D
:: :D Volim i ja da napucam video podesavanja na full ali kad nemoze idemo na koliko moze. : :: :: :: :: Nekome je 25 ok :: :: nekome je 45 ok :: :: nekome je samo 55/60 ok :: :: Ti ko zna gde spadas pod tim `da mi radi normalno :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Setovanja sva na maximumu , fps se krece oko 60 + 70-80-90 itd.. karta na def. Ono sto sam zapazio vec na samom pocetku gameplay postaje tek fluidan sa 80 fps + , sa 60 fps nije kako treba oseti se lag ! Takodje postoje glitchevi u igri koji mi se nikako ne svidjaju , ili je los krek ili je igra nedovoljno optimizovana. Grafika me nije nesto posebno odusevila,ocekivao sam osetno veci skok ..
Znaci ovo su utisci sa samog pocetka.. Nisam probao sa FXAA , koristim 4xTXAA i izgleda cool!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
Igra je po meni odradjena super.Grafika sasvim ok ima lagova i bagova ali imajte u vidu da ne igramo original... Kod mene leti 770 GTX reze :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Setovanja sva na maximumu , fps se krece oko 60 + 70-80-90 itd.. karta na def :: Ono sto sam zapazio vec na samom pocetku gameplay postaje tek fluidan sa 80 fps + , sa 60 fps nije kako treba oseti se lag :: Takodje postoje glitchevi u igri koji mi se nikako ne svidjaju , ili je los krek ili je igra nedovoljno optimizovana :: Grafika me nije nesto posebno odusevila,ocekivao sam osetno veci skok . :: :: Znaci ovo su utisci sa samog pocetka. :: Nisam probao sa FXAA , koristim 4xTXAA i izgleda cool :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Meni stvarno nije jasno sta se ocekuje od ovoliko nategnutog Quake 3 engine-a. Dobro je i da radi kako radi. Elem, po meni totalno mlaka igra.
Daleko je od super igre ovo. Toliko sve prezvakano i onda prepakovano kao novo. igra bez ikakve licnosti i smeka. Ono cemu se radujem je odgovor Trayarch-a.
Presao igru ... Igra je remek delo ..Prica fenomenalna mnogo bolja od Black ops... Multi cu komentarisati kad nabavim original igru... BF4 kampanja je blago receno benchmark za kampanju Ghost....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: :: Presao igru ... Igra je remek delo ..Prica fenomenalna mnogo bolja od Black ops.. :: Multi cu komentarisati kad nabavim original igru.. :: BF4 kampanja je blago receno benchmark za kampanju Ghost... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
Ja definitivno mogu da kazem za igru, SP, da je zabavna, i vec nekoliko puta sam ponovio, dosta bolja kampanja od BF4, puno zanimljivije i interesantije da se igra.
BF4 je kao i BF3 totalni promasaj sto se tice singl player sistema.... Multi ko sta voli jer ako kazemo da Call of Duty los onda je Counter strike (zacetnik svega) los... Ko voli gigantske mape i vozila ok a ko voli kratko i jasno rokanje sa elementima pomagala Call of Duty je izbor... Licno sam odigro BF4 i mogu reci da graficki itekako zaostaje za Call of duty Ghsot... singl kampanja sam vec reko benchmark.... Atmosfera,grafika,prica igrivost su vrhunski.... Ko ne voli amer fazon kampanja njemu je svaki Call of duty uzas... A u BF4 da jurimo kineze ??? Bad company 2 je bio odlican verujem da ce Bad company 3 biti vrhunski.. na jedan prodati BF4 ide 10 Call of Duty to vam sve govori... ali kako god ukusi su razliciti...
:: Ja definitivno mogu da kazem za igru, SP, da je zabavna, i vec nekoliko puta sam ponovio, dosta bolja kampanja od BF4, puno zanimljivije i interesantije da se igra :: :: ::
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: daleko daleko daleko......pa jos dalje od remek dela......igra je dobra i to je to, kako to klasifikujete igre da su `remek dela` nije mi jasno :) :: :: edit: sledeceg puta ima da zakljucaju VIRTUAL RAM requirements, CPU requirements ili GPU requirements :DD cist monopolizam sugavi.... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: ST31000340AS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
sve sam uradio sa RELOAD-om kako si objasnio i pri pokretanju igre mi zbaci neku poruku o grešci kada je direct X u pitanju. Možeš li mi pomoći?
:: upravo, i najbolje je mogu opisati u dve reci `nije lose` :: Jeste uglavnom svaka misija po sablonu kao sto je dexter opisao, ali ima tu voznja tekka, helikoptera, ronjenje, borba u svemiru, pa mi se dopala ta raznovrsnost :: Nervira me to sto mi se cesto desava da popijem 2-3 metka za redom i eto me na zemlji, a u medjuvremenu me uhvati save, i tako cim me pusti opet, niotkuda 2-3 metka i opet restart i tako po nekoliko puta dok ne isprobam sve kombinacije i strane na koje treba da bezim :: :: Igra ne zamrzava, ne zabada, ako si stavio texture, texture filtering, image quality, ambient occlusion na high, sve ostalo pogasi (teselaciju (detalii terena) pogotovo) :: I probaj da igras igru bez fraps-a posto hoce ponekad on da se srusi a zajedno sa njim i igra :: :: Toliko od mene, cekam 15.novembar (negde videh da ce tad oficijalni update) pa da vidim ima li neka poboljsanja, nakon toga shift+delete :: :: ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
u safe modu mi igra zakucava, a prvih 5-6 epizoda sam presao na high podesavanjima bez ikakvog problema. i kad sam stigao do dzungle (nakon pada aviona) ne postoji nacin da je igram duze od 2-3 minuta!!! reload igra, update 3 i ram fix instalirani... koji mu je moj? rez: 1680x1050
Ne hvalim se, nemas ni ti losu masinu. Nije stvar u tome ne govorim o frejmovima. Govorim da nisam imao nikakve probleme sa default prvom verzijom. Jedini tvoj problem je mozda 4 gb rama, sve ostaloje sasvim ok.
Skini neku drugu verziju sa nekok drugog mesta, bice da je do toga. A generalno smanji kvalitet textura one pojedu ram, ne mora sve na ultra zar ne?
zaista ne mislim da se hvališ. šalim se glupo... inače, igra mi krašuje u safe modu... Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.