Znaci ja ne verujem, nikako ne mogu da igram igru u full screen-u, ukoci se i black screen, ma sta god probao, radi mi samo u window modu. Probao sam i sa ovim novim V2 lekom i ne vredi isto se desava. Zanima me da li jos neko ima ovaj problem sa igrom?
Isti problem, i nemam pojma kako da resim ovo. Ako ima neko koristan predlog, bio bih mu vrlo zahvalan :)
:: Znaci ja ne verujem, nikako ne mogu da igram igru u full screen-u, ukoci se i black screen, ma sta god probao, radi mi samo u window modu. Probao sam i sa ovim novim V2 lekom i ne vredi isto se desava. Zanima me da li jos neko ima ovaj problem sa igrom?
Moze da se poveca FPS nije problem,samo je kod mene neigrivo na 60 sve je jako brzo.Stavio na 40fps OK.Bas i ne verujem kad ukljucis Turbo (ne nitro)da nemas osecaj brzine.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
i preko celog ekrana, samo što sam je pedalirao. Zamisli, ne mogu da menjam komande na džojpedu, a pritom one njihove ne funkcionišu. Hvala lepo. Kada naprave nešto čestito, nek se jave.
Da to znam, precica za properties. Sta sa tim da radim? U compatibility sam obelezio da otvara kao administrator, i dalje isto
:: alt+ente :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li neki lekic da se igra u full screen-u :: :: Ali bez nekih registrovanja i ostalih zezalica...
Sto se tice ovog problema, neki ga imaju(kao ja) a nekima igra radi sasvim normalno u full screen-u, na oficijelnom EA sajtu danas su napisali info da istrazuju u cemu je problem, trebamo da budemo strpljivi dok ne rese, tako da cim su oni to zvanicno napisali, ne preostaje nam nista nego da cekamo do daljnjeg, ili da se igramo u window modu, sto meni ne pada na pamet. Ceka se na update patch, i nadam se da ce i frame rate da otkljucaju. :(
Vala u mom slucaju ne pomaze nista, igra mi radi samo u window modu i to je to, probao sa tri razlicita leka, alt+enter, stavljeno da se pokrece sa administratorom, bla bla..., ma nema sta sve nisam probao. Odem na oficijelni EA forum, i vidim i tamo se gomila ljudi zali. Zalosno za one koji su kupili igru i ovo ih docekalo, strasno, prosto mi neverovatno da su izbacili nedovrsen i nedovoljno istestiran proizvod. Ajd, valjda ce da izbace vrlo brzo neki patch, i da provale u cemu je fora sa ovim crnim ekranom, jer na to se ljudi najvise zale, na stranu tih 30 fps-a.
:: :: Dmaster, trazi bre da ti vrate kintu :: :: Neverovatno, koliko su delova napravili, a ne znaju zasto im igra ne radi u full skrinu :: Shone, jel` stvarno ne pomaze alt+enter? :: ::
Jel si podesio u igrici da radi u full screen modu?Znaci kad udjes u igru pa u podesavanjima.Mene zezalo isto to ali samo sam u podesavanjima cekirao full screen i od tad nema problema.
Ama kao sto sam napisao, SVE sam probao, ne vredi, ali bukvalno sve, cisto sumnjam da ce neko da mi predlozi nesto sto nisam probao, eto... Sinoc sam surfovao po netu i trazio razna resenja po raznim forumima i ne vredi, nista ne pomaze. Definitivno cekam oficijelni patch i resenje, jer je i sam EA priznao za probleme.
:: :: Jel si podesio u igrici da radi u full screen modu?Znaci kad udjes u igru pa u podesavanjima.Mene zezalo isto to ali samo sam u podesavanjima cekirao full screen i od tad nema problema :: :: :: :: :: ::
To je noviji lek, no origin V2-3DM, isto mi je i sa njim.
EDIT: Evo i odgovora za black screen, od strane EA: `The team has identified the issue, to be more specific this is occurring with a specific TV on DVI and HDMI connection with specific cards. This will be fixed with an upcoming patch however we do not have an ETA. More information to come. Thanks.`
Znaci problem se desava na specificnim monitorima na dvi-i ili hdmi-u i specificnim kartama u toj kombinaciji. Ostaje nam da sacekamo na zakrpu.
:: :: Neznam sta da ti kazem.Ja skinuo onu verziju od 8.85gb i prvi lek koji sam nasao neki no origin i radi sve u fulu :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.