Go to the Batman: Arkham Knight folder and find the “Config” folder e.g. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config Open the following file with a text editor like Notepad: BmSystemSettings.ini Press CTRL+F to search, and paste the following line: MaxFPS=30.000000 Press “Find” Now edit the 30.000000 value to set desired your desired FPS. If you want to cap the game at 60FPS, the string should look like: MaxFPS=60.000000 Save the file.
I posle ovoga gpu i cpu rade sa pola snage a imam realno prosecno oko 45 fps-a, jos jedan los port. A svi prethodni delovi su bili fenomenalno optimizovani...
Jos jedna naslov sa nvidia dodacima koji ne radi kako treba na izlasku...witcher, far cry 4, ac unity, watch dogs svi su imali problema koliko se secam. Nesto tu ne stima.
Sve Nvidia gameworks opcije sam naravno ugasio. I opet ne radi tecno na 55/60 fps-a, aj da je cpu i gpu zakucan na 100% ali oni lade muda na 50% E to je tuga...
Eee svasta, onda su kanda poranili sa izlaskom igre... sto je izgleda postalo normalno. Bas me zanima kako radi na konzolama xD
:: Sve Nvidia gameworks opcije sam naravno ugasio :: I opet ne radi tecno na 55/60 fps-a, aj da je cpu i gpu zakucan na 100% ali oni lade muda na 50 :: E to je tuga.. :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Inace Witcher 3 posle par update a poslednji je v1.06 sa gameworks radi odlicno a gpu usage 99%, bez ikakvih kresovanja na win 10 i slicno...
:: Eee svasta, onda su kanda poranili sa izlaskom igre... sto je izgleda postalo normalno :: Bas me zanima kako radi na konzolama xD :: :: :: :: Sve Nvidia gameworks opcije sam naravno ugasio :: :: I opet ne radi tecno na 55/60 fps-a, aj da je cpu i gpu zakucan na 100% ali oni lade muda na 50 :: :: E to je tuga.. :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
Na kozlomama radi na 30 fps-a i dosta manjim detaljima nego na pc-ju. Fps pda i ispod 30 kad je krkljanac naravno.
Da mi je gpu usage na 99% ili cpu na 99% ok, bottleneck i ne treba da imam 60 fps-a, ali grafika sa pola snage cpu sa pola snage a ja imam 40/45 fps-a u proseku ?!?!
@soRaja Da, witcher 3 nakon 1.6 verzije radi jako lepo i stabilno, a oni su 6 patcheva izbacili u mesec dana, to je za postovanje. Bice i ovde valjda neki fix uskoro.
Si probao da smanjiš podešavanja vezano za Vram,na samoj si granici.Možda to malo pravi probleme.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Na kozlomama radi na 30 fps-a i dosta manjim detaljima nego na pc-ju :: Fps pda i ispod 30 kad je krkljanac naravno :: :: Da mi je gpu usage na 99% ili cpu na 99% ok, bottleneck i ne treba da imam 60 fps-a :: ali grafika sa pola snage cpu sa pola snage a ja imam 40/45 fps-a u proseku ?!? :: :: http://www.dodaj.rs/f/3W/8R/1d9nXA14/batmanak2015062316123264.jp :: http://www.dodaj.rs/f/t/ma/1Nnw11j7/batmanak2015062316300399.jp :: http://www.dodaj.rs/f/3q/YK/iEK3pAr/batmanak2015062316443607.jp :: :: @soRaj :: Da, witcher 3 nakon 1.6 verzije radi jako lepo i stabilno, a oni su 6 patcheva izbacili u mesec dana, to je za postovanje. :: Bice i ovde valjda neki fix uskoro :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Igra radi ocajno, random padovi fps-a na bilo kojim detaljma ili rezoluciji. Asajlum i city su radili rocksteady, a ovaj deo za pc su outsorsovali neki iron fost likovima, studijo sa 12 zaposlenih...
Za mene neigrivo jer fps padne na 20 pa skoci na 60 na bilo kojim detaljima.
Jesam fanboj za ovaj serijal, ali dobili su negativnu od mene na steamu kao i rage review
Igra kao igra je odlicna, ali kako radi je katastrofa...
Danas sam veoma kratko igrao (nekih pola sata), fps se drzao na 57- 60 , zauzece gpu i dalje slabo ali u proseku 50 do 60%. Rezolucija 1920x1080 / gameworks sve na ON i maksimalna podesavanja koja su dozvoljena u meniju.
Probacu kasnije pa javljam kakvo je stanje.
Inace igru pokrecem sa ikonicom na desktopu...
Koji MSI Afterburner koristis ? Kod mene nema prikaza monitoringa na ekranu ...
Nisam pratio celu temu, pa ne znam jel receno, ali neki console team od 12 ljudi je outsource-ovan za port Metnem-a na PC, otud odurno lose optimizacije.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Da, tacno tako. Nije rocksteady radio optimizaciju/port na pc kao za asajlum i city (koje su bile fenomenalne), nego neki cobani, iron fist ili kako vec, sramota...
Grafika bi trebala biti lepsa, padova FPS ima sa I bez gameworks-a, u glavnom drzi se na 60 FPS sa povremenim padovima na 45 (jednom zapatio pad na 22FPS), kratak prikaz MSI AB posle gejminga (max seting/gameworks ON):
Velika sramota da se ovako obrukaju, umesto da zavrse ovu trilogiju kao sto su i poceli, oni daju da portuju igru za PC timu od 12 ljudi...
Ovo ne verujem da ce se srediti skoro, trebace dosta vremena jer je port cisto dno, jedino ako od GOTY verzije urade nesto. Secam se da su tako ispeglali Arkham City, s` tim sto on nije bio ni priblizno neigriv pri izlasku kao ovo smece.
Asus M4A89GTD PRO AMD 1090T @ 4 GHz (CM V6GT) Corsair Vengeance 8 GB 1600 MHz Sapphire R9 290X Dell U2412M SSD 850 EVO 250 GB, F3 1 TB CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000W Altec Lansing VS2421 Logitech G9x, A4 Tech X7-G800
Između ostalog izgleda da kada se uključe nvidia gejmvrks efekti igra se sama prebacuje na DX10... Ima li neka gejmvrks igra da se pojavila i da je radila kako treba? D vej ic ment tu bi plejd...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.