Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Najbolji mod sa Hi Texturama za Skyrim?
STRANA 4 OD 4
Gare87 @sky 11.05.2014. 20:34 #552517

status: user
broj poruka: 4727
posalji mi `save file` da probam .) 3 put je igram :)

@phoboskv, zato sam ja cekao patcheve i kod mene su uspesno razreseno bagovi, osim(mogu da ih nabrojim na prste) par bugova koji mogu da uniste gameplay ako neko ne zna da ih zaobidje....

@misko i dalje mi je gameplay komplikovan i NEzabavan u DAO :) inace je overall igra ok
a Witcher 2 je nekako kao hack & slash mix sa RPG, ali mi je skroz okej cela igra :)

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
phoboskv Re: Re: Re: Re: 12.05.2014. 00:31 #552542

status: user
broj poruka: 940
Risen sam presao bez problema. Ne secam se da sam imao neki bag uopste.

Izgleda kako se kome zalomi

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

:: Pa ti baš nisi imao sreće... 80% bugova na main questu mi zvuči kao naučna fantastika poklonicima drame. No, bugovi kad sam prvi put igrao Skyrim mi nisu ubili želju da završim igru. Drugi put, nije bilo problema. Tamo 2009-2010 sam igrao Risen koji je bio šampion u bugovima (u to vreme) i koji zbog istih nisam završio. Dragon Age Origins je vrhunski realizovana igra
::
:: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs