Nesto nisi dobro odradio. ilionaj patch / update ili lek nisi na dobrom mestu turio. Startujes onaj 3dm fajl launcher.exe i automatski te ulogujes u social.
Ne znam ni sta ni gde si kliknuo, a kamoli kako da vratis. Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS GPU:GTX 970 Gigabyte G1 Ram:10 Gb Kingston SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb MBO:Asus M5A97 Case:Storm Enforcer PSU:Chieftec 650w Keyboard: Natec RX22 Mouse:Mx 518+v7 bloody Screen: ViewSonic 27
If you are getting Chinese language with the crack here is what to do (on win 7) (be sure to install crack first and maybe run the game once):
1. Open start menu type in `regedit` in the search bar and run it. 2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE 3. Open SOFTWARE 4. Open Wow6432Node 5. Open Rockstar Games 6. select Grand Theft Auto V 7. At the right side double click `Language` and set it to en-US 8. Play the game
O boze, s obzirom da sam reinstalirao windows nemam visual c++ 2008, to je problem, od ushicenosti sam zaboravio
EDIT:
Posle manje vise 6 godina sam shvatio da sam prevaren od strane jedne vrlo poznate prodavnice kompjutera koju ne bih da imenujem! Da li sam tolike godine stvarno mogao da budem u zabludi?
Znam da je off-topic ali frustracija i osecaj prevare je prevelik. Uzmem ja davne 2008. Gainward 8800 GTS 512MB G92, prezadovoljan i sve koristim je godinu dana medjutim crkne joj ram ili tako nesto, odnesem na reklamaciju, cekam mesec dana, voze oni mene i voze da bi na kraju, sasvim ocekivano rekli da ne mogu da poprave i ponovo ocekivano ponude mi Gainward 9800 GT 1GB (naglasavam 1GB). (Taj dan nikad necu zaboraviti, bio sam klinac, isao ka srednjoj u basu smoren vec dugo vreme bez kompa i oni me pozvase i glavu dajem da su rekli 1GB, a sto i ne bi kad pise na kutiji) Pomislio sam taj dan, prihvatio sam slabiju kartu sa duplo vise nepotrebnog rama
Stvarno, cenovno i slicnih (10% slabijih) performansi u tom trenutku nije postojala druga sem ove i ja prihvatim, odem ja do njih sav nasmejan sto cu konacno da aktiviram komp, uzmem sa sve lepo kutijom na kojoj PISE 1GB memorije, odem, ubodem u maticnu i nikada vise nisam razmisljao o tome, ma obratio paznju nisam, uvek samo instaliraj igru, podesi, istestiraj podesavanja i vozi... Dok nisam sad pokrenuo GTA V i oladio se kao onaj treci najstariji u maratoncima jer gle, graficka ne podrzava igru zbog 512MB... /rant
Igru sam toliko cekao, hteo sam da je odigram par dana na low i da je ugasim na sledecih mesec dana dok ne uzmem novu graficku, sad se prosto osecam toliko glupo ali u istoj meri i prevareno! Izvinjavam se jos jednom za off-topic ali morao sam da podelim..
Ova verzija trenutno stvarno ne radi na win 8.1/8 probao kod Dunje na njenoj masini izlazi stop responding kad je loading ona riba u crvenom kupacem. Dakle sve isto odradjeno kao i kod mene, na 8 nece.
Ceka se nov lek, valjda ce da ga izbace uskoro, najkasnije sutra.. Mada ima fora, pritisnes home dugme i ides log out, i onda uleti u loading ali trazi da se ulogujes, user name znam ali sifru ne, haha i jbg.. Takodje licni social klub ne prihvata, samo 3dm..
Uzeo sam na steamu, nisam mogao vise da cekam i prenemazem se :D. Elem igra je dosta zahtevnija kako pokazuju oni linkovi gore. Sve zivo na ultra , tesalacija,itd, FXAA nvdia soft shadows itd.. u gradu je oko 50-60 fps...unutra ide oko 100 tke...a na planinama gde ima puno tesalacije padne i na 40.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.