Objasni onda sledece. Isti operativni sistem, potpuno isti, ne mislim isti Windows vec sa istog diska. Dva razlicita kompjutera. Ista igra, na jednom radi savrseno na drugom zajebava :) Desavalo mi se cak da ne mogu da pokrenem na drugom kompu, izbaci samo crn ekran ili izbaci na desktop. Iz formule izbacujemo mogucnost neispravnih komponenti posto su sve potpuno ispravne. Gremlini? :)
No, vidim da mnogi stalno muce muku sto igra ne radi, pravi bagove a nikad ne uzme u obzir da su sve igre koje igramo uglavnom krekovane i da je krekerima (a nije keks :) ) sve teze da odrade krek koji ce da razbije igru da radi kao original.
Ranije je takvih problema bilo dosta manje, danas je toga sve vise i vise i zato se veoma cesto desava da posle prvog kreka krecu ispravke, update 1, pa update 2 i tako redom.
Naravno ovo se ne odnosi kada igra kao originalna verzija sama po sebi ima bagove kao sto je imao Assassin`s Creed recimo i sl.
:: Cista sreca, zbog pameti nije sigurno, a komp nema nikakve veze sa tim : :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
napisao sam ti gore iznad, nije moguce da smo imali isti problem, ja resio a ti nisi, ako nece sa tom verzijom sto imas, uzmi onu verziju sto ja koristim i odradi kao sto sam napisao... radi bez problema igra...
za sada mi se bas svidja... jedinu manu sto mogu da navedem je da je malo ovaj glavni karakter bez emocija, nesto slicno kao onaj u Dying Light pa cak i sa jos manje emocija izgleda, nekako nema fluidnost u promeni raspolozenja dok razgovara sa nekim... na craftingu se zasniva veoma igra, sto je stvarno zabavno
nije do leka jer isti problem imaju svi ljudi na steamu sa originalom. Pola mase je poludelo jer su dali 60e i igra im ne radi nikako..ne mogu ni da udju u igru isto kao ja
za sada nista nisam nasao `game breaking` jednom se samo krava zaglavila u nekoj prikolici onoj velikoj sto vucu sleperi i tako je levitirala unutra :D
Dzabe ti ti kad u glavi supljo.. :D Toliko para bacenih za igrice, a ni one sto su dzaba nece da rade.. :D Da si dao 60e kao covek, pa da igras, ovako skrtari i nerviraj se.. :P
Moj komp radi kao sat matori, utegnut kao mlada zenska guza.. Za koji dan ga osvezavam ssd-om i windows 10-kom i to je to.. A posle krecemo u lov na original igrice.. :P Javi se na Steamu.. :D
Gde ste jebaci, cujem betmen presao na Intel, jel istina?
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
Nista posebno prica nije u ovom Falloutu, vise mi se svidja upgrade svega sto su napravili, i dosta se igra zasniva na craftovanju, prica je da ovaj trazi bebu koju su neki nepoznati oteli, srece neke ljude koju hoce da okupljaju sve koji mogu da se bore da preuzmu neki deo grada tamo sto su zauzeli banditi...
Sto se tice FPS-a cisto sumnjam da ce moci na slabijim masinama da se fura 50-60fps sa svim podesenim na ultra, onaj SSAO, FOV i TAA na maksimum dosta krate performanse...
:: Sto ce redi da nije bitna grafika nego prica.. :: Jebes FPs ako je prica suplja.. :: Mozs samo da dobije reumu u desni kaziprst.. :: :: Fallout igra ima zanimljivu pricu te i pored toga sto imas krajnji cilj nije 100% linearna pa je mnogi igraju i zavrsavaju na vise nacina.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: :: Isti engine od pre 10 godina samo malo nasminkan.. :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.