Ja preso danas igru, mogla je biti malo duza no sta je tu je. Kampanja je sasvim fino uradjena i prica je interesantno ispala. Grafika sasvim ok, nije da je nesto wooow posebno.
Kada se sve sumira ja sam zadovoljan igrom, jos samo da vidimo ovaj multi kako da sredimo i kako ce se on pokazati posto su ga mnogo zaglibili sa konzolaskim smekom ..
ne znam da li je do drajvera (menjao sam ih ovih dana ili neceg drugog ali nece nikako da radi...
bilo koju rezoluciju ili podesavanja da izaberem igra nenormalno secka..tj, nije to seckanje nego slide show.. i zvuk baguje do bola....masina nije problem ,sve igre igram na max...
promenio sam nvidijine drajvere, najnovije, starije probao...oslobodio mesta na hdd...probao drugi crack..reinstalirao igru al nista....
Skini samo SKIDROW crack. Igru instaliraj preko LUKSi installera, imas na warez-bb.
Evo ti i moje kratko uputstvo,koje takodje moze da se izbunari u temi koju je otvorio luksi na warez-bb.
Installation guide:
1. Download installer 2. Extract DVD 1&2 contents to the same folder 3. Put the files you downloaded in that folder and run the installer 4. select C:\CoD6 5.When the folder is 11GB close the installer 6.Download SKIDROW crack 7.Put the crack in the CoD6 folder 8.Enjoy the game
:: Na pocetku instalacije trazi mi seral za Steam. Jel moze neko da mi posalje serial koji radi. Javlja stalno gresku da nije cd key za region.. :: :: Stavio sam da se skida ovaj drugi Skidrow : :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
Cika postar ti je nesto isporucio.Samo treba pogledati na pravom mestu :) Full brzina!
Green Green Grass Of Home
:: Partis varijanta se vuce kao crv,a warezz mi nesalje aktivacioni mail.Dali ima neki link(megaupload)koji moze brze od 130kb/s(2Mbit) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Moze :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=381163 :: :: Ja sam skinuo sa partisa extra radi.Evo i za njega link :: :: http://www.partis.si/torrent/podrobno/9151 :: :: :: :: :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: ::
...ja sam sa Patrisa svlacio 400KBs sa 4MB downloada...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
:: Partis varijanta se vuce kao crv,a warezz mi nesalje aktivacioni mail.Dali ima neki link(megaupload)koji moze brze od 130kb/s(2Mbit) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Moze :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=381163 :: :: Ja sam skinuo sa partisa extra radi.Evo i za njega link :: :: http://www.partis.si/torrent/podrobno/9151 :: :: :: :: :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: ::
Evo,tek sam sad poceo da je pikam,i moj utisak je fenomenalan.Gameplay odlican,grafika odlicna,zvucna platforma odlicna,ma sve je extra! Ona i Batman:AA ce biti prroglasene za igru godine 100%.
Imam problem sa pomenutom igrom.Zabagovala se u trecoj misiji.Samo se zakuca,i jedino sto mi je pomoglo da izadjem je CTRL+ALT+delete.Zvuk se i dalje cuje,ali od slike nista. Drajveri su 191.07 WHQL,znaci najnoviji.Sistem je W7 Ultimate,32 bit,Build 7600.Temperature su bile ok.Igra je Skidrow verzija,c*a*k je takodje Skidrow. Pomagajte!Sta da radim?
Fora je u tome sto me nijedna igra ne zeza sem CoD.Trenutno imam instalirano na kopmu Euro Truck Simulator,Football Manager 2010,NBA 2K10,NFS:SHIFT,PES 2010,Resident Evil 5,The Sims 3 i Virtua Tennis 2009.Nijedna od navadenih igara mi nikad nije stvarala probleme. U cemu je onda problem sa CoD?Da nije mozda lek los?Mozda je igra neoptimizovana?
...ja sam resio problem tako sto sam stavio compatibility mod za WinXP SP3, Run as Admin i Disable Visual Themes...
Probaj pa javi... pozz... ___________________________
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Jel se i tebi pojavljivao ovakav problem?O kom modu mislis?
The Way It`s Meant To Be Played
:: ...ja sam resio problem tako sto sam stavio compatibility mod za WinXP SP3, Run as Admin i Disable Visual Themes.. :: :: Probaj pa javi... pozz.. :: __________________________ :: :: ...I sence you young padawan... :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 7 :: ::
...ides u folder gde ti je igra instalirana, kliknes desnim na iw4sp.exe i tu imas Compatibility mod...
Pozz... ___________________________
:: Jel se i tebi pojavljivao ovakav problem?O kom modu mislis :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ...ja sam resio problem tako sto sam stavio compatibility mod za WinXP SP3, Run as Admin i Disable Visual Themes.. :: :: :: :: Probaj pa javi... pozz.. :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sence you young padawan... :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: AMD 4870 512MB To :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: Corsair 7 :: :: :: ::
na izvrsni fajl pa troubleshoot compatibility pa izaberes troubleshoot program pa The program worked in earlier versions of windows but won`t install or run now pa izaberes win xp sp3 pa start the program i nakon toga yes, save this settings for this program. I to je to. Inace HP software za skenere ili multifunkcijske stampace nije hteo ni da se instalira pod win 7 ali pomocu ovoga sve radi ok. Nisam proveravao da li su izbacili konacno verziju za win 7.
Kad kliknem na opciju `Start the program` pojavi mi se sledece upozorenje:
`Modern Warfare 2-Fatal Error` Could not load localization.txt. Please make sure Modern Warfare 2 is run from correct folder`
Izabrao sam XP SP3,a koristim W7-icu.Nema nigde da se izabere W7.
The Way It`s Meant To Be Played
:: na izvrsni fajl pa troubleshoot compatibility pa izaberes troubleshoot program pa The program worked in earlier versions of windows but won`t install or run now pa izaberes win xp sp3 pa start the program i nakon toga yes, save this settings for this program. I to je to. Inace HP software za skenere ili multifunkcijske stampace nije hteo ni da se instalira pod win 7 ali pomocu ovoga sve radi ok. Nisam proveravao da li su izbacili konacno verziju za win 7.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.