Kraj igrice je nekako smandrljan i nije me igrica bas odusevila, fora sa cetvoro vrata je preuzeta iz Indijane Dzonsa ali je fora da je resenje tek na kraju malo bezveze. Inace neko je negde pomenuo da ce ova igrica biti The Game Of The Year ali mislim da ona to ne zasluzuje. Inace ja nisam imao problema sa snimanjem pozicija, iskakanjem na desktop, padom FPS-a sto navodno Skidrow update 1 resava. Inace ja sam je igrao u 1920x1080 na GTX275 sa sledecim podesavanjima:
Very High DX9 AAA AF4x Advanced PhysX On
Meni je Battlefield Bad Company 2 definitivno bolji ali je prekratak.
ma igrica i nije neki WoW efekat postigla kod mene..FO3 je jos uvek jedini post_apoka. survival horror na planeti.
E sad apropo instalacije i `distribucija` tu sam pozeleneo dok nisam za V64 ubacio onaj izbagovan SP2 pa trista chuda (psy onda d3d D11...) i povrh svega novi catalyst koji iskreno vise shteti i usporava moju 4830 nego sto pomaze
Na very high i dosta pikanterija bili je situacija sa 15fps ali opet nisam iskljucivao jer je grafika mozda jedan od najvecih prednosti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
The Ranger Pack adds new weapons, new Achievements and the deadly Ranger Mode game rules. In standard Ranger Mode, ammo is dramatically reduced and all weapons cause more damage. Enemies are also deadlier than ever.
Probao sam par torenta, sve mi po 200-300 kbps, a hocu posle podne da przim igru... Tako da moram brze da skinem... :D
PCBerza u srcu!
:: Kako se vuku :: Ja sam cisto probao, ide mi 1.6 MB/s :: idi na torrentz pa trazi metro 2033 :: Prvi link :: Koristim utorrent zadnji beta od pre 2 dana :: :: operator :: ::
Probao sam i ta dva linka, jedan skidr** drugi raz**. Uglavnom, uradio sam to sto operator kaze, iz nekog razloga, sa torentz-a mi ide full brzinom. Jos koji minut, igram...Meni je ovo igra koja ne smara... Nisam je nikad licno presao, ali smo sa drustvom pikali, strasna igra.
PCBerza u srcu!
:: :: :: :: imas na partis 30 sejaca, valjda ce to brze ici...
S obzirom da je studio bas bas pukao, i bukvalno daju igre za dz, ja sam im pomogao, eto simbolicno, 1eur i dobio 6 igara. Pa ko voli i zeli da im bar malo pomogne, evo linka. .)
Vidoh temu pa se podsetih, sada cu da isporbam kako radi na ovoj grafi igra, uzeo sam za dz preko steam-a od druga sa originalnim kodom :)) podesavanja su mi 1680 rez, 4AF, AAA, sve na high dx 11(ima li advanced opcije za ovu igru sam da pogasim neke stvari ili ne??)
Vidi napravi neki kompromis, isprobaj sam. Samo nemoj da se smoris, posto u zahtevnim scenama kada se bas sve odvrne do kraja, ni 680-ica ne moze da izvuce 30 fps-a... edit: Pogresio sam, ne moze ni 15 fps-a...
Cekam pametne da se jave, kako bi ih castio sexy linkom :)
:: Vidoh temu pa se podsetih, sada cu da isporbam kako radi na ovoj grafi igra, uzeo sam za dz preko steam-a od druga sa originalnim kodom :)) podesavanja su mi 1680 rez, 4AF, AAA, sve na high dx 11(ima li advanced opcije za ovu igru sam da pogasim neke stvari ili ne??
sa najvise tepanja je islo oko 30ak, nije padalo ispod, za sada, sa onim gore podesavanjima :) ali ugasio sam tesalaciju msm, a ostavio DOF .)
EDIT: Igra je totalno debilna, ovi botovi(ljudi) na Normal prosto ne moze da se ubiju, a municije nema dovoljno....i igru sam obrisao naravno..... sa stealth skoro da ne moze uopste nista da se uradi........
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.