Možeš kolko ja znam, Razer krek i nije to već aktivator, ne menja sistemske fajlove igre već samo battlenet folder, jedino bi mogao da imaš problema ako su reloaded fajlovi starija verzija a ti si update-ovao na poslednju ako je uopšte izašla neka novija. Hm,iako mislim da sa reloaded fajlovima opet neće da ti radi skirmish i ako razor fora uspe.
... za koji na xp-u ne znam gde je tačno ali zato postoji search
****edit!!! - stavi i najnovije drajvere za grafiku i obavezno ugasi firewall ako imaš neki. Ne reče koji antivirus koristiš****
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
MEni rld verzija radi svakako ,posle inst update i crack i sljaka, i da nece da radi skirmish kada posle razora stavim rld nema mapa. :S Razror nece taj keytru.exe nikako uvek error. A battlenet folder u doc and satings nisam nasao ,tj neznam de je,a serch mi nasao onaj koji je u folderu de je igra instalirana. :S
Ma tebra sta ce mi novi driveri :D,kad sam igru presao na rld bez problema ? :) A imam avast i naravno prepozna keytru.exe kao virus ugasio sam ga trenutno. Nisam stavio hiden nasao mi samo Battle.net Account Management al nije folder vec file .
eo uradio sam sa hiden i nasao sam ga,jej. Sta sad da radim xD.
re mogu probati to sa driverim al nevidim poentu,firewall i avast ugaseni,imam win xp firewal i ugasen je . Probao sam i noramal i sendbuxed posle birsanja batle.net foldera i error o5 ,jel ima bas trenutak kad treba da se stisne F2 il sta,nekontam . :S
Stisno sam ga par puta za svaki slučaj otprilike nakon što se pojaviše oni zupčanici. Jbg, nemam više ideja osim da očistiš komp od svih ostataka starcrafta i battleneta i sve ispočetka.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: re mogu probati to sa driverim al nevidim poentu,firewall i avast ugaseni,imam win xp firewal i ugasen je :: Probao sam i noramal i sendbuxed posle birsanja batle.net foldera i error o5 ,jel ima bas trenutak kad treba da se stisne F2 il sta,nekontam . : ::
prevuces keytro.exe u prozor od sandboxie, izaberes `run outside sandbox` i ne bi trebalo da pravi error kad kucas F2, posle samo ESC i vozi ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: @raic fala na trudu,nista nisam uspero. :: edit : Kad god stisnem F2 odma error izbaci i dzaba stiskam dalje,pomaze samo esc il enter. : :: :: @imarkovic tvoje ovo cu da poskidam pa da probam,u svakom slucaju tnx,javim sta sam uradio ::
Imarkovicu ti si meni dao reloaded crack da przim kampanju? posto skirmish mi neradi sa ovim i dalje,ja sam kampanju prosao ,sve vreme sam pokusavao skirmish da namestim.
au bre, jos se mucis s tim, evo ti skirmish launcher, ovo provereno radi, ako te nesto bude zezalo, moraces da reinstaliras celu igru: http://www.mediafire.com/?yqdw67t20d3ikj4
:: Niko nema resenje za moj problem? : :: Ispade jedino meni neradi ! :S fu* ::
Nisam uspeo da namestim,jednostavno nece sa razor,trazi mi offline autorizatio req,nasao sam keytro.exe koji nekreshuje,ali nece pa nece. A taj luncher sam probao,brate pa sa 3 marinca mogu da ga dobijem,smesno lako.
@Znam ja original,al cek sta si ti meni sat otvorio oci,saksija ima rupu odozgo,igra vredi pare koje kosta ali ja trenutno nisam u prilici da iskesiram za nju.
ma vazi sto bih dao te pare, ni jedna igra ne vredi 6.000...sta znam, ja sam skinuo Reloaded, nisam se ama bas ni malo namucio da je pokrenem, sta god sam probao, radi. Razor uvek mora da ima svoj installer, sve svoje, do sada je radio, ali pokvario se, postao je bagovit..
:: Nisam uspeo da namestim,jednostavno nece sa razor,trazi mi offline autorizatio req,nasao sam keytro.exe koji nekreshuje,ali nece pa nece :: A taj luncher sam probao,brate pa sa 3 marinca mogu da ga dobijem,smesno lako :: :: @Znam ja original,al cek sta si ti meni sat otvorio oci,saksija ima rupu odozgo,igra vredi pare koje kosta ali ja trenutno nisam u prilici da iskesiram za nju :: :: ::
Jao bre covjek :) Pa kako nece meni na win7 radi skirmish, a kampanju jos nisam ni poceo :) Ja sam namestio po onom sto mi Raic dao i odma radi bez ikakvih problema
skineš razor ili reloaded(ja koristim razor)lek
1) Instaliraš igru, može bilo koja verzija, reloaded, razor, liberty, kad pita za aktivaciju, skip 2) Po završetku, pustiš da odradi update do kraja 3) Iz onog kreka pokreneš SC2_COPY.exe i sačekaš da odradi 4) Ugasiš antivirus i pokreneš keytro.exe iz kreka, pokrenuće neki filmić nakon čega ti stisneš F2 pa onda ugasiš 5) Pokreneš igru i odabereš neki od tri guest akaunta.
:: Ma tebra ja sam prosao kampanju,al reko vidim svi namestaju skirmish sa razorom pa ajd i ja da namestim da malo igram :: ::
Naravno da mora da bude drugačiji kad ovo što je razor uradio nije krek nego aktivator Dobra ideja jer ti ne menja sistemske fajlove i možeš da apdejtuješ igru a da ti ne treba novi krek za novu verziju igre a i nema da bude bagova u samoj igri zbog kreka što nekad zna da se desi. Odradili su posao odlično, naravno osim što ne radi nekima koji imaju modovan windojs.
Aj kad smo već kod modovanih, imam tiny7 i stvar funkcioniše.
:: ma vazi sto bih dao te pare, ni jedna igra ne vredi 6.000...sta znam, ja sam skinuo Reloaded, nisam se ama bas ni malo namucio da je pokrenem, sta god sam probao, radi. Razor uvek mora da ima svoj installer, sve svoje, do sada je radio, ali pokvario se, postao je bagovit. :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.