Mi nekad opicimo koju trku preko hamachija, i naravno teknohelpera, udjes u lan i sve radi kako treba. Soba je: GO_FAST pass:123. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jel se igra i dalje na onom serveru? Nisam bio odavno, nemam baš vremena i želje da vozim lan.
:: Mi nekad opicimo koju trku preko hamachija, i naravno teknohelpera, udjes u lan i sve radi kako treba. Soba je: GO_FAST pass:123 :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Ok, sve sam ja to podesio ali da bih usao u sobu jel to treba da upisem u hamachi ili da nadjem iz igre sobu ali u igri mi nista ne nalazi a u hamachi mi pise da je soba puna.Da li mogu ja da napravim sopstvenu sobu i da li bi to radilo??? Izvini sto smaram ali mlatim se sa ovim vec par sati i polako gubim strpljenje .
Ako je soba puna, onda znači da više nema mesta za ulazak. Moraćeš da nađeš neki drugi server gde se igra lan, a da nije pun. To ti je rešenje za tvoj problem.
Moguce je da je soba puna... Ima nas jako mnogo... Jednostavno kad udjes u neku sobu dogovorite se kad cete da igrate, neko napravi igru, nadjes je u lanu i gotovo. Mozes da napravis sobu ali treba onda nekako da razglasis da si je napravio da bi bilo ljudi u njoj. Probaj i ovu: emuglxF1 pass:123. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Samo jos jedno pitanje i gotov sam. Primetio sam da u ovom prozoru teknoguds sto si mi postavio sliku,kod mene se uopste ne pojavljuje ovo: TAP-Win32 Adapter V9 (Tunngle) to je prva opcija a ispod nje je Hamachi network interface.To ti je u belom prostoru.Mislim da mi zbog toga ne radi. Imas li neko resenje?
Ne treba ti Tunngle, nisam ga ni ja imao, pa mi je radiloo sve bez problema.
:: :: Samo jos jedno pitanje i gotov sam. Primetio sam da u ovom prozoru teknoguds sto si mi postavio sliku,kod mene se uopste ne pojavljuje ovo :: TAP-Win32 Adapter V9 (Tunngle) to je prva opcija a ispod nje je Hamachi network interface.To ti je u belom prostoru.Mislim da mi zbog toga ne radi. Imas li neko resenje :: :: :: ::
Imam problem sa ovom igrom. Neće da mi učita trku. Krenuo sam novi šampionat, i prvu trku u Bahreinu neće da učita. Podesim bolid, odem na trku, krene da učita i tu stane. Više puta probano, svaki put isto.
Jel zna neko u čemu je problem? Sve ostalo radi perfektno.
Probaj ovo http://bit.ly/glixZI ako ti i dalje ne radi pogledaj 7 post u toj temi sto sam ti dao.
:: Reinstalirao sam igru, izbrisao stari save, napravio novi account, krenuo sam opet da je igra, ali mi je opet zablokirala na istom mestu :: :: Ne znam šta da radim, ranije je radila ok. Jel ima neko ideju :: :: ::
Ocete da odigramo veceras neku trku preko Hamachija. Danas sam instal F1 pa reko da probamo da vidim kako to ide? Javite ako hocete. Keep cool, keep al the power.
Ja 2 i vise meseca nisam vozio preko Hamachi-a, mrzi me da stalno onaj postupak radim pre igranja online.
Verovatno ce da se javi mkukic, on ce ti reci nesto vise.
:: Ocete da odigramo veceras neku trku preko Hamachija. Danas sam instal F1 pa reko da probamo da vidim kako to ide? Javite ako hocete :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
Nisam igrao ni jednu voznju preko neta a nesto bih daprobam da vidim kako to ide. Ako neko hoce nek se javi pa da se okusam i u ovome. Pozdrav. Keep cool, keep al the power.
:: Ja 2 i vise meseca nisam vozio preko Hamachi-a, mrzi me da stalno onaj postupak radim pre igranja online :: :: Verovatno ce da se javi mkukic, on ce ti reci nesto vise :: :: :: :: Ocete da odigramo veceras neku trku preko Hamachija. Danas sam instal F1 pa reko da probamo da vidim kako to ide? Javite ako hocete :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: :: ::
Veruj mi da ne znam. Nisam dugo igrao preko neta jer su ovi saigraci prilicno nekorektni i kada vide da ne mogu da te obidju iz nekoliko pokusaja skucaju se u tebe i srede trku, a kad ti njih zakacis u onom gurkanju na startu onda odmah izlaze iz igre besni k`o psi... Malo ko zna tamo da vozi, zato sam i odustao i uzeo da vozim karijeru... Zavrsio sam prvu sezonu, potpisao za ferrari za sledecu pa cemo videti kako ce ici dalje... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jel neko vozi F1 preko neta? Mogli bi veceras da se okupimo, napravimo sobu preko Hamachi-a, i dogovorimo se oko trke. Trebalo bi da nas bude bar troje da bi trka imala smisla.
Ja se prijavljujem za 5. Februar uvece :) kada mi se zavrse ispiti. Sto mi sad udaras zazubice.. Mada, nisam ni bolji u f1 od onog fudbala, i ovo sam jednom probao, i to sve off samo tc medium
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647777. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.