Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Tanks
STRANA 5 OD 27  
djokosrb Ok hvala 30.09.2011. 17:22 #364113

status: user
broj poruka: 6876
mada taj repair i fireworks nzm kojom brzinom to radi,posto koristim onaj small repair kit(3.000 srebra)i isto ono za gasenje od 3.000 srebra sto uradi u sekundi,ali budzim sve kako god.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: 30.09.2011. 17:27 #364115

broj poruka: 4187
Vaske, vidim da si strastveni igrac... :D Naravno mogu i drugi da pomognu...
Jel moze neko da me uputi bolje u igru? Igram vec jedno vreme, ali kao da lutam u prazno... Koja je fora? Na koje tenkove da idem? Da idem polako pa da otkljucavam sve redom, ili samo pucam na jedne, ili sta? I to sa vozacima ne kontam, kako sta... Hvala! :-)

Gde ste moderatori?

Vaskev Re: Re: 30.09.2011. 18:16 #364122

broj poruka: 1673
Pa sad baš i nisam strastveni igrač kad vidim da neki moji ortaci iz klana (Bench) imaju i po 7­-8000 partija, ja sam daleko od toga, imam oko 3000 što nije malo ali nije ni nešto specijalno mnogo. Od toga na koju granu ili grane ćeš ići zavisi isključivo od stila koji tebi odgovara. Meni su recimo nemački tenk destrojeri baš legli jer imaju odlične topove, precizne i sa relativno brzim reloadom a nanose neznatno manje štete od ruskih. Prednost nemačkih je u tome što je pogodak u metu izvestniji nego sa ruskim (ovo se odnosi kada je vreme nišanjenja kratko i pogotovo kad je daljina veća). Meni i nemački teški tenkovi bolje leže nego ruski jer opet su topovi precizniji i brže nišane. Brzo nišanjenje je po meni veoma važno u slučajevima kada se napucavaš sa metama iza ćoškova zgrada ili sličnih zaklona a to ti je osnov preživljavanja u igri. Kada je vreme kada izađeš pa dok je cilj 100% nanišanjen kraće sa nemačkim topom za skoro celu sekundu nego sa ruskim. Što se tiče vozača (misliš na posadu predpostavljam) nju prilikom kupovine tenka možeš uzeti besplatno sa 50% iskustva, 75% uz doplatu od 20000 po članu posade ili pak ako imaš zlata onda možeš uzeti posadu sa 100% iskustva za 200 zlata po članu posade. Što je posada iskusnija to su im karakteristike približnije navedenim vrednostima u opisu tenka na kome su. Znači neiskusna posada će nišaniti za 4s, 75% za 3s a 100% za 2s (malo pojednostavljeno). Posada se u borbama obučava i iskustvo im vremenom raste tako da ćeš recimo posadu kupljenu sa 50% posle 200­-300 borbi dovesti do 100% i kada im iskustvo pređe 100% onda im se otvara mogućnost za unapređenje dodatnih iskustava a njih biraš otvaranjem žutog plusa pored svakog člana. Onda se otvara lični karton svakog člana posade u kome imaš mogućnost da odabereš šta želiš da mu bude taj sekundarni skill. I tako 3 puta dok ne razvije sve skilove (ovo će potrajati jako dugo, možda i celih 1000 partija). Kada istražiš sve na jednom tenku ti otvaraš sledeći i onda možeš da ga kupiš (ukoliko si skupio dovoljno para) i onda dolaziš ponovo kod posade. Sada imaš mogućnost da prebaciš posadu sa predhodnog tenka na ovaj novi ali oni nisu utrenirani za konkretan tenk. Kada ih prebaciš moraćeš da ih retreniraš za pomenuto vozilo stim što će oni izgubiti deo iskustva u procentima koji zavise kolika je razlika između ta dva tenka. Ako prebacuješ posadu sa teškog tenka na teški posada neće izgubiti mnogo ali ako prebacuješ sa srednjeg na teški izgubiće veoma mnogo. Mislim da je i ovo već preopširno što sam napisao a jedva da sam načeo priču. Ostalo potraži na WOT forumu koga imaš i na našem jeziku pa ćeš tamo moći da nađeš i više informacija evo linka:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/99-balkanski-forum/

WOT Nick: Vaske

:: Vaske, vidim da si strastveni igrac... :D Naravno mogu i drugi da pomognu..
:: Jel moze neko da me uputi bolje u igru? Igram vec jedno vreme, ali kao da lutam u prazno... Koja je fora? Na koje tenkove da idem? Da idem polako pa da otkljucavam sve redom, ili samo pucam na jedne, ili sta? I to sa vozacima ne kontam, kako sta... Hvala! :-
mixer93 Re: 30.09.2011. 19:23 #364138

Vaske care! :)
Hvala!
Nego rece mi drug za baraks, da stavim posadu u baraks pa stavim u novi tenk ali nznm kako da ih prebacim u novi tenk. Sad vozim T-46 planiram KV, pa IS... Ali nesto razmisljam da pocnem lepo i sa drugim tenkovima, mozda nemackim, jer sam i sa njima malo igrao... U svakom slucaju hvala... Moj nick je isti kao sa berze... xD

Gde ste moderatori?

Vaskev Re: Re: 01.10.2011. 10:48 #364286

Imaš, kada selektuješ bilo kog člana posade, ponuđenu opciju da ga zameniš sa nekim drugim članom (koji je trenutno u baraci, pod uslovom da ih imaš), da ga pošalješ u baraku ili da ga dismiss odnosno otpustiš kada ga trajno gubiš kao i sve njegove stečene skilove. Kada prodaješ tenk, obavezno posadu sa njega, svakog člana pojedinačno, pošalji u baraku tako da ti bude dostupan za sledeći tenk. Kada kupiš sledeći tenk, kupi ga sa posadom na 50% i onda svakog pojedinačno zamenjuješ sa takvim iz barake koji ti je ostao od prethodnog tenka. Posle zamene uradiš retrening i onda dobiješ automatski već obučenu posadu. Primarni skill se umanjuje prilikom retreninga a sekundarni ostaju kakvi su i bili, zato je i važno da uvek čuvaš jednu te istu posadu kako bi vremenom uvećavali sekundarne skillove. Jedini problem je kada želiš da zadržiš i prethodni tenk. I još jedna stvar je jako bitna, pojedini tenkovi imaju različit broj članova posade, recimo KV ima 5, KV3 ­- 5, Is - 4, IS-3 - 4 a IS-7 5 člana posade tako da od KV­3 imaš jednoga više koji će ti kasnije faliti za IS­-7. Rešenje za ovo je kupovina posade obučene na 100% ali za ovo ti treba određena količina zlata koje dobijaš uplatom preko kreditne kartice (to je i gravni cilj postojanja ove igrice) ili učešćem u clan wars­-u gde se zlato može i zaraditi. Za učešće u clan wars-u moraš pristupiti nekom od mnogobrojnih klanova pod uslovom da imaš dovoljno jak tenk, TD ili arty.

Ukoliko nisi znao, u channels-u možeš potražiti kanal benchmark i klikni na join i otvoriće ti se novi prozor za chat, ovde ćeš naći gomilu igrača sa našeg govornog područja i dobiti više informacija o pristupanju u neki od klanova kao i bilo koju pomoć u vezi igre a i šire.

:: Vaske care! :
:: Hvala
:: Nego rece mi drug za baraks, da stavim posadu u baraks pa stavim u novi tenk ali nznm kako da ih prebacim u novi tenk. Sad vozim T-46 planiram KV, pa IS... Ali nesto razmisljam da pocnem lepo i sa drugim tenkovima, mozda nemackim, jer sam i sa njima malo igrao... U svakom slucaju hvala... Moj nick je isti kao sa berze... x
::
:: Gde ste moderatori

tonce premium 29.11.2011. 08:59 #380774

broj poruka: 412
jel neko iz Srbije uzimao kupovao Premium putem platne kartice VISA i ostale,jel sigurno dati im broj i ostalo sa kartice,nece li biti kradje ili tako nesto ? Hvala :))

ASUS P5Q SE
Intel Dual Core E7400 2.8 GHz
DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066
GTS 250 512MB 256bit
19` Asus

Rancesco85 re 15.01.2012. 21:35 #391261

broj poruka: 726
Ovaj da slucajno nemaju opet negde da se nadju oni kodovi i pokloni tipa premium par dana,nesto golda itd. :)

LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

mixer93 Re: 25.01.2012. 18:23 #393607

Jel moze neko da pomogne, kako da uplatim prem? Ili ako neko ima racun u intesi, da mu prebacim lovu da mi uplati...?Posto ja ne mogu nikako da uplatim a imam visu electron...

zoxin Re: Re: 25.01.2012. 18:53 #393613

broj poruka: 265

:: Jel moze neko da pomogne, kako da uplatim prem? Ili ako neko ima racun u intesi, da mu prebacim lovu da mi uplati...?Posto ja ne mogu nikako da uplatim a imam visu electron..

Mislim da svako moze da otvori racun u intezi i trazi da mu se izda internet kartica.Kad dobijes internet karticu uplatis na nju neki iznos koji mora biti veci od onog koji hoces da uplatis na nalog.Kartica se moze koristiti samo za internet placanje.Ako pravilno otkucas na netu tvoje podatke i broj kartice(mislim da se pise sve velikim slovima) trenutno ti prebacuju gold na nalog.Ja sam imao neki devizni racun na kome je bilo stanje 0 ,trazio i dobio internet karticu,uplatio na nju neki iznos i sa njom bez problema kupio gold sa kojim sam posle kupovao premijum ...
mixer93 Re: Re: Re: 25.01.2012. 18:58 #393616

Znaci treba da trazim u intesi tu karticu?

:: :: Jel moze neko da pomogne, kako da uplatim prem? Ili ako neko ima racun u intesi, da mu prebacim lovu da mi uplati...?Posto ja ne mogu nikako da uplatim a imam visu electron..
:: ::
:: Mislim da svako moze da otvori racun u intezi i trazi da mu se izda internet kartica.Kad dobijes internet karticu uplatis na nju neki iznos koji mora biti veci od onog koji hoces da uplatis na nalog.Kartica se moze koristiti samo za internet placanje.Ako pravilno otkucas na netu tvoje podatke i broj kartice(mislim da se pise sve velikim slovima) trenutno ti prebacuju gold na nalog.Ja sam imao neki devizni racun na kome je bilo stanje 0 ,trazio i dobio internet karticu,uplatio na nju neki iznos i sa njom bez problema kupio gold sa kojim sam posle kupovao premijum ...
djokosrb Zivanovicu 25.01.2012. 19:18 #393621

Dzabe si krecio,marder je najjaci :)

zoxin Re: Re: Re: Re: 25.01.2012. 19:35 #393625

broj poruka: 265

:: Znaci treba da trazim u intesi tu karticu
:: :: :: Jel moze neko da pomogne, kako da uplatim prem? Ili ako neko ima racun u intesi, da mu prebacim lovu da mi uplati...?Posto ja ne mogu nikako da uplatim a imam visu electron..

:: :: ::
:: :: Mislim da svako moze da otvori racun u intezi i trazi da mu se izda internet kartica.Kad dobijes internet karticu uplatis na nju neki iznos koji mora biti veci od onog koji hoces da uplatis na nalog.Kartica se moze koristiti samo za internet placanje.Ako pravilno otkucas na netu tvoje podatke i broj kartice(mislim da se pise sve velikim slovima) trenutno ti prebacuju gold na nalog.Ja sam imao neki devizni racun na kome je bilo stanje 0 ,trazio i dobio internet karticu,uplatio na nju neki iznos i sa njom bez problema kupio gold sa kojim sam posle kupovao premijum ..

Da.Trazi samo da ti izdaju ``internet karticu`` .Oni ce ti dalje sve objasniti.Jedino ces mozda morati da sacekas jedno 2 dana dok sve to bude gotovo.Ima neka procedura.
zbunjeni I mene muci isti problem 26.01.2012. 00:06 #393685

broj poruka: 107

sa premijum nalogom s tim sto sam ja `narucio internet karticu`
u Vojvodjanskoj banci i ceka se 7-10 dana.
Prva uplata je minumum 20e mesecno odrzavanje 150 dinara
vazi godinu dana i ne mozes skinuti vise od 80e dnevno sa nje.
Kada mi stigne javicu jel `radi`.

( U intesi radnica koja izdaje internet kartice je na odmoru pa dodjite za 10-15 dana.
Tako mi je receno na salteru `bem ti zivot u malom mestu)

BassivitY Re: Zivanovicu 26.01.2012. 18:40 #393827

broj poruka: 911
Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ...

Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9)
Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljivo

Raspisao sam se bezveze, jebiga

Edit:

Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hvala
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

:: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
mixer93 Re: Re: Zivanovicu 26.01.2012. 21:03 #393862

Idi bre na ruse, zakon su... Evo juce sam stigao do IS3, sad jos da ga kupim, danas ili sutra. Inace grindam sa KV-om, tenk je mama i tata za sve tier5, a busim i sve do tier8 sa onom 122mm(tier7). Za gadjanje ako hoces malu pomoc, mozes da nadjes one skinove, mozes za sve tenkove a mozes i samo za jace, da ti bojama pokaze gde da gadjas tenk... da ga zapalis, municiju itd.itd. Kucas samo weak spot skin za wot...

:: Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ..
:: Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9
:: Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljiv
:: Raspisao sam se bezveze, jebig
:: Edit
:: Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hval
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: CARPE DIEM
:: :: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
Rancesco85 Re: Re: Re: Zivanovicu 26.01.2012. 21:13 #393865

broj poruka: 726
Mixer93 i ja imam visa electron, ja sam planirao da uplatim za koji dan, reci mi kako ne moze,reko da ne pokusavam onda? Ja nikako da kupim taj IS3, cuvam IS al nikako da se nakanim da idem dalje, ostalo mi jos 4 000 exp za jgdtigra pa onda jurim tamo, nemacki TD-vi su mi zakon, pogotovu Ferdinand.

LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

:: Idi bre na ruse, zakon su... Evo juce sam stigao do IS3, sad jos da ga kupim, danas ili sutra. Inace grindam sa KV-om, tenk je mama i tata za sve tier5, a busim i sve do tier8 sa onom 122mm(tier7). Za gadjanje ako hoces malu pomoc, mozes da nadjes one skinove, mozes za sve tenkove a mozes i samo za jace, da ti bojama pokaze gde da gadjas tenk... da ga zapalis, municiju itd.itd. Kucas samo weak spot skin za wot..
:: :: Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ..
:: :: Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9
:: :: Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljiv
:: :: Raspisao sam se bezveze, jebig
:: :: Edit
:: :: Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hval
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: CARPE DIEM
:: :: :: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
mixer93 Re: Re: Re: Re: Zivanovicu 26.01.2012. 21:18 #393866

Ma mozes da kucas podatke sa kartice na sajt koliko hoces, nece ti prihvatiti karticu. Moras da izvadis karticu za internet placanje. Tako su mi bar rekli... ja sam za sad odustao, nemam vremena da se bakcem sa time sad...

:: Mixer93 i ja imam visa electron, ja sam planirao da uplatim za koji dan, reci mi kako ne moze,reko da ne pokusavam onda? Ja nikako da kupim taj IS3, cuvam IS al nikako da se nakanim da idem dalje, ostalo mi jos 4 000 exp za jgdtigra pa onda jurim tamo, nemacki TD-vi su mi zakon, pogotovu Ferdinand
:: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE
:: :: Idi bre na ruse, zakon su... Evo juce sam stigao do IS3, sad jos da ga kupim, danas ili sutra. Inace grindam sa KV-om, tenk je mama i tata za sve tier5, a busim i sve do tier8 sa onom 122mm(tier7). Za gadjanje ako hoces malu pomoc, mozes da nadjes one skinove, mozes za sve tenkove a mozes i samo za jace, da ti bojama pokaze gde da gadjas tenk... da ga zapalis, municiju itd.itd. Kucas samo weak spot skin za wot..
:: :: :: Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ..
:: :: :: Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9
:: :: :: Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljiv
:: :: :: Raspisao sam se bezveze, jebig
:: :: :: Edit
:: :: :: Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hval
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: CARPE DIEM
:: :: :: :: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
:: :: :: ::
Vaskev Re: Re: Re: Re: Re: Zivanovicu 26.01.2012. 21:47 #393871

Visa Internet kod Intese ne traži nikakvo održavanje, dobija se za 6-7 dana i radi sigurno. Jedino što morate znati je da kada plaćate u igrici, izaberite opciju plaćanja pomoću Vise ali preko Playspana, nema nikakve provizije ali MORATE imati malo veću sumu na kartici, za uplatu od 19,95 eura (5500 zlata) na kartici morate imati 21-22 eura jer se uvek rezerviše uvećana suma ali se sa kartice skida tačan iznos koji je naveden na sajtu. Verovatno vam zato i ne prolazi uplata jer imate recimo 10 a pokušavate uplatu od 9,95 ili imate na kartici 20 a vršite uplatu 19,95 eura. Kada pokušate da uplatite veći iznos nego što imate na kartici i prijavi da je transakcija neuspešna posle toga neće da prođe i manja suma, u tom slučaju morate sačekati jedan dan?!?

:: Ma mozes da kucas podatke sa kartice na sajt koliko hoces, nece ti prihvatiti karticu. Moras da izvadis karticu za internet placanje. Tako su mi bar rekli... ja sam za sad odustao, nemam vremena da se bakcem sa time sad...
:: :: Mixer93 i ja imam visa electron, ja sam planirao da uplatim za koji dan, reci mi kako ne moze,reko da ne pokusavam onda? Ja nikako da kupim taj IS3, cuvam IS al nikako da se nakanim da idem dalje, ostalo mi jos 4 000 exp za jgdtigra pa onda jurim tamo, nemacki TD-vi su mi zakon, pogotovu Ferdinand
:: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE
:: :: :: Idi bre na ruse, zakon su... Evo juce sam stigao do IS3, sad jos da ga kupim, danas ili sutra. Inace grindam sa KV-om, tenk je mama i tata za sve tier5, a busim i sve do tier8 sa onom 122mm(tier7). Za gadjanje ako hoces malu pomoc, mozes da nadjes one skinove, mozes za sve tenkove a mozes i samo za jace, da ti bojama pokaze gde da gadjas tenk... da ga zapalis, municiju itd.itd. Kucas samo weak spot skin za wot..
:: :: :: :: Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ..
:: :: :: :: Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9
:: :: :: :: Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljiv
:: :: :: :: Raspisao sam se bezveze, jebig
:: :: :: :: Edit
:: :: :: :: Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hval
:: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: :: CARPE DIEM
:: :: :: :: :: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
:: :: :: :: ::
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zivanovicu 26.01.2012. 22:00 #393873

Mislis na naj obicniju visa electron deviznu?

:: Visa Internet kod Intese ne traži nikakvo održavanje, dobija se za 6-7 dana i radi sigurno. Jedino što morate znati je da kada plaćate u igrici, izaberite opciju plaćanja pomoću Vise ali preko Playspana, nema nikakve provizije ali MORATE imati malo veću sumu na kartici, za uplatu od 19,95 eura (5500 zlata) na kartici morate imati 21-22 eura jer se uvek rezerviše uvećana suma ali se sa kartice skida tačan iznos koji je naveden na sajtu. Verovatno vam zato i ne prolazi uplata jer imate recimo 10 a pokušavate uplatu od 9,95 ili imate na kartici 20 a vršite uplatu 19,95 eura. Kada pokušate da uplatite veći iznos nego što imate na kartici i prijavi da je transakcija neuspešna posle toga neće da prođe i manja suma, u tom slučaju morate sačekati jedan dan?!
:: WOT Nick: Vask
:: :: Ma mozes da kucas podatke sa kartice na sajt koliko hoces, nece ti prihvatiti karticu. Moras da izvadis karticu za internet placanje. Tako su mi bar rekli... ja sam za sad odustao, nemam vremena da se bakcem sa time sad...
:: :: :: Mixer93 i ja imam visa electron, ja sam planirao da uplatim za koji dan, reci mi kako ne moze,reko da ne pokusavam onda? Ja nikako da kupim taj IS3, cuvam IS al nikako da se nakanim da idem dalje, ostalo mi jos 4 000 exp za jgdtigra pa onda jurim tamo, nemacki TD-vi su mi zakon, pogotovu Ferdinand
:: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE
:: :: :: :: Idi bre na ruse, zakon su... Evo juce sam stigao do IS3, sad jos da ga kupim, danas ili sutra. Inace grindam sa KV-om, tenk je mama i tata za sve tier5, a busim i sve do tier8 sa onom 122mm(tier7). Za gadjanje ako hoces malu pomoc, mozes da nadjes one skinove, mozes za sve tenkove a mozes i samo za jace, da ti bojama pokaze gde da gadjas tenk... da ga zapalis, municiju itd.itd. Kucas samo weak spot skin za wot..
:: :: :: :: :: Brate, ja prekjuče prelistao ovu temu na brzaka pošto sam pre par dana ponovo krenuo da igram (prošli put obrisao igru posle dve-tri partije, nije mi se svidela...al sad je do jaja, nekako sam se zarazio), prvo krenuo da napredujem sa rusima i uzeo T 26 (sve istraženo - elite) i BT 2 (takođe elite), pa onda vidim da je onaj T2 Medium tank od amera jeftin pa krenem sa njima i uzmem njega i M2 Light, onda se setim ove teme pa reko da je prelistam da vidim dal ima nešto korisno kad vidim tebe kako hvališ mardera na sav glas. E onda lepo krenem ja i sa nemcima i evo od pre 15 minuta je i marder u garaži, odigrao 3 prtije i stvarno je dobar, jes da ima onaj default top al i sa njim pravi iznenađujuće dobru štetu, sve dok ne naletim na KV. Najviše sam mu skinuo 12% i to posle 5 odbijanja. Znam da ne treba da očekujem čuda al zar stvarno ima toliki oklop taj famozni KV? Da napomenem da me je odbijao sa strane a pogodio sam ga kad sam ga gađao u kupolu. On mene naravno iz prve al nema veze ..
:: :: :: :: :: Dajte neke savete, gde gađati te jače tenkove tipa KV, T1 hevi, Hetzer (ovaj TD mi ide na onu stvar, sav je jajast, od 10 odbije 9
:: :: :: :: :: Ja mogu da gađam u kupolu (KV, T1) ali kad su relativno blizu, sva sreća pa su spori a marderov top precizan. Uglavnom, još par borbi i otključavam drugi tio, dosta veći kalibar, biće zanimljiv
:: :: :: :: :: Raspisao sam se bezveze, jebig
:: :: :: :: :: Edit
:: :: :: :: :: Zoxin, jel nije problem da napišeš koliko košta sve ukupno od odlaska u poslovnicu, traženja te kartice pa do njenog dobijanja? Hval
:: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: :: :: CARPE DIEM
:: :: :: :: :: :: Dzabe si krecio,marder je najjaci :
:: :: :: :: :: ::
Vaskev re 26.01.2012. 22:26 #393882

Da, Banca Intesa Internet Kartica i služi samo za plaćanje preko interneta.

BassivitY ... 27.01.2012. 19:03 #394023

broj poruka: 911
ma mikser igram ja i sa rusima al ipak me vuce da igram sa marderom jer mu je top fantastican. Ja otkljucao drugi i montirao, sad maltene svaki pogadja, odbijanja su retkost a steta odlicna. Jedino sto bih voleo da cujem od ljudi koji imaju mardera da li se isplati kupovati onaj poslednji top ili cuvati za hetzera jer koliko vidim po brojevima taj zadnji top i nije nesto preterano bolji od drugog a treba mi xp-a za njega isto koliko i za hetzera ...sta raditi, pitanje je sad? Ako uzmem hetzera gurnuce me u neki veci tier a nisam jos uvek za to, imam tek nepunih 200 igara odigranih ...sa marderom mi ide odlicno ...

Ipak cu sad malo da tamanim sa M57, jos malo mi ostalo do M37 cini mi se a steta je 100% veca u odnosu na m57. Artiljerija prava stvar,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

CrazyJamay e ljudi.. 31.01.2012. 20:40 #395165

broj poruka: 30
igram i ja wot i procitao sam ceo post i nije mi jasno za ovaj premium akaunt,tj. imam jedno pitanje...posto sam maloletan jel mogu ja nekako da dobijem premium akaunt ili barem golde?nick mi je CrazySerbian2,vozim BT-2 ,BT-7 , i Pzkpfw 35 (t)..adujte me pa da opikamo po koju :)

djokosrb Ja imam mardera i cuvam ga i igram sa njim redovno 31.01.2012. 20:57 #395173

Isplati se itekako zadnji top.Ukoliko planirash da sacuvash mardera,sto je po meni,pod obavezno :)
Moj skor sa marderom je oko 350 partija i 600 unistenih(otprilike).
Za mene je marder najzanimljiviji i najbolji tenk u igri.

Od drugih imam josh:hetzer,jagpanther,su-85 i su-100,igram samo sa tank destroyerima posto sam stekara u dusi :)

CrazyJamay Pitanje.. 12.02.2012. 20:31 #398324

broj poruka: 30
Sad trenutno picim sa T40,americki lovac na tenkove.I imam pitanje koji top da uzmem za njega? Top 76mm AT M1A1 ili Top 105mm AT howitzer M3...Hvala unapred!

bosh alaaa 12.02.2012. 21:36 #398346

broj poruka: 1332
sad citam kad sam jos pitao kako da skinem igricu..:)))kad je to bilooo evo za koji dan ce vec i is7 da dodje u garazu:)i tigarII i obj261...inace sa is4 ne mozes igrati bez prem,igrao sam 6k borbi bez prem i reko ajde da kupim is7 i uplatio prem,inace drugar u klanu ima tu internet karticu pa sam mu ja poslao pare preko poste i on mi poslao prem u GIFT..ja samo prihvatio i eto sad imam prem, prem je keva!! sad kad odrigram sa is4 dobru partiju dobijem i po 70k a sa kv 45k so je vrh!!!duplo brze ide sa prem...BTW NE TREBAJU VAM NIKAKVI SKINOVI ZA SLABE TACKE.. KVARE IZGLED IGRE,SVAKI TENK IMA SLABU TACKU KOD:DONJE PLOCE I NA KUPOLI OTVOR ZA COMANDIRA...INACE AKO NEKO NZNA DA GADJA IS7 ILI IS3 STVAR JE SAMO U UGLOVIMA,TJ AKO JE NAKOSEN TENK GADJAS GA U FAR AKO JE RAVNO NASPRAM TEBE U DONJU PLOCU..BITNO DA GADJAS STO JE VISE MOGUCE POD UGLOM OD 90%...TO JE SVE ODO DA IGRAM :p

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
maxtor 80gb
lc600h

STRANA 5 OD 27  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs