Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The Elder Scrolls V: Skyrim
STRANA 5 OD 10  
Tristram Re: 11.11.2011. 19:43 #375913

status: user
broj poruka: 1872
Ko ima problema s bavljenjem lopovlukom internet nudi rešenje:
http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Re: Re: 11.11.2011. 19:54 #375917

broj poruka: 4420
HHAHAHAHA
Ludak!
Kako li mu je to palo napamet?

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Ko ima problema s bavljenjem lopovlukom internet nudi rešenje
:: http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN
::
Anni Re: Re: 11.11.2011. 21:34 #375943

broj poruka: 21
Aaaahaahaahahahhahahaaaaaaahhaaaa sjajnooo!

Aj napisite jos neke Vase utiske o igri, ako je neko izgradio neko misljenje o istoj.

:: Ko ima problema s bavljenjem lopovlukom internet nudi rešenje
:: http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN
vladapsd RE: 12.11.2011. 00:58 #375996

broj poruka: 1015
ima li neko problema sa zvukom?
u toku dijaloga se desava da pola stvari ne cujem jasno (kao da krci i susti), mada se to ne desava uvek i cini mi se da se javlja samo dok sam u nekom objektu (inn, prodavnica).
pokusavao sam da pokrenem igru sa stereo podesavanjima, smanjivao KHz na 48 i 44, ali nema vajde...
inace igra mi je skroz ok (samo sto je, kao sto je vec receno, pojednostavljena u odnosu na prethodne delove) i cini mi se da teksture nisu bas na zavidnom nivou

markopvict opasna igra... provedoh 4 sata... 12.11.2011. 01:41 #376000

broj poruka: 4515

▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ 
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Simon72 ... 12.11.2011. 16:22 #376102

broj poruka: 2799
Ton je nekako slab mora da ga bas pojacam.
Aj nek mi neko kaže dal je stvarno tolko komlikovano menjati oruzja i magije zar nema ko na svim drugim igrama precice odnosno ono 1,2,3... il ja to ne umem da podesim :) . ne secam se iskreno kako bese na oblivion odavna sam to igro.

Miskonius Re: ... 12.11.2011. 16:28 #376103

I ja se isto mucim sa tim...
Nikako da provalim kako se to radi...
Ako uopste moze nesto da se uradi...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Ton je nekako slab mora da ga bas pojacam
:: Aj nek mi neko kaže dal je stvarno tolko komlikovano menjati oruzja i magije zar nema ko na svim drugim igrama precice odnosno ono 1,2,3... il ja to ne umem da podesim :) . ne secam se iskreno kako bese na oblivion odavna sam to igro
markopvict imas favorite opciju 12.11.2011. 16:41 #376105

broj poruka: 4515
Odaberes oruzije kao favorite. Dok si u igri stisnes Q i na E odaberes sta ces da nosis.
Ja ne mogu da se resim bounty-ja. Svaki cuvar koji me vidi hoce da me ubije... :-)
A mnogo sam pokrao zlata 2500 :-)
Moracu mozda da krenem od pocetka po PS-u.

▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ 

Miskonius Re: imas favorite opciju 12.11.2011. 16:43 #376107

Ma znam za to, ali ne mogu da se pomirim s tim da 1,2,3,4... ne mogu da koristim...
Proklete konzole unistise sve zivo...

:: Odaberes oruzije kao favorite. Dok si u igri stisnes Q i na E odaberes sta ces da nosis
:: Ja ne mogu da se resim bounty-ja. Svaki cuvar koji me vidi hoce da me ubije... :-
:: A mnogo sam pokrao zlata 2500 :-
:: Moracu mozda da krenem od pocetka po PS-u
:: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ 
Tristram Re: Re: imas favorite opciju 12.11.2011. 16:56 #376111

Može brate, kako da ne može. Prvo moraš da ubaciš to oružje ili magiju u favorites listu. Onda uđeš u favorites listu, obeležiš to što oćeš i udariš neki broj.

:: Ma znam za to, ali ne mogu da se pomirim s tim da 1,2,3,4... ne mogu da koristim..
:: Proklete konzole unistise sve zivo..
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: Odaberes oruzije kao favorite. Dok si u igri stisnes Q i na E odaberes sta ces da nosis
:: :: Ja ne mogu da se resim bounty-ja. Svaki cuvar koji me vidi hoce da me ubije... :-
:: :: A mnogo sam pokrao zlata 2500 :-
:: :: Moracu mozda da krenem od pocetka po PS-u
:: ::
:: :: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ 
quna Re: RE: 12.11.2011. 17:14 #376116

broj poruka: 1653
Ja imam slican problem, tj ne cujem ambientalne zvuke, cujem korake, dijaloge i muziku ali nista vise :/ Obrisao sam blackbox pa cu sad da probam drugu varijantu da vidim da li ima promene...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: ima li neko problema sa zvukom
:: u toku dijaloga se desava da pola stvari ne cujem jasno (kao da krci i susti), mada se to ne desava uvek i cini mi se da se javlja samo dok sam u nekom objektu (inn, prodavnica)
:: pokusavao sam da pokrenem igru sa stereo podesavanjima, smanjivao KHz na 48 i 44, ali nema vajde..
:: inace igra mi je skroz ok (samo sto je, kao sto je vec receno, pojednostavljena u odnosu na prethodne delove) i cini mi se da teksture nisu bas na zavidnom nivo
vladapsd Re: Re: Re: imas favorite opciju 12.11.2011. 17:15 #376117

broj poruka: 1015
ako se promene komande u odnosu na default (ja sam promenio da mi n F bude oruzje, a 3. lice na mouse 3) i time se gubi mogucnost da se odredjeni predmeti stave u favourite listu, (iako i dalje pise da se pritisne F, ). onda sam morao da 3. lice stavim na R, pa sad kada u igri pise da neki taster ima znacenje na F, on u stvari ima na R i obrnuto (npr. pise da se na F stavlja nesto u favourite listu, al je u stvari na R kod mene...zbunjujuc bug)

Inace, da bi se nesto stavilo na favourite listu, potrebno je:
1. oznaciti item kao favourite (F u default slucaju, ili taster koji prebacuje u 3rd person)
2. aktivirati favourite listu - Q
3. dodeliti broj od 1-0 na izabrani item

:: Može brate, kako da ne može. Prvo moraš da ubaciš to oružje ili magiju u favorites listu. Onda uđeš u favorites listu, obeležiš to što oćeš i udariš neki broj
:: :: Ma znam za to, ali ne mogu da se pomirim s tim da 1,2,3,4... ne mogu da koristim..
:: :: Proklete konzole unistise sve zivo..
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: :: Odaberes oruzije kao favorite. Dok si u igri stisnes Q i na E odaberes sta ces da nosis
:: :: :: Ja ne mogu da se resim bounty-ja. Svaki cuvar koji me vidi hoce da me ubije... :-
:: :: :: A mnogo sam pokrao zlata 2500 :-
:: :: :: Moracu mozda da krenem od pocetka po PS-u
:: :: ::
:: :: :: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ 
Tristram Re: 12.11.2011. 17:37 #376122

I malo da elaboriram ovu idiotsku zajebanciju s hotkey-evima:

- dodeliš broj nekom oružju ili magiji
- pozoveš taj broj i to što si obeležio uleti u ruku ali po prioritetu, magije idu u levu ruku, oružja u desnu.

I primer:
- recimo, staviš na 1 magiju flames, na 2 healing, na 3 recimo sword, na 4 axe.
- pretpostavimo da nosiš u desnoj mač u levoj flames, ako stisneš 2, ubeciće ti healing u levu, ako stisneš 4 ubaciće ti sekiru u desnu umesto mača, neće da ti napravi dual wielding.
- dual wielding možeš da dobiješ sa istim stvarima tako što stisneš dva puta hotkey, u primeru gore, stisneš 1 i ubaciće ti flames i u desnu, jednom 2 ti ubaci healing u levu, još jednom 2 ubaci ga i u desnu, to isto važi i za oružja ali samo ako imaš dva ista komada.
- dual wielding različitim stvarima može da se postigne, ali opet, samo ako imaš više istih stvari, po primeru, 3 ti ubaci mač i u levu i ako stisneš 4 ubaciće ti sekiru u desnu. znači moraš da imaš dve iste stvari koje idu u levu ruku da bi mogao da imaš kakav-takav hotkey za dual-wielding.

Rogobatno, nadam se da će to da isprave uskoro. Dobra ideja bi bila hotslot sistem iz hellgate-a, ubaciš u levu šta oćeš, u desnu šta oćeš i hotkey ti zapamti tu konfiguraciju.
Miskonius Re: Re: 12.11.2011. 18:23 #376136

Facepalm!
Ovi nisu normalni!

:: I malo da elaboriram ovu idiotsku zajebanciju s hotkey-evima
:: - dodeliš broj nekom oružju ili magij
:: - pozoveš taj broj i to što si obeležio uleti u ruku ali po prioritetu, magije idu u levu ruku, oružja u desnu
:: I primer
:: - recimo, staviš na 1 magiju flames, na 2 healing, na 3 recimo sword, na 4 axe
:: - pretpostavimo da nosiš u desnoj mač u levoj flames, ako stisneš 2, ubeciće ti healing u levu, ako stisneš 4 ubaciće ti sekiru u desnu umesto mača, neće da ti napravi dual wielding
:: - dual wielding možeš da dobiješ sa istim stvarima tako što stisneš dva puta hotkey, u primeru gore, stisneš 1 i ubaciće ti flames i u desnu, jednom 2 ti ubaci healing u levu, još jednom 2 ubaci ga i u desnu, to isto važi i za oružja ali samo ako imaš dva ista komada
:: - dual wielding različitim stvarima može da se postigne, ali opet, samo ako imaš više istih stvari, po primeru, 3 ti ubaci mač i u levu i ako stisneš 4 ubaciće ti sekiru u desnu. znači moraš da imaš dve iste stvari koje idu u levu ruku da bi mogao da imaš kakav-takav hotkey za dual-wielding
:: Rogobatno, nadam se da će to da isprave uskoro. Dobra ideja bi bila hotslot sistem iz hellgate-a, ubaciš u levu šta oćeš, u desnu šta oćeš i hotkey ti zapamti tu konfiguraciju.
Tristram Re: Re: Re: 12.11.2011. 18:35 #376141

Nije, ovo je facepalm
http://www.dodaj.rs/f/k/z2/2BVcxGfi/wat.jpg

:: Facepalm
:: Ovi nisu normalni
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Miskonius Re: Re: Re: Re: 12.11.2011. 18:41 #376147

Oh, mein Gott !
Polizei !
Schnell !

:: Nije, ovo je facepal
:: http://www.dodaj.rs/f/k/z2/2BVcxGfi/wat.jp
:: :: Facepalm
:: :: Ovi nisu normalni
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Simon72 ... 13.11.2011. 02:45 #376282

broj poruka: 2799
ccc
Dok sam skapiro ovo zamrze me da igram igru :)
Da mi je znati ko ovako nesto komplikovano napravi :)

Tristram Re: 13.11.2011. 23:35 #376489

Ko igra iz prvog lica na wide monitoru dobra je ideja da promeni FOV. Em se više vidi, em ti oružje ne zaklanja pola ekrana.

Najlakše je iz konzole, samo se kuca `fov 90` ili neki drugi broj, zavisi od monitora. Igra zapamti podešavanje kad snimiš poziciju. Ako ne bude htelo može i preko ini fajlova.
JovanZ 6 sati igram 14.11.2011. 00:01 #376491

broj poruka: 3012
A nisam takao main quest :)
Osim sto je igra besramni port, veoma je dobra. :) Stvarno zasluzuje da nosi naziv Elder Scrolls. I ima toliko toga da se radi. Uz par expanzija, jako lako cu da se zanimam do februara-marta :)

Samo da izadje patch 2 ili 3 u kom ce da ispeglaju prijateljski AI. Par puta sam morao da ucitavam pozicije od pre 15 minuta i slicno da bih mogao da napredujem nekako. Ali lepo je Tristram rekao - Svaki TES ljubitelj je pomalo mazohista u dusi :)
Daum ... 14.11.2011. 00:17 #376495

broj poruka: 12805
Inače, ljubitelji serijala će prepoznati muziku iz Morrowinda kao i Obliviona...

Oddworld svet... 14.11.2011. 01:32 #376508

broj poruka: 61
Nisam jos probao, i ne znam da li cu skoro, ali me nervira pojednostavljivanje i debilisanje kao trend kako vreme tece-govorim uopste u igrama a i jos sire- u svetu... u fazonu pritisni ovo da uradis to i stalna objasnjenja koja smaraju i ne prestaju ni kad ih kao savladas....
Bezveze je i to sto su oblivion blago pojednostavili(smajili broj `prideva` lika, izmenili mehanizam napredovanja pomalo i ne secam se vise..davno bese..) u odnosu na Morrowind, koji je meni neprikosnoven po svemu i koji sam otkrio tek pred izlazak obliviona... Hvale AI, a ovo sa kofama je stvarno kontraprimer... :)
Tristram Re: 14.11.2011. 10:39 #376550

Mala ispravka, kad kucneš fov preko konzole resetuje se kad uđeš u mapu. Bolji metod je da se otvori skyrim.ini u my games i u kategoriji display doda `fDefaultWorldFOV=neki broj`

gorantd ... 14.11.2011. 10:43 #376551

broj poruka: 140
Igra je odlicna, ima tu posebnu atmosferu i igrivost kao i ostale igre is serijala.
Jesu malo pojednostavili stvari, al ajd.... Jos jedna zamerka, nesto sto mi jako smeta, a to je konzolaski meni i sto kontrole nisu prilagodjene pc-ju. Dok nisam ovde procitao nisam znao da stvari mogu da se bind-uju na 1,2,3...

Probleme sa zvukom nemam, sto se tice grafike sve je na max i deluje lepo, mada kako neko rece moglo je biti malo detaljnije (finije) odradjeno.

Sve u svemu zadovoljan sam, mada je moglo i bolje :)

shotra Problem 15.11.2011. 16:12 #376884

broj poruka: 432

Instalirao sam Razor verziju, pocnem da igram,krenem da bjezim u kulu,pa kad krenem uz stepenice,odjednom igrica sama totalno izadje,probao sam patch neki sto ste ovdje postavljali razorov,ali ista stvar. Zna li ko u cemu je problem, i kako ga rijesiti .)
Tristram Re: Problem 15.11.2011. 16:47 #376897

Ako ti uvek puca na istom mestu reklo bi se da je nisi dobro instalirao/raspakovao/skinuo, probaj opet. Ako puca svuda probaj druge drajvere i ubaci dx10 i visualc iz foldera igre ako nisi.

Evo i jedan wallpaper, bez napadnog naslova igre.
http://www.dodaj.rs/f/1b/Gp/nlzCZhT/skyrimenvironment1920x12.jpg

:: Instalirao sam Razor verziju, pocnem da igram,krenem da bjezim u kulu,pa kad krenem uz stepenice,odjednom igrica sama totalno izadje,probao sam patch neki sto ste ovdje postavljali razorov,ali ista stvar. Zna li ko u cemu je problem, i kako ga rijesiti .)
STRANA 5 OD 10  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs