Ne ne, napisah već. Proveravam za 670 a 660Ti imam za 250. __________________ Scourge of PCBerza
:: msi gtx 670 (referentna?) :: za 34 500 din (250e) :: :: Prodaj tu tvoju :: dodaj tu sitnu razliku u ceni :: i kupuj odmah potoj, sta cekas :: :: Ma morao bih da naucim mape oruzija i ostalo :: ne volim da trcim ko muva bez glave, :: a koliko vidim mp mape nisu male uopste.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
igra je odlicna :D a najvise mi se svidja u igri voznja automobila kroz grad xDD tako da naprave need for speed pa i da lici na nesto xD
Isto tako je igra za nepoverovati FANTASTICNO optimizovana, radi konstantno sa preko 35 40 FPS i nema da secne(sve na high sa 1680rez), akcija kroz misije je super, grafika vrlo dobra, stigo do misije u Bosni :D nisam verovao da ce ovako uraditi igru, ali mogu reci da sam zadovoljan :)
igru sam napravio da radi kao na onom klipu sto postavio Peki, dovukao FLT izdanje, ubacio update, pa onda onaj fix V3 kako je objasnjeno u klipu, kopira se update kako je u folder igre, pa onda V3 fix preko svega i evo predjoh oko 5 misija i nijednom nije pukla igra, instalirao sam i Origin, mada nzm da li je trebalo uopste......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Meni nekad kad se zavrsi scena pre nivoa izbaci za sekundu igricu na pola ekrana i onda me opet vrati na ceo ekran inace taj origin mi u toku igre trazi email pa sam ga izbrisao samo bi dzabe izbacuje na pola ekrana igricu :)
Ne znam da li moze ova nasa verzija bez Origina.Kod mene je kao da igra koristi dva exe fajla.Sve radi normalno ali kad dodje deo sa voznjom igra izleti smanji se prozor pojavi se Origin vrati se full screen i odmah krece nivo sa voznjom naj normalnije.
Grafika je vrhunska jer naravno koristi BF3 engine, ali ne izgleda ništa bolje od Battlefielda.
Zvuk, prosek, u nivou COD-a, van svake galaksije od Battlefielda koji i dalje stoji kao jedna od igara sa najboljim zvukom.
Priča prosečno sranje sa talibanima itd. Prežvakano po ne znam koji put.
Ali ono što mi najviše smeta su ispod prosečne animacije. Tačno se vidi koji su amateri radili ovo. Kad se samo na golo oko uporedi kvalitet animacije Battlefielda i ovog klona čovek prosto da se nasmeje. Gledam to iz profesionalne perspektive i ovo je neprivatljivo za jedan AAA naslov ili nešto što pokušava da bude jedan.
Ko se oduševalja ovome treba da kupi Battlefield ili da odigra single-play sekciju sa narodnom verzijom da vidi kolika je razlika u svemu što sam naveo. __________________ Scourge of PCBerza
Ja sa Battlefield sto se tice grafike uopste nisam zadovoljan.. Spoljasnjost ok,sve sto se desava van..Ali unutrasnjost,prostorije u zdgradama i odredjeni detalji uzas Boziji..Niske rezolucije tesktura ,grafika ocajna ,detalji jadni..To je propust samo takav,bas traljavo.. Ima Battlefield itekako mana ,ni sa njim nema nekog odusevljenja..
Ja jos nisam odigrao igru koja je definitivno postavila standard od 2007-me godine od kako je izasao Crysis serial tacnije od Warhead-a!To je vec 4 pune ,skoro 5 godina kako niko nije prisao ni blizu..Crysis 2 apsolutno isto nije nista mrdnuo.. E tad mogu da se odusevljavam..Ovo ostalo sto odigram jednostavno fleksibilno prihvatam da se zadovoljim jer ako budem trazio i najmanju manu u danasnjim igrama koje vise nisu tako kreativne kao nekad onda necu imati apsolutno sta da igram!
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Slazem se u potpunosti, i ja sam primetio bas traljavo odradjene texture u BF3, jedino sto je zaista dobro jesu `lighting` efekti i same animacije.
Mozda je sve to i nekakva profesionalna deformacija, pa i ja, poput Daum-a, primecujem koje kakve sitnice na svakoj igri, dok prosecan korisnik vidi igru kao sjajnu, sa prelepom grafikom, zvukom, bla bla....
@Daum Inace, ne zato sto sam fan, ali stvarno, po meni najbolji zvuk, ili ti zvucnu podlogu, ima Crysis 2. Hans Zimmer mu je je*o kevu. .)
:: @Daum :: :: Ja sa Battlefield sto se tice grafike uopste nisam zadovoljan. :: Spoljasnjost ok,sve sto se desava van..Ali unutrasnjost,prostorije u zdgradama i odredjeni detalji uzas Boziji..Niske rezolucije tesktura ,grafika ocajna ,detalji jadni..To je propust samo takav,bas traljavo. :: Ima Battlefield itekako mana ,ni sa njim nema nekog odusevljenja. :: :: Ja jos nisam odigrao igru koja je definitivno postavila standard od 2007-me godine od kako je izasao Crysis serial tacnije od Warhead-a!To je vec 4 pune ,skoro 5 godina kako niko nije prisao ni blizu..Crysis 2 apsolutno isto nije nista mrdnuo. :: E tad mogu da se odusevljavam..Ovo ostalo sto odigram jednostavno fleksibilno prihvatam da se zadovoljim jer ako budem trazio i najmanju manu u danasnjim igrama koje vise nisu tako kreativne kao nekad onda necu imati apsolutno sta da igram :: :: :: Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: ::
Niste igrali multiplay pa da pričate tako, kad budete imali priliku da odigrate Close Quarters i Armored Kill promenićete mišljenje.
Igra nije ni namenjena za single ionako.
Zvuk ne mislim specifično na kvalitet, već na sam audio engine u Battlefieldu, toliko efekata ima kad se čuje pucnjava u daljini da do sutra treba da se nabraja. __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam uzeo bf 3 premium skoro za smesnih 2k dinara
27.10.2012. 14:20
status: user broj poruka: 6876
Igra je vrhunska,sigurno najbolji fps za multi trenutno,a Close Quarters i Armored Kill su pet puta interesantniji nego back to karhad i standard.Novi modovi,kao sto je recimo odlicni gun master i novi skilovi i mape.
A u decembru stize novi dlc koji donosi Scavenger mod.
Igra nije za ocenjivanje,prosto cista 10. A ako je Crysis postavio standarde u necemu to je onda grafika,ostatak je meni shit teski.Svaki sam stigao do pola i smorio me.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Re: Ja sam uzeo bf 3 premium skoro za smesnih 2k dinara
27.10.2012. 15:28
status: user broj poruka: 1872
Gun master mod je tu specijalno za igrače cod-a kojima je to verovatno nedostajalo, realno u pitanju je jedan od inventivnijih modova multiplayer pucanja poslednjih godina i šteta je da to nema svaka igra koja ima dovoljno različitog oružja da čitava stvar nude zanimljiva. Close quarters pak je isto izbačen da se privuku cod-ovci i kaunteraši, po meni tako male mape ne odgovaraju stilu igre i doživljaju koji krasi battlefield serijal al dobro, kad radiš biznis sve što donosi profit je opravdano.
:: Igra je vrhunska,sigurno najbolji fps za multi trenutno,a Close Quarters i Armored Kill su pet puta interesantniji nego back to karhad i standard.Novi modovi,kao sto je recimo odlicni gun master i novi skilovi i mape :: :: A u decembru stize novi dlc koji donosi Scavenger mod :: :: Igra nije za ocenjivanje,prosto cista 10 :: A ako je Crysis postavio standarde u necemu to je onda grafika,ostatak je meni shit teski.Svaki sam stigao do pola i smorio me :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
Mada mene ponekad umeju velike mape da smore samo tako,konkretno Caspian Border.Ocekivano,ipak sam igrao cod ko lud do black ops,ni mw 2 nije bio nesto,ali sve posle njega tesko sranje.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Meni je Black Ops recimo imao solidan multi, mape su bile dobre, killstreakovi ne tako dominantni kao u MW i oružja solidno izbalansirana tako da si mogao da vidiš svakakve kombinacije. Takođe, i dalje ima najviše modova igre od svih cod-ova dosad, uključujući i neke prvi put viđene kao što je gun game i one in the chamber, dopao mi se i sticks&stones mode gde ne koristiš vatreno oružje ali ga nije mnogo ljudi igralo.
:: Mada mene ponekad umeju velike mape da smore samo tako,konkretno Caspian Border.Ocekivano,ipak sam igrao cod ko lud do black ops,ni mw 2 nije bio nesto,ali sve posle njega tesko sranje :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Re: Meni je cod sranje odkad su izbacili klasicne vojnike
27.10.2012. 16:16
status: user broj poruka: 1872
Neka su, realno nema cod mape za 64 čoveka, čak i u WaW-u gde su mape bile ubedljivo najveće bilo je samo par komada na kojima je pedesetak duša moglo da igra a da ne bude gužva, Seelow, Outskirts i Downfall, možda Airfield i Cliffside.
Mislim poserem ti se na partiju gde ne možeš da prođeš na drugu stranu jer u chokepoint-u puca bomba ili gl svakih pola sekunde i čitavu partiju se strane nijednom ne promene. Jedini ti je zadatak da se namestiš negde gde neće ništa da ti padne na glavu i gde god okreneš glavu samo biraš kog glinenog goluba ćeš da skineš. Prešao sam posle na mape sa limitom od dvadesetak ili najviše 30 igrača i to je bilo taman.
Mislim da u black opsu 18 nije limit znam da sam igrao na serverima sa više igrača, 24 ili nešto slično.
:: I upacili special ops sistem,gde igras na mapi sa josh 17 ljudi najvise :: :: A cod 4 i world at war i do 64 i normalne mape :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Imam jedan problem sa igrom. Elem, ako je pustim preko hdmi-a na tv(lcd 42` 1080p), nikako nece da radi u full screen-u, bez obzira sta radio, u meni-u same igre mogu do mile volje da potvrdim full screen ili window, ili ALT+ENTER, igra je uvek u window modu. Ima li neko nekakvu ideju?
Na monitoru, preko DVI-a, i preko DisplayPort-a, sljaka kako treba, u full screen-u.
Da li jos neko ima ovakav problem? Video sam i po netu, po forumima da su se jos neki zalili, ali nijedan konkretan odgovor kao resenje nisam nasao.
EDIT: Eh da, poenta je i da i ako recimo pustim igru na monitoru, nece da radi u full screen-u sve dok ne izbodem iz tv-a hdmi kabl, bez obzira sto je preko driver-a grafike tv iskljucen, ovo je ono sto je najvise zbunjujuce. Probao sam menjanjem kabla, kao i menjanjem prikljucka na samoj karti(prebacivanje na drugi dvi izlaz), bez uspeha! :( Samo ova igra pravi ovakav problem.
Grafika je stvarno vrh a ni igra na Ultra detaljima sve na max nije ni malo naivna sto se tice zahtevnosti.. E zvuk jeste malo siromasan i misije jesu malo smorene ali u principu nije toliko lose za opustanje..
Mene interesuje koliko imate fps-a i koje setovanje koristite,rezolucija,detalji ,filtracija? Pogotovu me interesuju rezultati usera sa crvenim kartama poput onih kajmanskih groznica i ostalih pustih ostrva :)
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Meni do sada najmanje je bilo oko 32fps to na pocetku gde su bile eksplozije i rusevine a uglavnom mi je oko 40-50 fps nekad ide i do 60 sa 304.48 drajverima 1080p 4xmsaa i sve ultra i koristim adaptive vsync :)
Grafika jeste super, ali sam primetio da se u nekim slucajevima, situacijama, texture ne ucitavaju podjednako, i sve u zavisnosti od nivoa do nivoa. Sve u svemu lepo je odradjena igra, samo jos da su se malko vise potrudili za texture, bila bi extra vizuelno.
Sto se tice fps-a, nezahvalno je pricati o tome, isto sve zavisi od nivoa do nivoa, ja je recimo peglam u 1920x1200 sa svim mogucim setovanjima na max, i dobijam u proseku ~60 do 70fps, hoce po nekada da padne na 40, ali uglavnom se vrti tu negde 55-70, dok u nekim nivoima ide i 90.
Doneo mi ortak slucajno igru pa sam je turio inace je ne bih ni skinuo.
Odigrao prvih par minuta, ok, za ubijanje vremena je dobra.
A sto se grafike tice sve je to tesko sranje, POLIGONI, ne postoji savrseno okrugao oblik u nijednoj igri, smesno. Kao i docrtavanje kako se priblizavas necemu.
Kad se predje na drugi sistem i princip grafickog prikaza ovo sve ostaje samo sminkanje i sminjkanje i sminkanje necega sto je primitivno i zastarelo... (povecavanje broja primitivnih poligona)
Samo pogledajte mesto gde se jedan objekat dodiruje sa drugim, najlakse zemlju sa zidovima i slicno. Smesno.
I onda neke igre koce do bola a nista vizuelno to ne opravdava, nije ti jasno zasto bre ovo koci kad ima 3 stvari na ekranu, a ono jedna ili dve stvari su toliko napucane poligonima da potrose budzet istih koji je predvidjen za ceo nivo. Obican mali kliker ili fudbalska lopta mogu da ukoce i najacu grafiku trenutno na 5 frejmova. Optimizacija je cudo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Grafika naravno nije neko savrsenstvo a sto se tice optimizacije nrp crysis 2 sa dx11 teksturama uzmi pusku ispali ceo sarzer u beton ili zid fps ima da padne ko lud do 15fps i kad prestanes da pucas odjednom se vrati na nekih 45fps sto je najgore cak i gtx 690 ima problema sa ovim sa standardnih 80-90 fps isto kad tako puca padne na nekih 25fps samo se nadam da ce nastaviti da forsiraju fxaa jer pruza isti ili ako ne i bolji kvalitet slike a mozes da igras sa razumnim fps sto je inace max payne 3 zivi dokaz kad sam koristio msaa odjednom 20fps a izgled nije nista bolji u odnosu na fxaa :)
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.