Procesor radi jedva na 50% opterecenja Karta radi na max 70% opterecenja Da je cpu zakucan na 100% ili karta, ne bih rec rekao, radi na max i jbg to je to sto moze da izvuce, ali ovo je stvarno smesno.
Imam ja 60 frejmova ali na random padaju na 30 na po par sekundi i to nije bas retko.
Ne verujem da je do drajvera jer sve ostale igre imaju bukvalno zakucano 60 frejmova a ako ima padova oni su do 55, ne ispod.
Ovo je tipicno boli nas kurac da odradimo kako treba pc konverziju, isto ka i za gta IV i slicne igre.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
meni je na 30 fps padalo dok sam bio u sumi (dalje mrdnuo nisam jbg) sa ovim mojim Phenomom na 4GHz, ti sa tom kartom ne bi smeo da imas 30 fps pa da se jebes... Uostalom, sta se ti sad sekiras za fps, kad ti AC uopste ne volis i ne igras (ili bar tako kazes )? Glavu si probio svima na forumu kolko je to laka igra, kako to Dunja sve prelazi, grof od Kamcatke, 50 coveka moz` ubjes kad oces, bla, bla, bla...
Igra je ok, moze da se odigra, ja je gledam kao princ of persia u gta okruzenju, i onda je skroz ok.
A pljujem je jer je mogla da bude nesto mnogo bolje i kvalitetnije. Ja sam napljuvao sve sto ne valja i u meni dragom betmenu, ima i tu stvari koje su mogle mnogo bolje, ali sta ces, bitno je kao i svaka igra da se proda sto vise, da svaki klinac kupi... Old school, hard core igraci su izumiruca vrsta, ko nas sta pita?
Nisi me bas razumeo, ne igram ja sa 30 frejmova, 85% vremena stoji na 60, ali tih 15% ima spajkove gde ide na 40/45 a retko kad i na 30, BEZ OBZIRA NA LOW ili HIGH PODESAVANJA+REZOLUCIJA gore dole.
Dakle lose optimizovano za PC, ako sugava konzola od pre 6 godina gura ovo na 60 frejmova, sta drugo reci nego zabole ih za pc trziste, ako kane neki dinar super, ako ne, ko ih jebe...
Nista strasno naravno,moze da se igra naravno, ali jako iritirajuce.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
sugava konzola gura sve to na low, 30 fps i 720p drugare. tesko da je isto. I ja bi voleo da je igra teza ali nije jbg, samo sad od tebe trazi da malo zivlje pristupas sukobima ali je opet laka. ja sam se vise plasio da ce da je useru sa nekim americkim sranjem, da ces se boriti na strani revolucije, zivela Amerika i tako to. Medjutim, ne, kako vidim po netu ubisoft je bio maximalno objektivan ovde i nije se prihvatao nijedne strane. ja sam video da igra ima gameplay bagove koji mnogo nerviraju, a dolazeci obecani patch je samo za konzole jbg ... Ovaj AC je mogao da bude savrsenstvo ali ipak nije, strani review-eri kazu da mu toliko malo fali od savrsenstva dairitira do bola i da su mu zato dali ocenu 8,5/10...
Ma sve u svemu ps3 kad je izasao kostao je kao recimo gtx 680 danas, i ti ljudi se igraju na njemu bre 6 godina, nema veze nek bude i na medijum/low u full hd-u!
Ali bez bacanja para svake godine na karte ili ne daj boze menjanje cele platforme, a fala bogu postoji i tastatura i mis za konzole...
A nas jebu pa sve prsti, za pc verzije, vecito.
Ne pratim konzole ali ono sto znam je: Ps3 podrzava igre u 720p, 1080i i 1080p formatu, ALI igre se prave u 720p, cak i kad na kutiji pise da je igra u 1080p samo animirane scene (cut scenes) su u Full hd.
sam presao nekoliko misija cisto da vidim kako se ponasa igra...po meni izgleda bas lepo u 1920X1200 mada ume da trzne iz cista mira i to kad nema nesto puno objekata da renderuje...Pa bre na pocetku igre u onom pozoristu punom NPC isla je glatko igra a npr na sred livade koci....Ja imam 5850 i na defaultu je drzim necu da je klokujem zbog bilo koje igre nek ona meni sto duze radi....:))) A i nesto nisam odusevljen mnogo mi lici na konzolne igre sad onaj prvi ac i drugi deo su bili keva ovo je sve sminka
Evo juce sam jos malo isprobavaon adve moje kucne masine.
gtx 670 + phenom II x6 @ 3.3 ghz + 10 gb rama sve na max full hd rezolucija oko 40/50 frejmova /unutra 60
Na istoj masini sve stavim na low i 1600x900 apsolutno isto se ponasa 40/50/ unutra 60
procesor sa 50% snage radi karta je takodje tu negde sa 50% gpu usage
Duga masina
Athlon II x4 @ 3 ghz + AMD 6870 + 8 gb rama sve na max 1650x1080 identicno kao na prvoj masini
sve na low 1366x768 opet isto. 40/50 unutra 60.
procesor na 80% radi karta na 75% gpu usage
Igra je ocajno optimizovana nikakav oc bilo cega nece pomoci. Developere zabole da srede kod za PC, samo da se bilo kako prebaci i radi, cao, nek se prodaje...
Live gaming dexy, sa ukljucenim ocitavanjem fps-a temeprature i ostala cuda... Nema veze, ne znam sad, pravim rucak ne mogu da igram, tu i tamo bacim oko na berzu... :D
:: Ne snimaj nista, samo kazi cifru :: :: Ukljuci u msi afterburneru ili fraps- :: on screen display za gpu usage i memory usage + fps pa javi. :: :: Nista ja necu da vidim iz nekog klipa kompresovanog na youtube-u :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Bas tako, neki delovi rade katastrofa , nevezano koliko je OC cpu ili grafika, aj da je sve zakucano na 100% pa i da razumem, ali sve radi sa pola snage a imas 30 fps-a... Lenji developeri ili ih totalno zabole za pc...
U Bostonu ti treba cpu na 4+ghz da bi imao dobar gpu usage. Lepo imas na onom linku sto sam ostavio...
:: Bas tako, neki delovi rade katastrofa , nevezano koliko je OC cpu ili grafika :: aj da je sve zakucano na 100% pa i da razumem, ali sve radi sa pola snage a imas 30 fps-a... Lenji developeri ili ih totalno zabole za pc.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Neki delovi igre su totalno ocajno optimizovani, ja stavim na te problematicne delove sve na low 1600x900 imam 35 fps-a, stavim full hd sve na high opet imam 35 fps-a...
Sta god imao od hardvera igra ce katstrofalno da se ponasa, losa optimizacija i lenji developeri...
Meni je 35 fps najnize gde god bio u sumi ili napolju ubacio nove drajvere 310.64 i stavio adaptive vsync i fino radi kako god imam bolje frejmove u asesinu nego u arkham city gde se stutering primecuje bukvalno non stop a jos ako ubacis physx onda tek slede muke meni se isto desavalo kao nekima na ovom forumu Ja sam u tom slucaju imao i do 8 fps sto kaze sky ko slideshow .)
1.Da li vredi igrati AC3 na mom kompu? 2.Koji patch treba nabaviti da bi se izbeglo usporavanje u odredjevim delovima igre (mislim da je neko spomenuo Boston)? 3.Koliko gb zauzima instalirana igra?
Athlon II X3 445 GigaByte 880GMA-UD2H Asus 6850 4GB DDR3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.