meni drzi na 50 frame skoro 90% vremena ume da ljosne na 40 45 a takodje zna dosta dugo da drzi na 60 65 sve zavisi od lokacije.... Ja sam tek poceo sobzirom da sam skoro zavrsio Deadfall i fala Sky za pomoc oko frame-a :) Imajte u vidu da Nvidia kad optimizuje dune ko blesava ali optimizaciju ipak ne uradi kako treba... ili igra je lose optimizovana.. imajte takodje u vidu da treba tona zakrpa da izleti...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Milos22 & Dejza :: :: Koja su vam setovanja u igri i koji je FPS?Ja sam tek pokrenuo pa me interesuje kakvo je stanje kod vas :: Igra je poprilicno zahtevna kad se setuje sve na max ali je graficki jako zanimljiva :: Svidja mi se to okruzenje,priroda . :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Ne svidja mi se sto igra ima cap na 60 fps i ako karta moze da gurne i preko!
Sto se tice optimizacije igre ne radi to nVidia vec programeri koji su zaduzeni za igru a mnogo zavisi od engine-a .nVidia samo dobije poboljsan code koji je prilagodjen da na kartama igra bolje funkcionise tj da bude sto kompatibilnije!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: meni drzi na 50 frame skoro 90% vremena ume da ljosne na 40 45 a takodje zna dosta dugo da drzi na 60 65 sve zavisi od lokacije... :: Ja sam tek poceo sobzirom da sam skoro zavrsio Deadfall i fala Sky za pomoc oko frame-a : :: Imajte u vidu da Nvidia kad optimizuje dune ko blesava ali optimizaciju ipak ne uradi kako treba... ili igra je lose optimizovana.. imajte takodje u vidu da treba tona zakrpa da izleti.. :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Milos22 & Dejza :: :: :: :: Koja su vam setovanja u igri i koji je FPS?Ja sam tek pokrenuo pa me interesuje kakvo je stanje kod vas :: :: Igra je poprilicno zahtevna kad se setuje sve na max ali je graficki jako zanimljiva :: :: Svidja mi se to okruzenje,priroda . :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Oko 40 fps u proseku sa GTX 770. Frejmrejt je vezan za refresh rejt monitora tako da samo oni sa koji imaji 120Hz+ monitore mogu da imaju i vise frejmova. Igra radi manje vise podjednaki dobro i sa nvidijinim kartam ako i sa AMD-ovim (13.11 beta 9.4), narocito posle apdejta sa strane Ubisofta.
@Misko Jel ti karta na def ? Dobar je average fps na tim setovanjima samo mi se cini da karta mora biti malo jaca od GTX770 na def ? Na koliko je drzis ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
U turbo modu ode na 1240 Mhz a kad je klokujem na 1280 ni milimetar dalje. Gare bio je neku update za igru ili za ubilauncher, kako god, sa starijim AMD drajverima i bez patcha 7970 je imala 30% slabije perfromanbnse u odnosu na gtx 770, sad su skoro iste sa patchom i sa novim drajverima, ali ne znam sta je konkretno donelo boljitak U release notes za nove drajvere AMD uopste ne spominje AC4 Do sutra cu valjda da zavrsim benchmark pa cu da postujem
:: @Misk :: Jel ti karta na def ? Dobar je average fps na tim setovanjima samo mi se cini da karta mora biti malo jaca od GTX770 na def ? Na koliko je drzis :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Odigrao sam havanu na 100% pokupio sve zivo sto moze, nego vidim razni brodovi na moru imaju svoj LVL, gde se gleda moj brod koji je level odnosvno ja na moru, da znam skim je frka ok a sa kim no no?
Pogledas tu gde pise level ako su slova bela znaci da su priblizno tvoj level, ako su slova zelena znaci da su ispod tvog level-a, ako su crvena znaci da su jaci od tebe.
Ali samo u pocetku je teza boba, kasnije kada nabudzis mortar i armor za brod i ostalo borbe postaju relativno lake cak i da je brod veci lvl od tebe, jedini problem moze da predstavlja vise brodova veceg lvl-a ili onaj legendary ship.
:: Odigrao sam havanu na 100% pokupio sve zivo sto moze :: nego vidim razni brodovi na moru imaju svoj LVL, gde se gleda moj brod koji je level odnosvno ja na moru, da znam skim je frka ok :: a sa kim no no :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ja nisam video, imas samo koliko si upgrade-ovao brod u % da vidis.
Al kazem ti nije ti ni bitno ako nabudzis neke stvari na brodu borbe su dosta lake. Recimo ja kad sam poceo nisam mogao da unistim jednu frigatu, a pri kraju sam opusteno i po par onih man o` war-a unsitavao bez da mi naprave neku znacajniju stetu.
:: Kapiram da je :: :: zeleni eas :: beli mediu :: crveni har :: :: Ali generalno moj lvl nigde ne pise, :: to ne postoji kao sto njima lepo pise lvl 45 i slicno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Imam jedno gameplay pitanjce. Otkrio sam neku mapu na sred mora (tukao se sa nekim crncima, pa pricao sa sankerom koji mi je rekao gde je mapa), a nisam je obelezio, kako da je ponovo nadjem? Takodje sam imao mapu sa lokacijama assassins-a, i gde da je opet nadjem?
Imas mape sa blagom koje skupljas po ostrvima i na svakoj pisu koordinate ostrva gde mozes da nadjes taj kovceg u kojem se nalaze upgrade-ovi za brod ili pare.
Za assassin-e imas assassins contract i naval contract gde treba nekog da ubijes i oni su ti na mapi obelezeni sa mrtvackom glavom (imas u svkao mvecem gradu i na dosta ostrva)
A imas i templar hunt quest gde trazis kljuceve za templar armor, imas 4 kljuca da pronadjes (jedan u Havani, drugi Nassau, treci Kingston i cetvrti na Cayman Sound ostrvu), te misije su ti obelezene sa assassins znakom.
:: :: Imam jedno gameplay pitanjce. Otkrio sam neku mapu na sred mora (tukao se sa nekim crncima, pa pricao sa sankerom koji mi je rekao gde je mapa), a nisam je obelezio, kako da je ponovo nadjem :: Takodje sam imao mapu sa lokacijama assassins-a, i gde da je opet nadjem ::
Uz call of Duty Ghost koji drugi zanr ovo me totalno odusevilo :) Nisam jos preso aliza 47 % koliko sam preso mogu reci da igram vec 3 dana i jace... Misije po ostrvima cu da ostavim za kraj da se relaksiriam :) uzeo sam Templarsko odelo 12/16 kamenih kljuceva sta reci kompletna igra....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Leveli brodova su totalno nebitni. Ja sam brod nabudžio do kraja, ali i pre toga sam upadao na man-o-war (najveće).
Samo je bitno da digneš oplatu broda na makar pretposlednji nivo, u suprotnom ćeš da polomiš prste dok izmanevrišeš. I da imaš dooosta posade. U suprotnom će da ih pomlate sve dok završiš sekundarne zadatke i automatski propada preuzimanje broda.
Krivo mi je što ne radi flota, smori se čovek dok pootima dovoljno brodova za neku ozbiljnu kintu. Postane rutina i smori. Al Ubi ne bi bio Ubi da nešto ne zabiberi on line-om.
Generalno igra je prva liga, nije monotona kao predhodna, fino smućkano.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.