Nema baga, prešao sam igru. Možda u osnovnoj verziji je bag ali jedan patch je izašao.
Tu desno je valjda jedan lik kome pomogneš nešto i onda on sedne na jedan vagon tu i otvori ti prolaz da odeš ispred njega. Zatim samo prodješ kroz bodljikavu ogradu sa kolima. __________________ Scourge of PCBerza
..vidim da je bag,ali kako su drugi prosli ovaj deo,mora da ima neka fora? Sad sam ponovo okrenuo zadnji chapter,oslobodio nekog lika,a on otrci i sedne u dresinu i kraj. Posle naidjem na oni skretnicu,kad dodjem pred ona vrata iza kojih su zena i dete koje crveni maltretira,provalim unutra,ubijam tipa i gledam kako oni nestaju iz kadra,gde,jbliga. I dalje ni makac. Da izludis !!! Vidim da je lik na forumu Gamespot-a imao taj problem. Kazu,stisni shift i povuci dresinu unazad do skretnice.KAKO BRE,pa ne moze,nece...???
E,pa nije bag,nego budalastina.Kad sam naisao na one izbeglice,pozdravio sam se sa onim mojim vozilom,pomislih da je neispravno pa,nastavih dalje,medjutim....Kad pobijem one crvene,oslobodim onog lika,moram SKROOOOZ nazad da se vratim,da sednem u ono moje vozilo i teram dalje. Da ne videh na tubetu.....Dobro,teramo dalje.
link za kupovinu...moze i na mail CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+) ASUS p5k-e KINGSTON 2x2gb1066mhz WD 500gb WD 320gb SAPPHIRE 6870(oc 950/1150) CHIEFTEC gps 550 ab-a CHIEFTEC bx01b-b-b SAMSUNG 2233bw
nisam uspeo da kupim metro last light - -ako ima neko raspolozen da baci link za kupovinu neke izlecene verzije...HVALA (koristim neki odmor od 15 dana pa bi mogao to da odigram..natenane)
Presao sam je i mogu reci kompletna igra poput Bioshock Ifinite... Kapiram da cu morati da nabavim knjigu :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.