Upravo sam probao sa novom v 1.2. `Need.for.Speed.Rivals.v1.2.0.0.update.and.No.Origin.X86.and.X64.Crack-3DM`
:: Si probao update game v1.01 (x86/x64 no ORIGIN needed (based on latest 3DM crack v2)) :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
radila je igra `normalno` juce ali nzm kako smo pristupili, sada kada pokrenem igru i hocu da udjem na Enter na tastaturi to ne funkcionise, znaci preko tastature nece da prodje onaj Enter Screen, i cudim se kao WTF, ali nzm razlog!?!?!? Iskljuceni su mi svi gamepadovi i volan tako da nije konflikt nikakav, i sta sad nzm :S
E ovako, aj da javim, pa mozda jos nekome pomogne, posle citanja po EA forumu, shvatio sam da je problem ako se ima nakacen monitor, a najcesce TV na HDMI prikljucak, u mom slucaju, ukupno imam nakaceno dva monitora i jedan LG tv preko hdmi. Cim sam otkacio TV igra je bez ikakvih problema proradila u full screen-u, tako da eto, to je bar neko resenje, mada na zalost ne moze da se uziva igrajuci iz fotelje. :(
posle nekoliko dana igranja sam dostigao mislim level 16... i danas ukljucim da je igram ali kamera nije vise iza auta nego sa strane tokom svih trka!! i to ne moze da se promeni?? jel to los lekic?
Jeste, moraćeš da prestaneš da gutaš Pfizer viagru, pogledaj kod bakute da nema bromazepam možda. Stuci 5 i pomeriće ti se kamera van tela. __________________ Scourge of PCBerza
:: posle nekoliko dana igranja sam dostigao mislim level 16... i danas ukljucim da je igram ali kamera nije vise iza auta nego sa strane tokom svih trka!! i to ne moze da se promeni?? jel to los lekic :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: GTX770 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.