Arno falling through the ground. Game crashing when joining a co-op session. Arno getting caught inside of hay carts. Delay in reaching the main menu screen at game start. Frame rate issues. Graphical and collision issues. Matchmaking co-op issues. Helix Credits issues.
A, da, sarkazam. Inace, ovo su samo oni koje je za sada ubi zvanicno priznao.
Inace, u Ubisoftu su izjavili, da je cpu jaci na konzolama, ova igra bi sa GPU-om koju se nalazi u istim radila na 100fps. Takodje jedan od developera je rekao da ljudsko oko ne vidi vise od 24 fps.
Neoptimizovano djubre, ali tesko djubre. Igra sam izgleda prelepo ali radi ocajno. Recimo sve na low na 1600x900 opet radi uzasno.
Ljudi koji imaju gtx 780 i slicno sa besnim i7 + 12 gb rama kukaju kako nemaju stabilnih smesnih 30 frejmova na minimumu...
Al dobro, bar je ovaj put Ubisoft priznao da zvanicno `imaju problema`
Ljudi na konzolama xbox i ps kukaju kako radi katastrofalno i fps ide i ispod 20, samo su uradili copy paste svih problema i na PC. Ovo se kandiduje za najgori PC port ikada...
:: Neoptimizovano djubre, ali tesko djubre. Igra sam izgleda prelepo ali radi ocajno :: Recimo sve na low na 1600x900 opet radi uzasno :: :: Ljudi koji imaju gtx 780 i slicno sa besnim i7 + 12 gb rama :: kukaju kako nemaju stabilnih smesnih 30 frejmova na minimumu.. :: :: Al dobro, bar je ovaj put Ubisoft priznao da zvanicno `imaju problema :: :: Ljudi na konzolama xbox i ps kukaju kako radi katastrofalno i fps ide i ispod 20 :: samo su uradili copy paste svih problema i na PC. Ovo se kandiduje za najgori PC port ikada.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Nemoj tako PC je zakon :) Sala na stranu sve ce vise i vise takvih naslova biti.Samo da li neko primeti cenu igre ? 70 eura...... i dobijes takav proizvod...kapiram da hoce 100 eura za igru epa neka ih pirati jeb.. kako stignu cast ostalim kucama i naslovima...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Neoptimizovano djubre, ali tesko djubre. Igra sam izgleda prelepo ali radi ocajno :: Recimo sve na low na 1600x900 opet radi uzasno :: :: Ljudi koji imaju gtx 780 i slicno sa besnim i7 + 12 gb rama :: kukaju kako nemaju stabilnih smesnih 30 frejmova na minimumu.. :: :: Al dobro, bar je ovaj put Ubisoft priznao da zvanicno `imaju problema :: :: Ljudi na konzolama xbox i ps kukaju kako radi katastrofalno i fps ide i ispod 20 :: samo su uradili copy paste svih problema i na PC. Ovo se kandiduje za najgori PC port ikada.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Naravno da je kriv AMD sta si mislio ? Ubisoft je personal bitchh of Nvidia... samo sto igra stuca nenormalno i na njihovim kartama.... Gledam ovu moju 770GTX i kazem sebi ok imas firme koje te podrzavaju ali sto igra nece da radi sa tobom :D ???
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
ja trazim dragon age kad ono far cry 4 lol nice wp skidi :D GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Meni igra radi ali toliko zna da zabaguje po neki put da to nije zdravo.Sekvencu 2 uveliko igram
:: Ja stigoh do sekvence 2 i tu je kraj, neće da učita dalje i stalno puca. To je to, a u qrac :: :: http://valid.canardpc.com/rmy4q :: WOT Nick: Vaske :: ::
Isto, sve pogasio, smanjio rezoluciju, na low je sve osim environment to je na medium, i opet je fps od 20 do 30, samo gde je otvorenije polje je oko 45, oscilira non-stop, jedino sto mi se svidja je iskoriscenost gpu-a koji je sada konstantno 85%+ a sa ovim podesavanjima VRAM 1600MB, 4.5-5gb RAM, CPU od 80-90% iskoriscenje. Uzas od optimizacije.
:: stavio texture na low ili ultra sa iskljucenim AA/AO igra identicno radi FPS od 39-55 (4770K/gtx770 2gb :: :: Iskljucio sam i shadow / bukvalono da nema razliike u fps...
:: I samo mi reci da si sve snimao frapsom : :: :: :: :: :: kratak snimak rada AC/ I7 4770@4.2/GTX770 2GB/2x4gb@213 :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=p7ovgRDuQI :: :: :: ::
Zabolo se u pocetku/ inace oko 40 /oseti se po rukom.
Kako god moram gasiti AA/AO/shadow ...
Sad videh / kratko vreme snimao je i fraps/otud 30fps i crveno/ izem ih /fraps za snimanje F9 a shadow play alt+f9.
:: Pa sto ti stoji 30 fps konstantno? update. Greska.. Nisam pogledao dalje. Zbunilo me ono crveno kao kod frapsa :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/3x/So/2lUNj6sQ/sp.jp :: :: :: :: :: I samo mi reci da si sve snimao frapsom : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: kratak snimak rada AC/ I7 4770@4.2/GTX770 2GB/2x4gb@213 :: :: :: :: :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=p7ovgRDuQI :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.