mada crashovala mi je igra jednom, mogu graficka podesavanja da se podese da lepo igra radi, ali sa ovom konfiguracijom vise od medium-high ne mogu da igram lepo, radi prosecno 35fps, ali zna da dropuje na 20 i ide negde do 45, moracu AA I AF skroz da ugasim pa da probam onda.
odustajem od zezanja dok ne izbace jos zakrpa, mape nema , izgleda ni chekppint ne radi kako greba, a kad se dodje do nekog objekta koji pravi senku sve je crno...
to kad dodjes do nekog objekta pa bude crno to je problem sa HBA0+ umesto toga stavi SSAO dok ne dodje neki update mada igra je dosla ranije nego sto je trebala tako da nije ni cudo sto ne radi mada sa gold edition sve je radilo odlicno :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: odustajem od zezanja dok ne izbace jos zakrpa, mape nema , izgleda ni chekppint ne radi kako greba, a kad se dodje do nekog objekta koji pravi senku sve je crno...
Kako bre ne radi ?Postavio sam ti sve slike kako sta da podesis,sta da obires (tj sacuvas negde) i run as admin.Pola kampanje sam presao ama ni jedan jedini problem sa igrom http://bit.ly/1ERYDqz
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
...za vas koji nemate mapu, uspeo sam da sredim to, problem je u dva fajla koja su u sustini za day one patch oko 1.2GB, njih treba skloniti iz foldera da bi igra radila u potpunosti.
U folderu data_win32 imaju fajlovi patch.dat i patch.fat, njih samo premestiti u neki drugi folder (ili izbrisati) i igra radi bez problema.
Pozz...
1. install game 15,3GB 2. remove patch.dat & patch.fat from data_win32 3. disable antivirus & malvarebytes 4.crack the game (machine 4578) 5.add crack to ignore list anti virus & malwarebytes 6. Run game As Admin
:: ...za vas koji nemate mapu, uspeo sam da sredim to, problem je u dva fajla koja su u sustini za day one patch oko 1.2GB, njih treba skloniti iz foldera da bi igra radila u potpunosti :: :: U folderu data_win32 imaju fajlovi patch.dat i patch.fat, njih samo premestiti u neki drugi folder (ili izbrisati) i igra radi bez problema :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Možeš da menjaš podešenja kako hoceš.Procesor je preslab i imaceš isti fps na low i na ultra. Phenom II 940 sa r9 270x tj ko tvoja masina ista frejmaza. I3 sa r9 270x 45-60 fps r9 280x 60 fps. Inace koristim crack ali213 tj onaj prvi koji je izašo sa iso od 30 gb i nemam nikakvih problema.Nit je potrebno pokretanje kao administrator nit blokada u zaštitnom zidu... Jedino prebacivanje os u SSAO.
:: + :: :: mada crashovala mi je igra jednom, mogu graficka podesavanja da se podese da lepo igra radi, ali sa ovom konfiguracijom vise od medium-high ne mogu da igram lepo, radi prosecno 35fps, ali zna da dropuje na 20 i ide negde do 45, moracu AA I AF skroz da ugasim pa da probam onda :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: verzija od 15gb radi . :: :: :: :: :: :: :: :: skid takodje puca na prvim vratima, sad instaliram verziju od 15gb pa javljam.
Hvala druze/ nisam pazljivo iscitao tvoj post / sve fercera .) sem onog HBA0+ sto rece milos22...
:: Kako bre ne radi ?Postavio sam ti sve slike kako sta da podesis,sta da obires (tj sacuvas negde) i run as admin.Pola kampanje sam presao ama ni jedan jedini problem sa igrom http://bit.ly/1ERYDq :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
povecao se FPS kad sam smanjio neke detalje, nema to veze sa CPU, tj ima veze ali nije preslab za igru, iskoriscenje je oko 80%, mada iskoriscenje GPU je vrlo slabo oko 50%, mogu da otkljucam jos 2 jezgra za dokaz. a to kad mi postavis screen sa tom frame ratom od 45 na high sa FHD onda cu da verujem, i to da ne bude negde gde je max FPS nego gde je min FPS 45.
Bas si mi simpatican u pravom smislu koliko forsiras tu istu pricu da CPU nije usko grlo. Nemoj da se ljutis ali taj Deneb ili ti ustrojen Thuban je davno pregazen a posto nisi iz BG-a ne mogu da te pozovem da ti pokazem kako skaliraju novi procesori i koliki je realan skok u performansama u igrama.
Performanse dobijene u odnosu CPU-a prema samoj igri i performanse dobijene u odnosu CPU-a prema grafici gde nemas ni najmanje zagusenja vec potpuno iskoriscenje graficke karte.
Nije nikakvo prozivanje, jednog dana kad predjes na Intel shvatices o cemu sam ti pricao.
Simon je vodio istu pricu kao ti ranije, cim je poceo sam da se bavi tematikom i testovima i od kad je dosao u posed razlicitih modela CPU-a shvatio je neke stvari. Zato sad ovoliko galami Intel, Intel dok je ranije bilo AMD, AMD je sasvim dovoljan :)
Odoh malo od teme ali hebi ga, domaca rakija sta da radim :)
druze, mislis da ja nisam pripit malo, samo u mojem slocaju domaci vinjak i domace crno vince .))
E sad vezano za ovo, sta mislis da ja nzm da kad uzmem Intel i5 ili i7 da necu dobiti na brzini i FPS?!? Naravno da znam, ali ovaj requirements je blago preteran u danasnjim igrama msm i7 za recommended WTF!?!? ali i3 da se poredi sa recommended i5-i7 ili 8350 nema veze sa mozgom, tako da necu da polemisem o tome, dokazao sam u nekom postu kako radi na pr. SC 2 sa ovim cpu-om, maltene je CPU ne iskoriscen samo jedno jezgro na oko 80% iskorisceno. I znam da cu dobiti sa jacim CPU-om oko 5-10 fps zavisno od jacine CPU-a i smae igre, sto je opet ne isplativo, i sam engine igre je neoptimizovan, maltene preskacu zahtevonost za jednu celu generaciju grafickih!
Auuuu hebo te mis. Domace vino, pa znas da mi je zelja da popijem jedno pravo. Odavno nisam. Vec duze vreme il je neko pivo il rakijica mada ne mogu da se zalim na rakiju, nasle me sve neke fine :) Pivo mi dosadilo.
:: druze, mislis da ja nisam pripit malo, samo u mojem slocaju domaci vinjak i domace crno vince .) :: :: E sad vezano za ovo, sta mislis da ja nzm da kad uzmem Intel i5 ili i7 da necu dobiti na brzini i FPS?!? Naravno da znam, ali ovaj requirements je blago preteran u danasnjim igrama msm i7 za recommended WTF!?!? ali i3 da se poredi sa recommended i5-i7 ili 8350 nema veze sa mozgom, tako da necu da polemisem o tome, dokazao sam u nekom postu kako radi na pr. SC 2 sa ovim cpu-om, maltene je CPU ne iskoriscen samo jedno jezgro na oko 80% iskorisceno. I znam da cu dobiti sa jacim CPU-om oko 5-10 fps zavisno od jacine CPU-a i smae igre, sto je opet ne isplativo, i sam engine igre je neoptimizovan, maltene preskacu zahtevonost za jednu celu generaciju grafickih :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
ja nisam mislio da NE KORISTI ostala jezgra, nego da je jedno iskorisceno oko 80%, a ostala nesto mizerno recimo do 20%. I naravno da ce da se dobije veci FPS sa strategijom sa jacim CPU-om, jer s obizirom da tu ima vise proracune nego sa nekom open world igrom, barem tako misim, ali se NE ISPLATI recimo i7 pored 8350 kad cu u odnosu na ovaj CPU sad da dobijem mozda 10fps vishe, a razlika u ceni je ogromna, eno Rome 2 Total War je dobar primer za to.
Nego mani te se da skrecemo sa teme, evo smanjio sam rezoluciju u FC 4 i sad imam skoro uvek 35+ fps sa iskljucenim AA, Occlusion je na SSAO.
Sa istom grafikom i i3 4130 te fenomom II razlika je skoro dupla. To su stari procesori i mere se sa q9400,q9500... Ne treba ti i7 pa ni i5.Dovoljan je i3 a posao bi odradio i bilo koji fx. Sa i3 pada frejmaza na 26-27 a sa fenomom pada na 15-ak frejma.Sa i3 ide preko 60 a sa fenomom preko 40.Na i3 se oseti kad podesiš low i ultra na fenomu ne.
Stability & Performance – Fixed some random crashes on all game modes AI – Fixed various edge case animation issues – Fixed various edge case detection issues – Fixed missing VO for edge case reaction issues Matchmaking, Connectivity & Replication – Fixed matchmaking edge case issues – Fixed host migration random & edge case issues – Fixed join-in-progress edge case issues – Fixed various replication issues between host and clients – Fixed edge case replication issues with systems Menus and HUD – Fixed various edge case menus and pop-up overlap issues – Fixed Mission objectives & updates issues – Fixed Co-op specific pop-up updates issues – Fixed few localization issues (cut-off text, subtitles) – Fixed progression displaying 100% too early in progress tab – Polished tutorial images Mission Tweaks (Campaign, Co-Op & Side Content) – Fixed various low repro walkthrough breaks World & 3D – Fixed various texture issues – deleted some rare floating objects Rendering & Graphics Features (PC Only) - Fixed rendering features not available under certain configurations – Fixed multi-monitor display issues – Fixed multiple visual artifacts. added SLI support Inputs & Controls (PC Only) – Fixed mouse cursor and keyboard functionality In-Game map editor – Fixed some graphical corruptions – Fixed some edge case issue with maps upload
Here are some more verbose patch notes specifically for the PC version: Far Cry® 4 v1.1.0
Fixed crash in IGE. Fixed an issue with incorrect characters in map naming. Fixed screen tearing when performing a handgun takedown. Fixed various controls issues Fixed various Graphic issues Fixed various IGE issues Fixed various localization issues Fixed various Multi-GPU issues Fixed various Multi-Monitor issues Fixed various multiplayer issues Fixed various sound issues Fixed various UI issues Fixed various Uplay Actions issues Fixed various Uplay Rewards issues Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game. Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena. The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters. The game now boot on Korean localization.
Si probao kako radi?Malo pre sam skinuo v1.0 ali nisam ga ubacio (kazu da je dobar sa ALI213).Sad cu da skinem i ovaj pa cu videti da ubacim imam jos par misija do kraja.Meni igra radi perfektno kao sto sam napisao ranije.
:: Pojavio se update. Patch notes :: :: Stability & Performanc :: – Fixed some random crashes on all game mode :: A :: – Fixed various edge case animation issue :: – Fixed various edge case detection issue :: – Fixed missing VO for edge case reaction issue :: Matchmaking, Connectivity & Replicatio :: – Fixed matchmaking edge case issue :: – Fixed host migration random & edge case issue :: – Fixed join-in-progress edge case issue :: – Fixed various replication issues between host and client :: – Fixed edge case replication issues with system :: Menus and HU :: – Fixed various edge case menus and pop-up overlap issue :: – Fixed Mission objectives & updates issue :: – Fixed Co-op specific pop-up updates issue :: – Fixed few localization issues (cut-off text, subtitles :: – Fixed progression displaying 100% too early in progress ta :: – Polished tutorial image :: Mission Tweaks (Campaign, Co-Op & Side Content :: – Fixed various low repro walkthrough break :: World & 3 :: – Fixed various texture issue :: – deleted some rare floating object :: Rendering & Graphics Features (PC Only :: - Fixed rendering features not available under certain configuration :: – Fixed multi-monitor display issue :: – Fixed multiple visual artifacts. added SLI suppor :: Inputs & Controls (PC Only :: – Fixed mouse cursor and keyboard functionalit :: In-Game map edito :: – Fixed some graphical corruption :: – Fixed some edge case issue with maps uploa :: :: Here are some more verbose patch notes specifically for the PC version :: Far Cry® 4 v1.1. :: :: Fixed crash in IGE :: Fixed an issue with incorrect characters in map naming :: Fixed screen tearing when performing a handgun takedown :: Fixed various controls issue :: Fixed various Graphic issue :: Fixed various IGE issue :: Fixed various localization issue :: Fixed various Multi-GPU issue :: Fixed various Multi-Monitor issue :: Fixed various multiplayer issue :: Fixed various sound issue :: Fixed various UI issue :: Fixed various Uplay Actions issue :: Fixed various Uplay Rewards issue :: Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game :: Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena :: The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters :: The game now boot on Korean localization :: :: ::
Probao i nista se ne menja...ceka se novi crack. Meni ok radi kao 1.0 al ima neki malih bugova i nema fov opcije koja bi trebalo da se pojavi sa novom verzijom.
Meni radi, prosao sam vrata :) uradio sam svezu instalaciju far cry i posle dodao update i za krek sam izabrao ALI213 i radi i isto je resen problem za senke ne mora da se menja na SSAO sad radi i sa HBAO
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
rucno kopiraj sadrzaj update na lokaciju igre i to je sve ( prvo sam ubacio update i kopirao lek ALI i dalje je bila ver 1.0/ potom sam iz update/bin kopirao ceo sadrzaj i prikazuje v 1.3).
:: ajd vidi posto ti imas verziju od 15gb kako radi patch da mi ne prehebe savove! :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.