Izgleda da ima neki problem kada se popuni skroz memorija, posto kada ugasim MSAA oslobodi se dosta memorije, bude zauzeto oko 2.7 GB od mogucih 3 GB, i tada nema ovog pravougaonika... Cim stavim 2x MSAA ili 4x MSAA popunim skoro celu memoriju i tada nastaje ovaj problem.
Probacu da smanjim neke druge detalje da bih oslobodio memoriju, a da ostavim MSAA na 4x da vidim sta se tada desava...
Inace, nisam stavio ovaj novi beta drajver, cujem da dosta poboljava perfomanse u igri, jel ga probao neko?
Ipak nije do zauzeca memorije... Iz nekog razloga samo kada upalim MSAA dobijam tu anomajliju... Moguce da ce taj beta drajver da resi ovaj problem.
Ja sam prezadovoljan kako ova igra radi, odvrnuo sam sve na MAX, FXAA upaljen, samo je MSAA ugasen, 1920x1200 i ne pada ispod 30 fps. Sa novim drajverima i ako izpeglaju jos malo igru novim patchevima mogu samo da se nadam jos vecem skoku perfomansi. Nek` ne pada ispod 35 fps i ja sam na konju. Igra izgleda brutalno dobro.
Inace, dosta znaci kolicina VRAM-a, tacno se vidi da 3GB itekako igraju ulogu, pogotovo u GTA naslovima...
Skidam im kapu za optimizovanost, uradili su pravu stvar.
@dex:
HD 7950 3GB Boost je u pitanju. Drzi se ovde i matorko Phenom II X6 1090T@4 GHz, Thuban je i dalje neprevazidjeni AMD-ov procesor.
LOLOLOLOL :) Isto se desava i u Far Cry 4 ponekad :) Meni se to desilo sa prelaskom na drajver verziju 15, pa sam vratio na 14.12 :) Meni je resenje bilo da smanjim rezoluciju pa onda opet vratim, i pravougaonik nestane. (Imam ASUS 280x DirectCu)
:: Jel ima neko problem da mu se u donjem desnom uglu pojavljuje neki providan pravougaonik sa nekim raznim kockicama... Jel zna neko o cemu se radi :: :: Slikacu kasnije pa postavljam.. :: :: ::
Ubacio sam update, a uz crack idu tri fajla, tako da ne bi trebalo nista da fali, jednostavno nece dalje od onoga... Ili da uradim svezu instalaciju win-a mozda tu nesto zeza...
Meni radi na Windows 10 bez problema, sve uspelo iz prve, naravno v2 cr**k i update v1, instalirao po uputsvu, ugasio net i radi :) Inace igra leti, sve na max i msa x2 u 1080p
Ne, bas prva, ali sredio sam, par fajlova mi nije bilo u redu, sada sve radi. I ne mogu da se nacudim koliko su dobro optimizovali igru, ovo se zove port. Pravo uzivanje je igrati je.
:: :: Ako mislis na paparazzo misiju kada sa motorom jurimo auto i slikamo ja sam je upravo presao :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.