Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Fallout 4
STRANA 5 OD 5
JovanZ Za sada deluje bas dobro i fino optimizovano 12.11.2015. 01:45 #607297

status: user
broj poruka: 3012
Izasao je i prvi patch, namenjen onima koji imaju problema sa pokretanjem igre. Sve u svemu - visenedeljna a mozda i visemesecna zanimacija, u zavisnosti od slobodnog vremena, sporednih questova i dlc-ova. F3 i NV sam igrao oko 80ak sati svaki, ako ne i vise, verujem da cu i iz ovog izvuci toliko vremena.

Inace engine najvise dolazi do izrazaja kada su sami materijali u pitanju, po meni, ovo je ogroman graficki skok u poredjenju sa NV.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 20.11.2015. 18:18 #607827

broj poruka: 3975
http://www.guru3d.com/news-story/a-fallout-4-pc-update-will-be-released-next-week.html

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Dell P2414H..

Dexter013 @JOVANz 21.11.2015. 13:23 #607863

broj poruka: 17098
Sta bre dobro optimizovano?
Engine star 500 godina radi na jedva dva jezgra,
ne moze primitivnija i tehnicki zaostalija igra da bude, animacije , facijalna expresija, fizika , mehanika, grafika, texture...

Odgledaj ovo , https://youtu.be/AyVQ9KaPxRI

Ovakvo je identicno i moje misljenje ovo je takvo djubre da mi nije jasno zasto se provlaci kao AAA naslov , bice da je zbog stare slave fallout dvojke.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 Re: @JOVANz 21.11.2015. 22:43 #607885

broj poruka: 4725
nema ovo veza sa fallout 2 i oni sa kliktanjem su smorni do zla boga...

Igra je vrlo zanimljiva kada se igra na Hard protiv legendary protivnika, zanimljivo je sklapanje armora i craftovanje puski, osvetljenje animacije grafika je bolja nego li predhodni fallout 3 i NW i zadovoljavajuce, optimizovano kad kako, sredice nekim patchom kao i sve igre do sada, barem Bethesda ispravlja i sredjuje svoje igre...

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: Sta bre dobro optimizovano?
:: Engine star 500 godina radi na jedva dva jezgra,
:: ne moze primitivnija i tehnicki zaostalija igra da bude, animacije , facijalna expresija, fizika , mehanika, grafika, texture..
::
:: Odgledaj ovo , https://youtu.be/AyVQ9KaPxR
:: Ovakvo je identicno i moje misljenje ovo je takvo djubre da mi nije jasno zasto se provlaci kao AAA naslov , bice da je zbog stare slave fallout dvojke
:: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
:: GPU:GTX 970 Gigabyte G
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650
:: Keyboard: Natec RX2
:: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: Screen: ViewSonic 27
JovanZ re 23.11.2015. 15:28 #607995

broj poruka: 3012
AJde sad, nije bas tako ko sto je onaj lik napljuvao. Ok, dobro, jeste stariji engine, ali opet, graficki meni je igra dobra, posebno sami materijali, eto oko toga sam se odusevio, mehanika pucanja je unapredjena, fizika tu i tamo, recimo, sve je zategnutije u odnosu na prosli deo. Boje su zivopisnije, sve izgleda lepse, ne mozes da kazes da grafika izgleda 500 godina staro.

Facijalna ekspresija je losa u svim novim falloutovima i elder scrollsima jer koriste isti engine, to je sto je, mada, ovde je i to unapredjeno. Meni prilicno vuce sam setting igre, artistic style i sve to, a i teksture su mi sasvim ok, opet bolje od proslog dela, a bolje od poslednjeg elder scrolls-a. Verovatno ce da izabce neki Hi Res pack kao sto si izbacili i za skyrim. Ja vidim veliki pomak u odnosu na NV, ali opet ja nisam ocekivao kule i gradove niti nov engine. Eto ukusi su razliciti, sta da kazem, igram igru vec oko 35 sati i nimalo mi nije dosadna, cak mi se i dopada sto je manja mapa, sve je zgusnutije, pa je manje praznog hoda dok setam od jednog markera ka drugom. Jos ako DLC-ovi budu na nivou onih iz NV - ja cu biti prezadovoljan.

Inace stari i novi Fallout-ovi ne treba da se stavljaju i isti kos - to je bogohuljenje. :)
Gare87 ... 23.11.2015. 17:58 #608009

broj poruka: 4725
uopste ne obracam toliko paznju na animacije lica, jedinu pravu zamerku sto imam je da je izrazavanje emocija i konverzacija nekako motona i mogu reci i dosadna, a i sto se mape tice, ja volim ogromne mape za iztrazivanje, a kako sam citao izgleda da u ovoj igri nema nesto mnogo pecina i drugih podzemnih objekata za istrazivanje, a to je onda - za ovakvu igru... od mene za sada igra ima 7 7.5 ocenu, cekam dlc-e u buducnosti da vidim da li ce biti zanimljivi. DLC-evi i iz F3 i NW su vrlo zanimljivi i dodaju igrivosti poprilicno

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

STRANA 5 OD 5
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs