Da li bi mi uspeo crack i koja je sansa da instaliram win xp sp3 neki cist,ne ovaj sp2 koi imam sad. @gile23 druze de si kupio tvoj org i koliko para. Mozda bi se i snasao za igru vidim da je u games-u 6k ,al glupo mi da uzimam sad kad nemam vremena za multiplayer.
Kupila mi tetka u inostranstvu, posto je htela nesto da mi pokloni :), cena ti je ista svuda kod nas :), eventualno malo da sacekas, mozda padne cena :).
Pozdrav!
:: Da li bi mi uspeo crack i koja je sansa da instaliram win xp sp3 neki cist,ne ovaj sp2 koi imam sad :: @gile23 druze de si kupio tvoj org i koliko para :: Mozda bi se i snasao za igru vidim da je u games-u 6k ,al glupo mi da uzimam sad kad nemam vremena za multiplayer.
Dejan bolje ti je da ne kupujes original ako imas takav problem. Nasao sam na netu da i ovi koi imaju original verziju (kupecku) imaju taj problem. Evo link sa diskusije http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/91089140 I meni ne radi razor crack `offline authorization required`
Raicu da znas da bi mogao,mogao bi i veceras samo nem xp sp3 x86 xD,treba mi neki untoucheda a da radi lepo,naravo ovaj sto se kupuje za dzaba :D. Ako ima neko nek salje na mail . tnx Edit : a to za org,ma org radi 100% ,ti likovi su sabani koi nisu namestili,platio si da radi ,mora da radi. :D A mi sto `placamo za dz` da radi kod nas nemora a i moze. xD
Gile be :) ma ne treba ti vise trentno za igranje bilo koje igre vise od 3gb, mene me pa ebe nestandardna frame rate mnogo oscilira :( ide od 50 do 15 :-O Msm sad je trenutno furam na 5750 ali nzm dal je do graficke ili do cpu-a, smanjio sam grafiku ali isto oscilira, samo sto sa manjom grafikom oscilira vise frame rate znaci ide od 15 pa i preko 50, i to me malko zivcira :) ali igrica je odlicna a i kampanja i skirmish i sve :)
:: Igra je odlicno odradjena, igram original, perfekcija :). Jedina zamerka je sto je za igru da bi klizila potrebno 4GB rama, 2GB je malo :) :: :: Pozdrav!
Raicu tnx sad cu ga pusti da se skida,pa mi drzte palceve da proradi crack kasnije,ocu bre da se i ja igram ko sva deca xD. Cek ako je vec aktivirana onda mi netreba serial pre inst,tako?
hteo sam da se podsetim kampanje u originalnom starcraftu, ali i posle najnovijeg patcha, u win7 imam problema sa bojama, tipa crna je bela/zuta, plava je crvena a zelena kako gde. to je samo u toku filmova i menijima, u igri radi ok... a onda mi zabode komp usred igranja. i tako vise puta. compatibility mod ne pomaze. na xp preko vmware su boje ok, ali posto vmware koristi neke svoje drajvere, ne mogu da namestim da razvuce preko celog ekrana (a da zadrzi aspect ratio) i ostane mi samo da igram u rezoluciji 800x600. -.-` ima li neko ideju kako da resim problem?
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
Evo predjoh igru posle 3 noci, i nazalost nema Zerg kampanje, ima Protos i to na kasicicu dovoljno da se vide sve jedinice ali ne i unapredjenja.Skirmash ili ti play vs ai nemoze jer mape moraju da se skinu sa neta(mora da se ima original za sad).
Inace igra je prelepa bolji naslov u poslenje vreme nisam video sa boljom grafickom animacijim i osrednjom pricom(doduse ima na 2-3 mesta da se bira neka kao odluka koje lici na pomalo na Mass Effect i slicne igre).
Symptoms: Starcraft runs with bright turquoise colors everywhere in the menu system. It looks rather psychedelic.
On vista, it intermittently happened, on Windows 7 it happens every time after the 1.16.00 patch installed.
Fix: Simply open up your screen resolution window before playing, and leave it open. Doing so will result in perfect colors ever time. The same for vista, just open up personalize. I have no idea why this works, but I`ve tested it many many times- you just open the window- nothing else.
***jesi probao da uključiš u compatibility: disable desktop composition
i još jedan elegantniji fix, napravi txt fajl s ovim pa ga preimenuj u .bat taskkill /f /IM explorer.exe `C:\Program Files (x86)\Starcraft\Starcraft.exe` Start explorer.exe
ICEsd: Pročitaj malo unazad temu u vezi skirmisha, radi sa razorovim aktivatorom. Zerg i protos kampanje će da izađu kao expanzije, ove mlekadžije iz blizarda su to naumili da izbace kao trilogiju, bezobrazno je tražiti za jednu igru više od 60e a 60+40+40 bi već bilo svarljivije. Kanda im se više isplati.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja sam na win7 x64 i nemam problema sa bojama nvidia 9800gt (posledni drajveri). Ali imam problema sa Razor aktivatorom odradio sam sledece:
1) Instaliraš igru, može bilo koja verzija, reloaded, razor, liberty, kad pita za aktivaciju, skip 2) Po završetku, pustiš da odradi update do kraja 3) Iz onog kreka pokreneš SC2_COPY.exe i sačekaš da odradi 4) Ugasiš antivirus i pokreneš keytro.exe iz kreka, pokrenuće neki filmić nakon čega ti stisneš F2 pa onda ugasiš 5) Pokreneš igru i odabereš neki od tri guest akaunta.
Znaci posle stavke 4 kada se pokrene najobicniji intro koji zeza Blizarda i pljuje konkurntsku firmu (Skid row sucks), na kraju istog kaze da kad pristisnes F2 dobijes skrivenu poruku (skid row sucks :D ) a kad pritisnes F3 nestanu texture iz introa i ostanu zicani modeli, intro se vrti dok ne pritisnes ESC.Probo sa F2 i pokrenem igru i isto izgleda kao i pre pokretanja stavke 4 (nema izbora profila) doduse ja imam Reloaded verziju.
Ajd neka mi neko objasni kakve veze ima intro koji izgleda kao da je radjen na Amigi i jos u sebi verovatno ima trojanca sa Ativaciom i kako to da izvedem???
Pa kako očekuješ da ti pokrene izbor profila kad si je već krekovao sa reloaded, reinstaliraj igru, ili još bolje pečuj je, to bi trebalo da prepiše sve promenjene fajlove
Kad to uradiš nema potrebe da radiš razor aktivator opet, profili su već dodati
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
bravo za blizard. mada ne moze covek ni da ih krivi, kad je ovo pravljeno ni xp nije bio u planu. screen resolution je resio problem novogodisnje jelke. ostaje samo zabadanje nakon nekih pola sata igranja. muzika nastavi da ide, ali komp vise ne reaguje ni na sta. mozda i ovde treba da se stavi fps cap?:))
ne provaljujem sta da radim sa ovom .batinom, samo ugasi explorer, trepne ekran i onda ponovo ukljuci ekran. jedino sto je razlika jeste sto se starcraft kod mene uvalio u program files umesto program files (x86), ali to sam prepravio. valjda nije problem.
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: ...kakav fi :: :: Symptoms :: Starcraft runs with bright turquoise colors everywhere in the menu system. It looks rather psychedelic :: :: On vista, it intermittently happened, on Windows 7 it happens every time after the 1.16.00 patch installed :: :: Fix :: Simply open up your screen resolution window before playing, and leave it open. Doing so will result in perfect colors ever time. The same for vista, just open up personalize. I have no idea why this works, but I`ve tested it many many times- you just open the window- nothing else :: :: ***jesi probao da uključiš u compatibility: disable desktop compositio :: :: i još jedan elegantniji fix, napravi txt fajl s ovim pa ga preimenuj u .ba :: taskkill /f /IM explorer.ex :: `C:\Program Files (x86)\Starcraft\Starcraft.exe :: Start explorer.ex :: :: :: ICEsd: Pročitaj malo unazad temu u vezi skirmisha, radi sa razorovim aktivatorom. Zerg i protos kampanje će da izađu kao expanzije, ove mlekadžije iz blizarda su to naumili da izbace kao trilogiju, bezobrazno je tražiti za jednu igru više od 60e a 60+40+40 bi već bilo svarljivije. Kanda im se više isplati. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
kratak edit za post #235546 posto nisam stigao da ga izmenim, ugasi se explorer, ekran brzo trepne a onda se ponovo ukljuci explorer.:)
edit2: guglao sam i nasao sam jos par ideja, ukljucujuci i .bat fajl, al ovaj put sa navodnicima. pcberza jede tekst.:) valjda ce neka od njih upaliti.
edit3: nista nije uspelo. zamrzava redovno. onaj .bat lepo resava problem boja doduse.:X
:: Stavite lepo Win7 i zakopajte već jednom taj XP pa da vidiš kako svi problemi odu sami od sebe.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
nesto tebi ne valja od komponenti ili si nesto preoverklokovao ili drajveri neki ne valjaju ja imam slicnu konfiguraciju i nemam tih problema doduse windows 7 je Enterprise verzija sa ms sajta.Simptom da `Zakove` znaci obicno ili memorija ili graficka, obicno pregrejavanje ili preveliko oc. mozda i do magistrale ili drajvera.
Savet koji ti je Raic dao je cist primer restartovanja Explorera i da obavezno iskljuci Aero ako ti je aktivan oce on da zezne, znaci stavis windows classic temu za desktop.
Meni je zabadao sa starim drajverima, kad sam ubacio ovaj najnoviji , to se izgubilo. Probaj novi drajver A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
@icesd: sve je bilo na default/stock klokovima i voltazama zadnjih par meseci, evo danas sam vratio procesor natrag na 3ghz, dotle nista. memorija sve kako je predvidjeno, bila na 800mhz, danas sam je podigao na 900. hard mi jeste riknuo, al on vise nije ni prikacen na plocu, tako da to nije.:))) grafika je bila bez nakacenog hladenja, racunao sam da igra od pre deceniju ipo ne moze ni da je posteno uposli a kamoli zagreje, mozda sam se prevario, u svakom slucaju, vratio sam ventilator na nju, pa cemo videti. windows classic tema ne pomaze. samo pogorsava. medjutim win7 ultimate mi je poprilicno razbijen, u smislu pod hitno mora da se reinstalira, al i to zahteva vreme.:/ moguce da je to u pitanju. cisto da pitam, koja ti je ploca? jel p35 chipset ili nesto drugo, posto kazes da imas slicnu konfiguraciju...
@gliga79:drajver je 257.21, dakle verujem da nije problem, al evo skidam 258.96 pa cemo videti. danas nisam stigao da probam starcraft, a sada moram na spavanje, sutra se ustaje ujutru i ide na basket, moram da budem odmoran.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
Manufacturer: JA Motherboard: MSI k9a2cf Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs),~2.9GHz Memory: 3072MB RAM DDR2 800 Hard Drive: 569 GB Total Video Card: Gainward NVIDIA GeForce 9800 GT Monitor: Belinea 2225 S1W / Art. No. 112201 Sound Card: SB X-Fi Xtreme Audio Speakers/Headphones: Have some (AL 151ie) Keyboard: Genius slim star 335 Mouse: Genius netscroll 200 laser Mouse Surface: custom Operating System: Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909)
Jedino sto ja imam strasno losa iskustva sa Ultimate verzijom win7 bar ove sto sibaju na torrent, nijedna nije htela da mi pusti u rad Tv karticu, tek kad sam skinuo cistu verziju sa ms sajta sve je proradilo kako treba i sto je najbolje ako je lepo aktiviras postane Genium ili kako se vec pise znaci radi redovno update bez problema, ako ces vec da reinstaliras win 7 skini onu sa ms sajta tj. Enterprise verziju ima sve sto ima i ultimate ali je stabilnija puno i bar znas da je cist disk tj. da niko nije prckao po instalacionim fajlovima.
uvek skidam samo untouched verzije. nista drugo me ne zanima. i imam redovne apdejte, tako da nije to u pitanju. kazao sam da je razbijen jer sam svasta instalirao i aninstalirao na/sa njega, i posledice su osetne, ponegde cak da kazem i vidljive. nego razmisljam, moguce je da je do ploce/cipseta, ko zna. trenutno odustajem, par dana pauze pa cu nastaviti da se nerviram.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
:: Manufacturer: JA :: Motherboard: MSI k9a2cf :: Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs),~2.9GHz :: Memory: 3072MB RAM DDR2 800 :: Hard Drive: 569 GB Total :: Video Card: Gainward NVIDIA GeForce 9800 GT :: Monitor: Belinea 2225 S1W / Art. No. 112201 :: Sound Card: SB X-Fi Xtreme Audio :: Speakers/Headphones: Have some (AL 151ie) :: Keyboard: Genius slim star 335 :: Mouse: Genius netscroll 200 laser :: Mouse Surface: custom :: Operating System: Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) :: :: :: Jedino sto ja imam strasno losa iskustva sa Ultimate verzijom win7 bar ove sto sibaju na torrent, nijedna nije htela da mi pusti u rad Tv karticu, tek kad sam skinuo cistu verziju sa ms sajta sve je proradilo kako treba i sto je najbolje ako je lepo aktiviras postane Genium ili kako se vec pise znaci radi redovno update bez problema, ako ces vec da reinstaliras win 7 skini onu sa ms sajta tj. Enterprise verziju ima sve sto ima i ultimate ali je stabilnija puno i bar znas da je cist disk tj. da niko nije prckao po instalacionim fajlovima :: ::
Kako si uspeo da razjebes Win7???? ja ga imam od kad je izasao, znam da mi se zalio pre 10-tak dana da imam puno programa instalirano preko 250, al sam to sa osmehom odbacio i nastavio, doduse sad treba sve to da sredim tj. pobrisem a strasno me mrzi al da kucnem u drvce za sad ok sljaka mozda malo usporeno jer swap fajl ne radi u full kapacitetu zbog mesta.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.