Naravno, vise ta soba ne postoji, cini mi se, ali bi mi napravili drugu. Problem je sto nas nema dovoljno. `Ajde jos jedan nek pristane, pa da odvozimo po koju sada.
:: Interesuje me kako da igram formulu na internetu? pa ako neko zna koji program i koji podesavanja da bi se igralo bio bih vam jako zahvalan. :: :: Hvala, unapred. :: :: Asus M4A89GTD PRO/USB3 :: Phenom II 955BE :: Powercolor 6850 890/1090 Mhz :: 2x2gb Patriot 1600 Mhz :: LC600H-12 v.2.31 :: 1TB WD Caviar Green :: Thermalthake Soprano RS-101 :: ViewSonic VA2016w :: ::
hvala, sve sam namestio sad jos kad bi odvozili par trka..
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 890/1090 Mhz 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
:: Sve sto ti treba ima ovde: http://spedr.com/kee :: :: Naravno, vise ta soba ne postoji, cini mi se, ali bi mi napravili drugu. Problem je sto nas nema dovoljno. `Ajde jos jedan nek pristane, pa da odvozimo po koju sada :: :: CPU-Z Validator:http://spedr.com/k3r :: GPU-Z Validator:http://spedr.com/9a3 :: :: :: Interesuje me kako da igram formulu na internetu? pa ako neko zna koji program i koji podesavanja da bi se igralo bio bih vam jako zahvalan. :: :: :: :: Hvala, unapred. :: :: :: :: Asus M4A89GTD PRO/USB3 :: :: Phenom II 955BE :: :: Powercolor 6850 890/1090 Mhz :: :: 2x2gb Patriot 1600 Mhz :: :: LC600H-12 v.2.31 :: :: 1TB WD Caviar Green :: :: Thermalthake Soprano RS-101 :: :: ViewSonic VA2016w :: :: :: ::
Ljudi,znaci,popizdeo sam...! Sta da radim sa ovim AI kretenima sto ne idu u box?? Igram na legend tezini 20-30% zavisi od staze,sve iskljuceno osim PIT control,1vi put mi se desilo da ne odlaze u box u Maleziji i sada ponovo u Catalunji. Brljao sam po netu i kazu da ima MOZDA veze sa flashbacks-ima. Kada koristim ona 4 flashbacks-a niko ne ide u box a kada ih iskljucim odlaze ali opet ne svi kako bi trebalo?!? Ovo mi se nije desavalo na profesional tezini(karijera 3 sezone),nikada, a uvek sam imao flashbacks. Normalno,imam pach instaliran, true AI mod 1.4(desava se ovo i bez njega).... Jel imao neko slican prob?
Jel neko raspolozen za online trke veceras? Ja cu da napravim sobu preko Hamachi-a, sve cu da sredim, samo ako nas ima dovoljno. Treba da nas bude minimum troje.
ja sam uvek za... ali iskreno odvozio sam ukupno mozda 3-4 kruga u f1 2010 tako da cu vam verovatno vise smetati nego biti konkurencija... i nemam nista od tih online programa... ako se skupi ekipica valjda cu resiti i malo proci stazu koju bi vozili da dobijem bar neki feeling.. ima neko neka ok podesavanja za g27 usput da pitam?
ima neko ideju zasto nece da mi prepozna volan u f1 2010? pre ga je prepoznao odma al od kako sam reinstalirao igru ne zeli vise.. u cemu je kvaka? probao sam i preko profilera da pokrenem igru..nista .. :| volan radi savrseno u svim ostalim igrama..
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.