Fora je u tome sto ja hocu DLC-ove,koje Skidrow nema. P2P verzija ima to ali nije krek radio kako treba [ nema save game ] Znaci dobitna varijanta je P2P verzija + Skidrow krek. Sada radi sve savrseno. Pozdrav.
dobitna varijanta je skidrow+crack/crackfix+DLC (oficijelni kad izadje), pa da se igras ko covek, a ovo neka bude samo za probu
:: Fora je u tome sto ja hocu DLC-ove,koje Skidrow nema :: P2P verzija ima to ali nije krek radio kako treba [ nema save game :: Znaci dobitna varijanta je P2P verzija + Skidrow krek :: Sada radi sve savrseno :: Pozdrav :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ne znam tacno na koje DLC-ove mislis, ali skidrow ima DLC folder, i pri paljenju igre obavestio me je o nekoj gomili DLC-ova, a vidim imam neka odela dodatna da menjam u igri valjda je to DLC ?
:: Fora je u tome sto ja hocu DLC-ove,koje Skidrow nema :: P2P verzija ima to ali nije krek radio kako treba [ nema save game :: Znaci dobitna varijanta je P2P verzija + Skidrow krek :: Sada radi sve savrseno :: Pozdrav :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Imam onu verziju igre koju sam vam dao na rapidsheru/torent
Skinuo sam skidrow crack ali igra mi zabola kad otvara onaj ranac i posle toga svaki sledeci put kad udjem u igru opet blizu tog mesta mi zabode, ako moze neki link ili torent ili bilo sta da se prodje taj deo.
Ja mislim da su to dodatne neke faze. Ali posto sam iskombinovao [ vise ne znam ni ja sta ] ko zna da li ce da radi ??
@ DEx
Druze,ja sam se oko ove igre iscimao kao nikad do sad. Sad mi radi sve,ne smem vise nista da diram. Skinuo sam P2P sa Partisa i posle raznih peripetija kad sam u nju ubacio Skidrow krek proradila je u fullu.
:: Imam onu verziju igre koju sam vam dao na rapidsheru/toren :: :: Skinuo sam skidrow crack ali igra mi zabola kad otvara onaj ranac :: i posle toga svaki sledeci put kad udjem u igru opet blizu tog mesta mi zabode :: ako moze neki link ili torent ili bilo sta da se prodje taj deo :: :: Hvala :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Skinuo sam skidrow krek sa wareza a posle ovaj od soraje prvo je puko onaj sa wareza i kreshuje mi se igra. Stavio sam onaj od soraje posle i kreshuje mi se opet.
Pre bilo cega sacuvao sam sve original fajloe koje krek preoverava upalio steam da stoji u pozadini vratio original fajlove, turio krek od soraje i prosao sam onaj deo, dakle sad radi...
Preporucio bih svima da skinu BB verziju, samo instaliraju i igraju, kao original, i samo 6gb sa DLC-ovima... Citam kako se namuciste, ovako je puno lakse, kad vec moze, da ne moze pa ajde...
:: Skinuo sam skidrow krek sa wareza a posle ovaj od soraj :: prvo je puko onaj sa wareza i kreshuje mi se igra. :: Stavio sam onaj od soraje posle i kreshuje mi se opet :: :: Pre bilo cega sacuvao sam sve original fajloe koje krek preoverava :: upalio steam da stoji u pozadin :: vratio original fajlove, turio krek od soraje i prosao sam onaj deo, dakle sad radi.. :: :: FALA puno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Igra extra radi, ne zabada, radi savegame, sve po propisu, upalo onako radi testa HW-a i presao (po njihovom 7%, odkljucao 3 kampa) na onom build in benchu oko 70FPS (cek cek polako, bez preciznosti, teselacije, TressFX-a, Object i Texture ultra sve ostalo normal) cak i na ovim podesavanjima igra pada na 45 ali, ali nije zameriti, verovatno zbog ultra texture, eksperimentisacu. Teselacija dere karticu, tressfx da ne pominjem,
Kao sto dex kaze, 60+FPS i zabava moze da pocne :D
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Sto se ne bi gadajalo koristim poslednje drivere i ifrica radi bezprekorno sve u fulu
:: Nesto sa nvidia drajverima se ne gadja :: @De :: :: Iskljuci TressFX u options i pokusaj sa nekim drugim drajverima... :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ugasio posle tressFX a sve ostalo na max nijedan jedini zabod ili los fps, izgleda ta opcija nije dobro sredjena.
Nadam se da nece vise da me jebe, odigrao sam sat i kusur bez kreshovanja i svidja mi se za sad kako napreduje igra, ali mora bre da krenu neke grobnice pecine sranja granja, ok malo suma i napucavanje sa ljudima, ali treba da bude bas avantura kao raniji delovi (ps1) ogromne potopljene oblasti, extremne visine, hramovi, katakombe...
Bice valjda ok, za sad sam poprilicno zadovoljan ali ne odusevljen. Prezirem quick time event gde kao odmah umres, aj da ti kao skida xp ili resurse ili hp, ne, nego se racuna kao smrt jer nisi kliknuo neko dugme...
tressFX kod mene ukljucen , kao da je pravljen za nv karte :)
trenutno 26% bez ikakvih problema :)
:: Ugasio posle tressFX :: a sve ostalo na max :: nijedan jedini zabod ili los fps, izgleda ta opcija nije dobro sredjena :: :: Nadam se da nece vise da me jebe, odigrao sam sat i kusur bez kreshovanja i svidja mi se za sad kako napreduje igra, ali mora bre da krenu neke grobnice pecine sranja granja, :: ok malo suma i napucavanje sa ljudima, ali treba da bude bas avantura kao raniji delovi (ps1) :: ogromne potopljene oblasti, extremne visine, hramovi, katakombe.. :: :: Bice valjda ok, za sad sam poprilicno zadovoljan ali ne odusevljen :: Prezirem quick time event gde kao odmah umres :: aj da ti kao skida xp ili resurse ili hp, :: ne, nego se racuna kao smrt jer nisi kliknuo neko dugme.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.