taj fajl treba samo da stoju u daemon kao ukras. :) A da li si obrisao lang i paul.dll ????
:: Problem je u tome sto ga ja ubacim u demon i nista...prekopiram sve iz onog drugog foldera,ali ovaj fajl nista nema..probao sam sve al nece da rad :: :: ::
trazio mi je prvo serial key..sad kad sam ubacio image u demon,obrisao lang i paul.dll trazi mi kao da ubacim CD(drugi problem)..Jbg,jedino mi preostaje da skinem ponovo igricu,pa sve lepo polako...uff al sam se iznervirao.
samo treba lepo da pratis uputstvo,ubacis taj fajl u virtual,krekujes igru i onda u binaries tamo odakle je pokreces nadjes taj lang i paul.dll fajl i oba obrises i startujes igru.
Ne znam kako,al radi..Extra! Obrisao sam paul i lang...ubacio sliku u demon...prekopirao sve iz drugog foldera osim paul i lang,pa paste i sad radi :)..Hvala na trudu i pomoci :)
:: Ne znam kako,al radi..Extra :: Obrisao sam paul i lang...ubacio sliku u demon...prekopirao sve iz drugog foldera osim paul i lang,pa paste i sad radi :)..Hvala na trudu i pomoci : :: :: ::
ma znam, nego rekog da probam, igrao sam je danas na misu i tastaturi, igra je za sada bas extra, ubacio sam i DLC koji nista posebno nema xD
Nego kazi mi Dex imas li ti gamepad, da probas hoce li da ga prepozna!? Kod mene ne moze nikako da se aktivira, moguce da samo one slicne XBOX-u prepoznaje :S
p.s. Aman ljudi vishe, sa onim MDX fajlom radi igra lepo, prekopirate fajlove, ubacite mdx u deamon, ako trazi da se ubaci disk u neki drugi drajv, disablujete sve drivove, pa opet pokrenete igru i radi, i obavezno obrisite ona dva fajla PAUL i LANG!!!
3. SA TOG MINI DISKA DIREKTNO VAM NE TREBA NISTA! On samo stoji unutra i nista vise. (ja sam morao da disejblujem pravi cd rom je je on bio prvi pa igra nije registrovala da je uopste ubacen mini iso)
4. Kopirate binaries folder (ne sa mini iso-a) i pastujete ga u igru (dok ne trazi replace niste dobro pastovali)
5. Nakon toga OBRISETE OBAVEZNO DVA FAJLA IZ TOG binaries foldera: paul.dll i lang.ini
6. igrajte
7. Nema bagova , glicjeva, grafickih problema, pucanja , stucanja , blokiranja, zamrzavanja ispadanja na desktop, igra radi savrseno.
Kako vam radi benchmark? dx9.
Ja sta god da stavim na mojoj masini i sa oc grafike i bez oc, + drndam rezoluciju uvek imam average fps 47-48
a isti je i slucaj sa phenom II 955 u kombinaciji sa gtx 460
kod vas?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Dexter-u, pazi ovako! Znaci pratio uputstva, instalirao deamon pro, ubacio mini iso i tamo stoji, e sad, kad otpakujes igricu, imas onaj folder batman2, u njemu binaries, u njemu win32...ja sad iz crack batman2 treba sve da kopiram u taj binaries, obrisem paul.dll i lang.ini i pokrenem .exe, je l to sve?!
E, uspeo sam da pokrenem igricu, ali... NE ZNAM zasto mi posle par minuta igre samo zakuca i izadje iz igrice, a zvuk nastavi da se cuje, strasno! Je l se desavalo jos nekom ovako nesto?! Inace, instalirao sam nove drivere 11.11...
Nikakav problem sa zvukom nisam imao niti sa izbacivanjem iz igre-pucanjem, ne mogu da ti pomognem. Vidi guglaj po netu, i vidi prelistaj onaj topik sto sam ti dao na warezu.Mozda ima jos neko sa tvojim problemom?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: E, uspeo sam da pokrenem igricu, ali... NE ZNAM zasto mi posle par minuta igre samo zakuca i izadje iz igrice, a zvuk nastavi da se cuje, strasno! Je l se desavalo jos nekom ovako nesto?! Inace, instalirao sam nove drivere 11.11...
Jok, to mozda neki drugi dodatno, ja sam ubacio neke DLC-ove koji su se pojavili ili sto god, ima modeli betmena iz 80tih do modernog, catwoman 2 3 modela, robin 2 modela valjda, neki nightwing ili kako se vec zove, onda ima par mapa za brzo sibanje, i modeli betmena koji mogu da se biraju za igranje na quick combat mapama :)
:: :: :: :: :: ma znam, nego rekog da probam, igrao sam je danas na misu i tastaturi, igra je za sada bas extra, ubacio sam i DLC koji nista posebno nema x :: :: @Gare Ja procitah ovdje da DLC izlazi 20-og decembra... http://gameinfusion.net/batman-arkham-city-batcave-dlc/
Na mašini iz potpisa imam average 89 fps u directx 9. Catalyst drajveri su 11.11b.
Rezolucija je 1680x1050. V Sync : OFF AA : 8X MSAA DirectX11 features i teselacija : OFF Fizika : OFF Detail level : Very High Sve ostalo je uključeno na Yes.
Sve moguce sam probao ali jednostavno ne radi kako treba,avg sa svim mogucim ukljucenim na max 1929x1080 68fps ali u igri secka i to nervira.Na dx9 tera koliko hoces.
Ja sam malo ispao mentol za benchmark, u nvidia control panelu mi je force vsync : on :)
Dobije se boost naravno kada se otkaci maximalan frame rate ali sto mi je bilo cudno ljudi sa ati kartama imaju mnogo veci frame rate od mene za nekih 15-20% i na malo slabijim masinama od moje,
Fora je u tome sto ja ne podnostim kada mi fps pada ispod 45-50 i nasao sam uzrok, nvidija fizika je automatski upaljena u igri, ne postoji opcija da se ona ugasi u podesavanjima same igre, ugasio sam fiziku u nvidija kontrol panelu i rezultati su extra , ne interesuje me komadici svega i svacega ili poderana i naborana odeca koliko uvek stabilan frame rate.
Eve i razlika - > http://goo.gl/e10eA , ali realno bitniji mi je stabilan fps.
Inace dx11 nije stabilan i dobro optimizovan , tj sama igra za dx11 , niko ne preporucuje da se igra u dx11.
Pa da, bilo bi mi draze kada bi neko od vodecim grupa izbaci svoju verziju leka, ali dobro, bolje i rusko sr*nje nego nista
``They call me... Prophet``
:: Odlicno mogu da krenem da igram : :: :: :: :: Pojavio se pravi lek, P2P momci su ga izbacili, ne treba vise ona fora sa Daemon Tools-om :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Pa hoce li izbaciti neka od vodecih grupa tu svoju verziju? Ima li neke najave? Jos da skinem Assassin`s Creed Brotherhood (da ne isteknu linkovi pa da moram da se cimam oko torenata) pa bih mogao da se bacim na kupovinu Batmana... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Izbacice 100%, samo je pitanje vremena. Do sada nikada nisu ostavili da samo P2P ima lek za neku igru, uvek ih potope pre ili kasnije i izbace svoju verziju leka bez ikakvih bug-ova i slicno.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.