Puca bas na istom mjestu. Ja udjem u control panel, i ne prepoznaje skyrim,ne mogu ga reinstalirat je li(ako ga opet instaliram na isto mjesto,sto bi se desilo)? Skinut je 100%.Raspakivanje,samo preko daemon otvorim iso fajl i install.exe pokrenem.
Instaliraj ga onda opet na isto mesto, mislim da ga taj instaler ionako samo raspakuje. Ako ne bude htelo probaj da skineš neki drugi.
:: :: :: Puca bas na istom mjestu. Ja udjem u control panel, i ne prepoznaje skyrim,ne mogu ga reinstalirat je li(ako ga opet instaliram na isto mjesto,sto bi se desilo)? Skinut je 100%.Raspakivanje,samo preko daemon otvorim iso fajl i install.exe pokrenem.
Nisu ga napravili.Tako me je Razor i sa metro2033 zeznuo, msm da bi stetilo sistemu da ga brisem na delete,pa neka stoji. Hvala ti, upalio mi je sad normalno,nesto nije raspakovao izgleda.
Igra je definitivno vrh jedino što su komande konzolaške.Primetio sam da nema više repair opreme kao što je bilo u oblivionu 4.Mapa je jako velika i ima puno stvari da se radi tako da nije za igrače koje nevole malo da razmišljaju.U početku mi je bilo frka da se naviknem na komande ali sam i to prevazišao jedino me jebe biranje u favoritima jer kada namestim šit i oružije i prebacim recimo na healing uvek ostanem bez štitai moram ga manualno nameštati.U oblivionu 4 kada sam uspeo da rešim 90 % questova maksimalni armor mi je bio 85 sa nivoom 43 a sada u 6 nivou imam 132 armor.Neznam koliko može da se stavi prstenja i ogrlica jer nema slike kao u prošlom delu .Generalno mislim da je igra malo pojednostavnjena zbog konzola ali nije izgubila čar.Sve u svemu jako dobro i zanimljivo.
Sinoc provedoh 3h i bas se zarazih :) Grafika je odlicna kao i igrivost. Malo je pojednostavljena, sto mi se donekle i svidja. Repair oruzija konacno izbacise. Atmosfera 10/10
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Samo steta sto izadje sad,da je malo ranije kad nije imalo sta da se igra,sad ovo,modern warfare 3,orcs must die,stronghold 3,stigo jagpanther u world of tanksu,uzeo beta key za star wars the old republic,padam godinu na faksu.....
Pošto sad imam jednog pratioca Lydiu pa pitam da li mogu kod nje da menjam nešto tipa da uđem u nje menu jel sam sad na poslu pa ako je neko uspeo to da prokljuvi nek javi.
Kad imaš pratioca pričaj s njim da dobiješ meni u kojem imaš osnovne komande i inventar. Ako držiš dugme dobiješ drugi meni u kojem imaš još komandi. Pratioci generalno više smetaju nego što pomažu pa ne volim da ih vodim sa sobom.
U vezi favorites i hotkey zajebancije vidi na prethodnoj strani.
:: :: Pošto sad imam jednog pratioca Lydiu pa pitam da li mogu kod nje da menjam nešto tipa da uđem u nje menu jel sam sad na poslu pa ako je neko uspeo to da prokljuvi nek javi.
Ne opterećujem se nešto vukljanjem i poslednje iron sekire koju nađem, alchemy mi služi za lovu, materijal jeftin i ima ga ko govana a ovde je za razliku od obliviona potion koji napraviš skuplji ako složiš više efekata i možeš da ga prodaš bolje nego većinu opreme.
:: :: Thanks man sad kad vraćam film isto kao fallout.Meni oni služe da mogu više stvari da nosim na prodaju jer tako ako imaš love mnogo brže napreduješ ::
svaka rasa ima neku svoju specifičnost Ja sam odabrao redgard jer ima adrenalin rush i dva minuta usled borbe dobijem jako veliku snagu .Problem je što nemogu da ga aktiviram ,stavio sam ga u favorite ali se ništa ne dešava.
Powers se aktiviraju na isto dugme kao i Shouts, selektuješ i koristiš.
:: svaka rasa ima neku svoju specifičnost Ja sam odabrao redgard jer ima adrenalin rush i dva minuta usled borbe dobijem jako veliku snagu .Problem je što nemogu da ga aktiviram ,stavio sam ga u favorite ali se ništa ne dešava :: :: ::
ali imam problem sa blokiranem kompa. To mi se desavavalo i sa FA-NW samo koliko se secam problem je bio daleko manje izrazen. Kod ovog novog bethesdinog ceda desava mi se da mi potpuno blokira komp na random mestima na mapi uglavnm na otvorenom. Par puta je samo nasilan restart pomogao. testirao sam i grafu danas, evo i rezultat - - - - - - - - - - - - - - oZone3D.Net FurMark - - - - - - - - - - - - - - FurMark v1.6.5 Fullscreen Score. [ SCORE: 3682 o3Marks ] - FPS Min: 53 - FPS Max: 85 - FPS Avg: 61 - Time: 60000 ms - Res: 1680x1050 / MSAA: 0X - Renderer: NVIDIA GeForce GTS 150 - Active GPUs: 1 - Drivers: ForceWare 6.14.12.8558 (10-7-2011) - CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz - CPU Speed: 3200 MHz - OS: Windows XP build 2600 [Service Pack 2] - - - - - - - - - - - - - - OK - - - - - - - - - - - - - - Sta moze da bude problem? Igram u 1920x1080, senke low, aa/af off, i da dodam da sam presao W2, HOMM6, Alice MAdness R. Deus Ex HR, sve na high sa istom rezolucijom
Sta mutis pa dobijas sa alhemijom lovu? Daj recept :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ne opterećujem se nešto vukljanjem i poslednje iron sekire koju nađem, alchemy mi služi za lovu, materijal jeftin i ima ga ko govana a ovde je za razliku od obliviona potion koji napraviš skuplji ako složiš više efekata i možeš da ga prodaš bolje nego većinu opreme :: :: :: :: :: Thanks man sad kad vraćam film isto kao fallout.Meni oni služe da mogu više stvari da nosim na prodaju jer tako ako imaš love mnogo brže napreduješ :: ::
Ja se zeznuo, pa sam ga napao i odsrafio me je, a 10-ti sam nivo. Probao sam posle, mozes da bezis i da ga gadjas strelama (koristim 2 hand wep i luk i strele), ali ti treba 30 min. Mozes i da ga paralises, ali kada ustane opet te otkine.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: :: E ljudi, koji otprilike level treba da budem da ubijem onog cobana sto cuva Mamute ::
fortify enchanting (i dalje ti treba jak skill da bi pravio bolje od onog što ima da se kupi) blue butterfly wing - hagraven`s claw - snowberries - spriggan sap
fortify smithing (e ovo je ekstremno korisno jer se slaže s smithing bonusima na opremi koju nosiš tako da možeš da pojačavaš opremu da bude i dva-tri puta jača nego inače) blisterworth - glowing mushroom - sabre cat tooth - spriggan sap
invisibility (pomaže za lopovluk) chaurus eggs - ice wraith teeth - luna moth wing - nirnroot - vampire dust
paralyze (dobro se prodaje ali više vredi ovako, canis root + imp stool + mara tapinella ima i lingering damage efekat) briar heart - canis root - imp stool - swamp fungal pod - human flesh
slow (deathbell + river betty kombinacija ima i poison damage) deathbell - salt pile - large antler - river betty
I par purse-friendly kombinacija, znači da sastojaka ima ko govana a da se odlično prodaje, cene su orjentacione za alchemy level 50:
dragon`s tongue + fly amanita (+ mara tapinella opciono) - 300gold (750) juniper berries + garlic + salt pile - 550gold deathbell + salt pile - 300gold garlic + juniper berries + salt pile (ovo je i inače korisna health + mana regen kombinacija) - 550gold
Traži on svašta, reci na kom delu. Ako je onaj sa zidom, moraš da staviš amulet što si dobio pa onda baciš bilo koju magiju.
:: sta oce od mene tolfdir sa vinterhold koledza? treba da mu bacim neku magiju, wtf? nemam sejv : :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
ma prvi put kad udjes u koledz, trazi ward. fora je sto mora da se stane na tacno odredjemo mesto. cimam se ko budala pola sata a stojim dva koraka pored. propade mi dobar deo skajrim tajma na glupost
Ama covece ukucaj u youtube i nadji tu misiju... za 2 minuta ces resiti to :P
Ako je ona lession 1, onda oce od tebe da izblokiras njegov spell. Naucio te je novi jutsu... zaboravih kako se zove, samo njega uzmes, stanes na onaj krug i cekas da ti kaze da ga upotrebis da te on onda gadja :P
:: sta oce od mene tolfdir sa vinterhold koledza? treba da mu bacim neku magiju, wtf? nemam sejv : :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
ne volim da spojlujem, zato nisam guglao. btw, izvalio sam odmah sta se trazi, samo nisam stao tacno u krug pa nije proradilo. onda sam probao sve ostalo....
:: Ama covece ukucaj u youtube i nadji tu misiju... za 2 minuta ces resiti to : :: :: Ako je ona lession 1, onda oce od tebe da izblokiras njegov spell. Naucio te je novi jutsu... zaboravih kako se zove, samo njega uzmes, stanes na onaj krug i cekas da ti kaze da ga upotrebis da te on onda gadja : :: :: :: :: sta oce od mene tolfdir sa vinterhold koledza? treba da mu bacim neku magiju, wtf? nemam sejv : :: :: :: :: __________________________________________________ :: :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.