Opravdala dugo iščekivanje,gameplay,grafika,radnja sve odlično,perfektno optimizovana za bilo koju mašinu.Totalno u starom Max Payne fazonu,sve je ostalo kako je i bilo u proslim delovima samo lepše za oči i podjednako zanimljivo kao i pre.Mislim da je hejtovanje igre totalno nepotrebno i neopravdano!Prava igračka uživancija :)
:: ...prvi utisak hoce da prevari,priznajem. Smorile su me na pocetku cutscene,sad je sve bolja,a sto se tice grafike nemam vremena ni da pogledam okolo,sve se nekako brzo desava. Prosle delove sam igrao,ali davno,pa se malo i zaboravilo,....atmosfera u igri je ista,nema sta. Daum je u pravu,DX11 se najvise primecuje na likovima,na okruzenju slabije. Nego , pitam se zasto mi divlja MSI Afterburner,pokazuje mi preteran broj FPS,neki put ide i preko 500???? U Assassinu mi radi normalno,od 35-60,cenim da bi i ovde morao da imam oko 40 s obzirom da igra ima DX11 i sve je setovano u full-u ? O cemu se tu radi :: - i5 2500 :: - gtx56 :: -24-ka full H :: -Win7/64
meni nenormalno secka.... ne znam zasto....jel ima neko neku ideju?? Stavio sam sve na normal i i dalje secka....fps je 10-15 q9400 3.3ghz 4gb rama 1096 mhh gtx 470
Igra radi ali zvuk toliko prekida i krci da to nije normalno. i posle nekog vremena igra se uspori ali kada alt+tabujem iz igre i opet u igru sve radi normalno nekoliko minuta i opet pocinke zvuk da zeza. Ovo se desava i tokom gameplay-a i tokom filmova.
Morao sam u controll panelu da smanjim hw acceleration zvuka skoro skroz, igra sada leti. Bio sam skeptican oko igre ali stvarno su je odradili mnogo dobro. Osecam se kao da igram prvi deo :)
probao sam sve verzije do sad sad sam stavio black box i ide solidnom brzinom ma da dosta varira...jel probao neko pomenutu verziju...cudno mi je jer vuce samo 10.2 gb Phenom IIx4 955BE 3.8GHz Gemin II Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 NZXT Lexa S Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
Instalirao ja sinoc BlackBox i instalirao je iz drugog puta,prvi put izbacilo neku gresku,cini mi se da su odredjene Cut scene preradili,pa je taj prelazak iz losijeg u bolji kvalitet i onda iz boljeg kvaliteta prelazis u gamplay,pa zato se desi da malo fremrate varira u tim prelascima,radi sve ok,mada malocas kad sam uso bilo nekih problema sa teksturama a pre toga do tog dela bilo sve OK,mada to nije do verzije,vec sam menjao 5770 za gtx460 Hawk talon koju sam normalno klokovao kolko to dozvoljava,sve na veri high bez AA ide oko 60fps. E da,par puta mi je i pukla igra,naravno na Nvidia mi i Battlefield 3 puca takodje posle par minuta igranja,promenio sam zadnje i predzadnje drivere ali je ista situacija. Sa AMD kartom u proteklih godinu dana nisam nikakvih problema imao a sad sa ebenim stabilnim kao stena NVIDIA driverima,svaka druga igra u kompu mi puca ili pravi neki problem. I naravno kao sto vecina ovde kaze kupujte Nvidia, na AMD-u ne valjaju driveri :)
:: probao sam sve verzije do sad sad sam stavio black box i ide solidnom brzinom ma da dosta varira...jel probao neko pomenutu verziju...cudno mi je jer vuce samo 10.2 g :: Phenom IIx4 955BE 3.8GH :: Gemin I :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: NZXT Lexa :: Kingston HyperX 2x4GB 1600MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://alturl.com/jrvku :: ::
STATISTIKA ZA NEKE ZANIMLJIVE STVARI, pa se ubacite sa vasom.
Klikne se home kad se udje u igru da se otvori socijalni klub pa gore ima tab stats.
vreme igranja 9:48:17 ubijenih 1 810 pain killers 249 opaljenih metkova 14 248 bullets hit 7 078 kill streak no miss 15 dual weapons ubistva 110 smrti 110 bullet time 50 min 47 sec kills in bullet time 872 last stand 61 head shoot 798 kills in shoot dodge 10 (ne koristim)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Svaki metak po 1e... A gde su pare za put, dnevnice, hrana, smestaj, amortizacija, troskovi rezije, organizacioni troskovi... Odakle tom coveku toliki novac? Da ga nije zaradio? Dirtu kap selz belo i braon. Pa, da :)
i mogu reci da je igra odlicna, fenomenalno optimizovana, ja igram na very high bez problema... Ne verujem da cu je skoro preci (jbg blizi se junski rok :D) ali ce se to svakako desiti sa zadovoljsvom.... Skoro nisam igrao igricu koja nema bas nikakvih primetnih bagova a pritom ima dobru grafiku, fantastican gameplay a jos je i dosta paznje posveceno prici, svaka cast rg-u za igricu, od mene za sad cista 10-ka... Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Zavrsih igru sinoc, tu i tamo je prica, za sad mi jedinica drzi tron, ova je solidna (sto se tice price), al sto se tice grafike, pokreta, detalja, itd, 10-ka jaka...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.