Citao sam sinoc o tome, ako imas NV kartu, problem je u driver-u, skini novi i sve ce da bude OK.
Inace ja sam sinoc malo igrao, prvu misiju, i mogu reci da mi bas fino radi na ati-u, nema stucanja, klizi, sve na ULTRA, rezolucija 1200p, frame rate mi je prosecno 60+, u pojedinim scenama padne na 40-50, a u nekim bas ekstremnim, gde ima dosta eksplozija i rusenja ume na momenat da padne i na 30+, ali generalno ne utice uopste na gameplay, bas fino radi.
:: NE svuda, treperii mi po negde kao da sama pod pokvarenom neonkom :: Jel se ovom nekome desava.
Nisam se igrao sa afterburnerom, vec sam samo pokrenuo fraps, da mi pokazuje fps dok igram. Inace ne pali mi se origin sa 3DM lekom, s tim sto moras da izvuces shortcut directno od tog njihovog exe fajla, koji cini mi se u nazivu ima x86, a ne da pokreces igru od originalnog .exe fajla. .)
:: @ -ShonE- jel ti radi Afterburner u igri i dali se pali Origin kad pokreces igru :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
najboviji je driver 331.65 nema nista posle toga. Ni WHQL ni beta Imam NVidia GTX 580 SLI. Sada sam probao da deaktiviram sli. kada radi samo jedna kartica ok je nema toga. Sli je problem ne radi kakao treba U BT4. Popravice verovatno u sledecem izdanju drivera.
:: Nisam se igrao sa afterburnerom, vec sam samo pokrenuo fraps, da mi pokazuje fps dok igram. Inace ne pali mi se origin sa 3DM lekom, s tim sto moras da izvuces shortcut directno od tog njihovog exe fajla, koji cini mi se u nazivu ima x86, a ne da pokreces igru od originalnog .exe fajla. . :: :: :: :: @ -ShonE- jel ti radi Afterburner u igri i dali se pali Origin kad pokreces igru :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
@MadCatz Znaci generalno je losa optimizacija za CF, posto i ja imam toliko frejmova prosecno sa jednom 7970. Hm.
@Ostali Ko ima problem sa podesavanjem grafike, odete u ...Documents\Battlefield 4\settings\ i tu nadjete i editujete fajl ``PROFSAVE_profile``, promenite vrednost 0 za GstRender.OverallGraphicsQuality u 5, to je to, otkljucace vam se sve opcije. .)
131.40 Beta driver radi sve bez problema vise nema one glicheve sa osvetljenjem. SlI sljaka za sve pare
:: @MadCat :: Znaci generalno je losa optimizacija za CF, posto i ja imam toliko frejmova prosecno sa jednom 7970. Hm :: :: @Ostal :: Ko ima problem sa podesavanjem grafike, odete u ...Documents\Battlefield 4\settings\ i tu nadjete i editujete fajl ``PROFSAVE_profile``, promenite vrednost 0 za GstRender.OverallGraphicsQuality u 5, to je to, otkljucace vam se sve opcije. . :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.