Igras u full hd i stavi podesavanja ne medium/high. Instaliraj fraps gledaj framerate pa onda budzi podesavanja
:: Izgleda da cu morati da menjam hdd (500gb) jer vidim da avanturisticke i platformske igre zauzimaju par gb a naslovi kao sto je ovaj preko 10gb :: :: U kojoj rezoluciji cu moci da pokrenem igru i kako da je podesim da radi dobro na 6850 :: Koliko igra zauzima pre instalacije (15gb) :: :: ::
Ko ce opet instalirati radi ovoga AC3... samo je fora u save game koliko provalih, zamijeniti stare sa novim save game-om sto ima da se skine za skidrow, theta i rld verzije...
Igrica je super,sad sam poceo da je igram posto sam napravio pauzu izmedju ostalih delova koje sam odigrao u cugu ..Malo sam presekao sa FPS zanrom sad mi je bas legla.. TXAA ,sve na max 60+fps,grafika odlicna..Prica je super bar za sad..Zadovoljan sam.. Taman posle da ubodem i te DLC-ove..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Fan sam assassins creed sage,licno prica mi je najbitnija al igra uposte nije graficki tolko odmakla kolko su rekli da ce njihov anvil engine da je pomeri,nevertheless radujem se novom instalmentu koji ce doci sa novim herojem,pogotovo sto se spominje juzna amerika odnosno brazil u nekom od sledecih nastavaka. Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Ljubitelj serijala i drago mi je da nisam propustio ni jedan deo.. Sto se tice treceg dela,hm.. tacno ,graficki nisu nista specijalno uznapredovali,mozda dodat po koji element ,detalj ali to je sve..Meni je cak Revelation najbolje izgledao.. Zato ja nikad ne verujem onim cinematic-ima jer graficki igra nikad ne bude ni blizu kao na trejleru tako da se posle i ne razocaram..
Inace igra je ok,vredi je odigrati zaista i lepo je optimizovana ,...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A koji ce ti graficki jaka igra ? Zar grafika u kec-u i dvojci nije dobra ? Grafika ce ti unistiti igru, kao sto je i do sada radila. Bacis akcenat na grafiku , igra obicno bude ispod proseka.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Fan sam assassins creed sage,licno prica mi je najbitnija al igra uposte nije graficki tolko odmakla kolko su rekli da ce njihov anvil engine da je pomeri,nevertheless radujem se novom instalmentu koji ce doci sa novim herojem,pogotovo sto se spominje juzna amerika odnosno brazil u nekom od sledecih nastavaka :: Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition :: Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
ASC3 ipak ima teksuture niske rezolucije i graficki nije ispeglana kako treba.. Obzirom na vreme tj doba u kom se nalazimo to je itekako veliki propust pogotovu ako se potencira na napretku kroz tehnologiju koja se propagira! Dosta je fejkovana grafika a opet zahtevnija nego sto bi trebalo da bude naspram vizuelnog prikaza! Daleko od toga da je lose ali su generalno mogli vise da se potrude..
Prica je dobra sve je to ok ali bi trebalo ipak da se posvecuje vise paznje PC igrama u svakom pogledu.. Zivimo u dobu kada je tehnologija izuzetno napredovala a i dan danas u vecini igara imamo grafiku koja je na nivou od pre 5-6 godina!
Skinuo sam THETA verziju, i ponudio mi je update na v1.03, sto sam i uradio, ali onda ne mogu da pokrenem igricu, samo mi izbacuje stopped working, postoji li neko resenje, ili moram da vracam na v1.01...
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.