35000 cpu i oko 30000 ta gtx 770, da opet radi igra jedva average 35fps, sa oscilacijama, neka se nose u 3x p materine. ako su nesposobni da naprave igru da radi dobro sa osrednjim konfiguracijama onda i ne treba da prave za PC, ovako da ulozis 1000e za recommended za nekoliko sati igranja, nema svrha, jos i da se kupi igra, nikad pa ni tad!
Ova igra je zaista generalno bagovita. Evo bas gledam i snimak od Solaje, vidi se da stuca dok se krece i usporeno je kretanje, kao da ide kroz vodu. Glitchevi se takodje osete. Bas su ukakili motku bez potrebe. Mislim da ovo nije namerno jer su bagovi ocigledni, ovo je samo aljkavost i nemar.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: 35000 cpu i oko 30000 ta gtx 770, da opet radi igra jedva average 35fps, sa oscilacijama, neka se nose u 3x p materine. ako su nesposobni da naprave igru da radi dobro sa osrednjim konfiguracijama onda i ne treba da prave za PC, ovako da ulozis 1000e za recommended za nekoliko sati igranja, nema svrha, jos i da se kupi igra, nikad pa ni tad :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
nije ni cudo sto daju igru za dz uz grafu :D GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Nekako sam malcice ublazio stuttering, a verovatno i frame drop sa nV CP-om. Nisam jos testirao na ultra, ali na high/very high sljaka. Bar kod mene. Pa probajte ovo: U NV CP, sa zadnjim drajverima(ACU recomended, aha kako da ne) vezite igru u 3D settings i podesite na triple buffer i adaptive vsync, a u igri iskljucite vsync (ako koristite).
I to bi bilo to.
Generalno, da smo nacija koja novcano moze da priusti igre, a i da ne racunam nas, trebalo bi svuda u svetu kazniti firme koje naplacuju cenu za nedovrsen proizvod. I to svaki dan kasnjenja sa dobranim sumama. Pa da vidimo da li bi izbacivali neoptimizovana sranjca od igara. Jbt. nekada su igre bile igre, bez ikakvih online zahteva za single player, mikrotransakcija, kupovina DLCova, kupovina odece i oruzja (ACU i druge buduce igre). Meni polako igre, bar one koje su ostale da me zanimaju, prestaju to i da budu, zbog silnih gluposti koje implememtiraju u iste. Primeri gore navedeni. Na kraju ce ispasti da moras da pokupujes stvari, kao sto je govance lame u snosaju dok preziva himalajski cvet, cisto da bi presao neku sekvencu.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
svi pisi o tome kako radi lose igra a niko ne napisa nesto konkretno o gameplay-u, pa ovako ovo malo sto sam igrao(da ne kazem mucio se), utisci su dobri, odigrao sam par side quest misija i mogu reci da su zanimljive, pogotovo mi se svidja sto su ubacili da moze da se udje unutar zgrada, arhitektura ovih istorijskih zgrada je isto odlicna, bas mocno izgleda, combat je ok, malo je parkour hmm `preteran` mada i do sada u svim delovima je tako bilo pa da se ne uzme u obzir, karakteri i zvukovi su dobri za sad, iz menu-a se bira-upgraduje-kupuje oprema, izgleda da nema vise da se ide po prodavnicama za opremu, ili barem nisam dotle jos dosao, mada i ne verujem da cu nesto da je igram jer radi katastrashno, ajd sto je low framerate ali micro-stuttering dotuce gameplay dodatno... sve u svemu dobra je igra
Rešenje je nađeno, a to je Reloaded verzija. Mechanic i ostale koje se baziraju na ali213 profilu (možda ne sve ali ova sigurno bilo V1.1 ili V1.2) ne radi i na sekvenci 2 zabode i tu je kraj. Jedino se mora početi ispočetka jer gamesave nije isti i neće da prihvati starije. Mislim da se i snimanje statusa odvija sada daleko brže.
Danke...Nidzo, ne znam jesi video uzeo sam 970 a znam da ti imas 2 u sli... Kakav ti je fps u cod i generalno. Nije mi jasno jel svim tako ili nesto nije u redu. ide gore dole skace nenormalno, nije uopste stabilan. od 40-160 fps..i padne u sekundi bez ikakvog bitnog desavanja , tj razloga.
Hvala za info ja jos uvek cepam FarCry4 kad se to zavrsi sledi Asesino :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Assassins Creed Unity update v1. :: :: Sada radi kao sat.. :: :: ::
Ako moze mala pomoc, jer mi pun vise penis verzija peceva krekova lekova fixova i slcno, ako moze neki link ili torente na mejl, gde sve ima na jednom mestu.
:: Ako moze mala pomoc, jer mi pun vise penis verzija peceva krekova lekova fixova i slcno, :: ako moze neki link ili torente na mejl, gde sve ima na jednom mestu :: :: Hvala :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Hvala, nisam isao da pogledam na partis, jer me cudilo kako nema na ovim public da se nadje. Probacu da li se makar nesto dobija bolje.
Edit: i dalje radi igra ocajno sa ovim patchom, dakle dal stavio minimalnu rezoluciju ili full hd i dalje je 18-20-25 fps, dakle neigrivo uopste, rezolucija nema nikakav uticaj na fps osim na zauzece VRAM, svi detalji su na minimum! Neverovatno kakva glupost!
Ne znam da li mene pitas, posto nisam Nidza vec Nenad :P Svakako mogu da ti odgovorim, broj frejmova je stabilan ako je igra ok, to jes ako nije kao FC4 ili AC unity bez zakrpa. Konkretna igra za koju me pitas radi sa 144fps, retko oscilira sa tih 144, AC sa preko oko 110 u proseku, a FC4 sa 120 u proseku, sve na maksimum i 2xAA posto mi vise ne treba pa su mi gotovo sve igre podesene tako
Igra i dalje radi ocajno fix ni jedan nevalja,kakvu god stavio rezoluciju i dalje koci stavio na ultra stavio na low imam trip kao da je sve isto. asus sabertooth 990fx amd fx 8350 5.5ghz noctua nh-d14 kingstone ssd 240gb Gigabyte GeForce GTX 780 Ti kingston 4x4gb kingston ssd 240gb sv300 Samsung F3 1Tb cooler master v850
Da tebe..sve se tripujem Nikola jos od onog Asus oc takmicenja :D. Fc4, unity,mordor itd sve mi radi stabilno na max i cod radi na max ali fps divlja konstantno. Nije mi jasno sta se koji djavo desava ( stavio sam i update 1-2, isto opet ) . Evo pritisnut esc, znaci pauzirana igra a fps skace u sekundi od 90-130. A dok igram ide od 40-170 ak. Uopste nije stabilan na nekom broju bez obzira na sta se desava na ekranu . Da li je moguce da i7 2600k ne moze to da isprati
:: Ne znam da li mene pitas, posto nisam Nidza vec Nenad :P Svakako mogu da ti odgovorim, broj frejmova je stabilan ako je igra ok, to jes ako nije kao FC4 ili AC unity bez zakrpa. Konkretna igra za koju me pitas radi sa 144fps, retko oscilira sa tih 144, AC sa preko oko 110 u proseku, a FC4 sa 120 u proseku, sve na maksimum i 2xAA posto mi vise ne treba pa su mi gotovo sve igre podesene tak :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.