Imas sve u S...ow apoteci, trazi onaj cr..k verzije2 takodje i update. Samo prati uputstvo i sve radi kako treba. Cak imas i listu gresaka koje izlaze i kako ih resiti.
Da li jos neko ima problem sa pucanjem igre, na samom pocetku u delu gde on sa ekipom treba da izadje iz banke, trezora sta god. Kada se podignu ona rolo vrata, gde dolaze policajci u kolima. Cim krene prvi kontakt sa njima, samo me izbaci iz igre
Da li se jos nekom desavalo isto. Inace koristim update.1/C..ck.v2-3DM
@JovanZ, posalji i meni na mail, ovo definitivno ne raadi lepo. Stalno pukne igra na istom delu, cak i sa novim update-om. Cas mi pusti u full screnu, cas u nekoj kocki:(, radi, radi i pukne...i tako iznova. Nikako da prodjem taj deo. A sta je zanimljivo, posle instalacije update2 i lekica 2, posle izlaska iz onog trezora nema policajaca koji sacekaju ekipu, wtf??
:: Poslao sam ti mail da ne spamujem ovde sa piraterijom:)
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: @JovanZ, posalji i meni na mail, ovo definitivno ne raadi lepo. Stalno pukne igra na istom delu, cak i sa novim update-om. Cas mi pusti u full screnu, cas u nekoj kocki:(, radi, radi i pukne...i tako iznova. Nikako da prodjem taj deo. :: A sta je zanimljivo, posle instalacije update2 i lekica 2, posle izlaska iz onog trezora nema policajaca koji sacekaju ekipu, wtf? :: :: :: Poslao sam ti mail da ne spamujem ovde sa piraterijom:)
1. skinete ovo - Grand Theft Auto V (2015) + DLC`s - FULL UNLOCKED - RETAIL by ShivShubh
2. skinete ovo - 3DMGAME-Grand Theft Auto V update 1 and Crack v2-3DM 7z by Kevin_J
3. skinete ovo - 3DMGAME-Grand Theft Auto V update 2 and Crack-3DM by Kevin_J
Igru igram na 8.1, skinuo sam opciju jedan, cekao crack v2 jer v1 ne radi, ovo je prvi crack v2 sto je izasao i to sam skinuo i ubacio i od tada ne gasim igru. Opciju tri sam juce ubacio, nesto sredjuje, mrzelo me da gledam sta, igra i dalje radi i sve je ok. Najbitnije je da pratite uputstvo prilikom ubacivanja prvog cracka tj. opcije 2. Prevedite korake sa kineskog na engleski, i lagano, nista komplikovano. Social Klub se mora imati i folder igrice i mesta gde ce vam skinuti torent moraju biti stavljeni da ih antivirus ne skenira. Toliko.
prvo skini social club i instaliraj skini igru skini patch/update i odradi klasican copy paste gde ti je igra skinuta kao da krekujes. skini i ubaci krek igru startujes na taj krekovanI launcher.exe
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.