Moze bez problema da se pazari sa onog ruskog sajta, nekoliko likova je vec pazarilo direktno s anase IP adrese, bez vpn-a, i ovo je super novost jer nas je Steam svrstao u tu grupu zemalja, sto ce reci eto nama jeftinijih igara ubuduce, i to ne day one. .)
@peki Na kojoj rezoluciji igras, na 1080p ? Odlican ti je frame rate! Gledao sam likove po tube-u koji pice igru sa i5 3xxx + GTX 980 na 1440p i jedva izvlace 30-40 u zahtevnijim scenama poput tih koje si postavio.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-55
Da na 1080p.Juce sam je samo pokrenuo,a veceras sam poceo malo da igram.Cekam na netu da postave ona fina podesavanja pa da probam kako ce to da izgleda.Videcemo moze li VSR da radi dobro?Vise ne dolazi meda (the bear)na forum,jer on kad postavi setovanja za grafiku nema vise sta da trazis dalje.
vidim da ima i kod nas da se kupi u C.L.-u po ceni od 2999din., sto mu dodje nekih 24e i nije neka preterana cena. Eto ako neko sumnja u ruski sajt i ne zeli da rizikuje, mada ja bih je odmah uzeo preko rusa ali nemam evrice na kartici, moracu da sacekam sutra ili ponedeljak da stavim nesto para pa da je uzmem.
@djokosrb Jbga toliko politicki dajemo podrsku rusima da se cak i Steam smorio pa nas svrstao u njihovu grupu. Hehehhe. Daj boze da im ovo ipak postane praksa i ubuduce i super po nas. .)
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-55
Ako sam dobro shvatio 90041 je subID za TR za RU+CIS? Gde si nasao taj ID? Dakle ako imam taj ID mogu da proverim da li cu moci da aktiviram ili ne bez da se brinem da li cu da imam problema na steamu?
Realno, da sve igre mogu da kupim za ovu cenu - plus minus koji dolar, ne bih ni razmisljao o pirateriji.
Ali zaista mrka kapa. Mada ko zna ako nas vodja batali evro integracije(a nismo te srece) ili ga najure na izborima(sto je jos manja verovatnoca, dosta apatije i mnogo, radnim mestima, kupljenih glasova, a i ako ga neko zameni, sve ce biti isti ili gore, sve je to ista bagra), onda ja realno kupujem svaku igru koja me zanima, a vredi
Msm realno jedan ovakav AAA naslov drugog dana od realease kod Rusa za oko 13e. Sto se nasis prodavaca tice, ima kod nezvanicnih distributera (odnosno najveceg) za 2390 dinara kljuc.
Eh da, promace mi Bela Crkva, pa da, eto, jos bolje, kod nasih za ~20e, lepa cena.
:: Ali zaista mrka kapa. Mada ko zna ako nas vodja batali evro integracije(a nismo te srece) ili ga najure na izborima(sto je jos manja verovatnoca, dosta apatije i mnogo, radnim mestima, kupljenih glasova, a i ako ga neko zameni, sve ce biti isti ili gore, sve je to ista bagra), onda ja realno kupujem svaku igru koja me zanima, a vredi :: :: Msm realno jedan ovakav AAA naslov drugog dana od realease kod Rusa za oko 13e :: Sto se nasis prodavaca tice, ima kod nezvanicnih distributera (odnosno najveceg) za 2390 dinara kljuc :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Ako sam dobro razumeo nova igra nema benchmark iz same igre, sto je prava steta s obzirom koliko je zahtevna. Ispade da na max detaljima u 1080p, za nekih 50-60fps mora da se ima 390X, GTX970/980, dok za 1440p mora 980ti. Bas zdere karte.
Hahaha baki, igrao sam to, nego nisam ovaj famozni prethodni jer me mrzi da skidam igru a i ne lozim se toliko na Andjelinu.. Mozda se i namolim da ne ljutim kolege.. Ste presli ovu novu vise? Igrate je vec dva dana? :D
:: niko mi ne rece da se Lara pretvorila u Brus Vilisa. lebtejeb :: :: :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=c-lbw2HVLv :: :: :: :: :: :: :: Zooloo sabane, imas 14 god i nisi nista pikao na ps1 i ne znas sta su Larine legendarne digitalne sise iz 1997. Ajd u cosak sad :: :: :: Ja jos nisam odigrao ni jedno sranje od Lare.. :D :: :: :: :: Da l` ce mi radi ovo bemu? Ili moram da uzmem i7.. >. :: :: :: ::
vuce zakucano 4gb vrama na 1080p pri visljim podesavanjima, jer svi bruje o tome po forumima, izgleda da je ovo poprilicno zahtevna igra ako se postave visoki detalji. Kakvo je vase iskustvo sa igrom, jer ispada da je potrebna karta od bar 6GB vrama da igra ne stucne ni jednom ?
Jeste drug,dosta je zahtevna,ali mislim da ima bas dosta opcija da je svako nasteluje po svojoj potrebi.I da lepo izgleda i da lepo radi.Okacio sam nekoliko slika par postova iznad.Kod mene ide i do 7GB Vram-a.
:: vuce zakucano 4gb vrama na 1080p pri visljim podesavanjima, jer svi bruje o tome po forumima, izgleda da je ovo poprilicno zahtevna igra ako se postave visoki detalji. :: Kakvo je vase iskustvo sa igrom, jer ispada da je potrebna karta od bar 6GB vrama da igra ne stucne ni jednom :: :: ::
Msm ljudi sa nesto slabijim grafikama i sa 2GB rama, tipa 660,660ti,760,270,270x i slicne, gluposti kao AO, Vignette, Tesselation, soft shadows, malo oborite AF sa x16 recimo na X8 ili x4 i onda radi kao sat. Sa high texturama. Igra vuce bas mnogo, ali mnogo opcija ima da se sredi i da lepo izgleda.
To sto si naveo, AO, teselacija itd.., uopste nisu gluposti i bas umeju da upotpune atmosferu u jednoj igri, u tvom slucaju razumem te sto tako pises ali to je subjektivno. Ako ti tako neke stvari ne upotpunjuju atmosferu, pored fenomenalnih zvucnih efekata i filmske muzike, sto daje jednu celinu i lep pecat igri, onda lepo izmi ps4 i uzivaj.
:: Msm ljudi sa nesto slabijim grafikama i sa 2GB rama, tipa 660,660ti,760,270,270x i slicne, gluposti kao AO, Vignette, Tesselation, soft shadows, malo oborite AF sa x16 recimo na X8 ili x4 i onda radi kao sat. Sa high texturama :: Igra vuce bas mnogo, ali mnogo opcija ima da se sredi i da lepo izgleda :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.