Boze ne mogu da verujem koja sprdnja sa ovim physics-om u betmenu, bas su jadni, napravili da lete papirici, da se pojavljuje magla s vremena na vreme i sta ti ja znam koje jos kerefeke, ali samo ako imas nvidiu i physics, koje uslovljavanje i idijotizam, kao ovo sve ne moze molim te bez physics-a, hahahha, ne verujem.
da li se brze sada pokrece igra? jer onako cekam po pola minute da udje u igru, pa i vise kad mi je ukljuceno jos svasta nesto. Ajde ako je brze sibni mi taj aspirin da ubacim :)
Nisam jos skinuo igru. I dalje cekam da Sk*drow izbaci svoju verziju igre. Nigde mi se ne zuri, jer imam sta da igram trenutno.
Pogledaj na Release Log-u, imas tamo sve sto ti treba.
``They call me... Prophet``
:: da li se brze sada pokrece igra? jer onako cekam po pola minute da udje u igru, pa i vise kad mi je ukljuceno jos svasta nesto. Ajde ako je brze sibni mi taj aspirin da ubacim : :: :: pozdra :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Pojavio se pravi lek, P2P momci su ga izbacili, ne treba vise ona fora sa Daemon Tools-om :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Ok, onda nije ni bitno, i ovako extra radi igra :D stavio dx 11 medium tesalation, medium AA, ostalo na high(osim distortion) i super radi, i to u windowed mode :D Igra mi se bas svidja, i ovo ce biti isto tako kandidat za igru godine :D
Sad mi radi, izgleda da sam trebao nove drivere da puknem, ali ne mogu da izvalim kako offline nalog da napravim, imam samo opciju da se ulogujem ili napravim novi nalog. Smara ovaj GFWL...
EDIT: Nema veze, provalio sam, kako su sakrili opciju smarači govnarski... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
instalirao 11.11a drajver, mislio sam da sam ga instalirao i ranije ali to je bio obican 11.11, i sada mnogo bolje radi DX11, skroz igrivo, kao sto i pise u opisu drajvera poboljsava DX11 performanse u Batmanu...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.