Ko voli top koji ima jak dmg,uzima komunjare i ide napred,ko voli preciznost i stekara je po prirodi(kao ja)uzima svabe i stoji pozadi,amerikanci su negde izmedju,mada imaju najveci ROF.
Nzm,dobre pare pravim sa su-85 sa zis-6 topom,ali sa stugom sam kucao i preko 30k,drugar slicno sa pz IV.
Lepo je sto su ovako malo ojadili Kv,odnosno podelili na KV-1 I KV-2 i ubacili t-150,za peti tier KV-1 ima 85mm top,120 penetracija-160 dmg,sto je sasvim izblansirano,zis-6 je ipak za tier 6,300dmg i 160 penetracija. U svakom slucaju odlicno odradjen balans.
Al je onda problem zaraditi lovu za tier 10 bez premiuma, meni se mosnice otegle dok sam skupio pare za IS-7, a tek bi sad bio problem... Inace i ja imam dosta iskustva sa TDS-ovima, istrazio sam Ferdia poodavno al nikako da skupim kintu za njega, takodje i M40/43 artiljeriju
I ja skupljam lovu sad za ferdija,a bogami i free exp
08.05.2012. 13:08
status: user broj poruka: 6876
Jer ferdi em je spor stock,em je 88mm L71 top(koji je jedan od najboljih topova u igri)slab za tier VIII,dok se ne dodje do 12.8cm znaci tragi-komicno :)
jel zna neko kako sa njom da uplati zlato,pokusavao sam direktno ali nece ? dal je do kartice ili do ne znam ni ja sam ima li neko iskustav sa ovim ? Hvala :)
ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit 19` Asus
Najverovatnije nije do tebe. Pohlepni rusi imaju problema ovih dana sa placanjem, nisi prvi kojem ne prolazi placanje. A ima onih kojima prodje placanje a ne dobiju gift. Evo sta je dobio jedan user sa bencha kad je pitao sta se desava, mozda ti pomogne:
Hello Tank Commanders!
Due to the high demand of the gift shop and the possible delay when using direct debit (bank transfer) the tank can take up to a few days to arrive in your garage. We really appreciate your understanding as we work to speed things up and everyone`s enthusiasm towards our new gift shop offers.
Should a few days pass without your tank being delivered please feel free to contact support.
See you on the front lines! -Your EU Customer Service Team
Uplata preko Visa internet nekima ne prolazi iz sledećeg razloga, za uplatu od recimo 19,95 eura potrebno je da na kartici imaš 21-22 eura (cifra je svaki put različita) jer se prvo uplata rezerviše sa tim uvećanjem ali se sa računa naplati tačna svota, odnosno 19,95. Vodite računa o tome. Ako se kupuje gift za recimo 3,70 pa to se uradi nekoliko puta na svaku uplatu će se dodati neka cifra iako na kraju neće biti i naplaćena. To je kada se ide preko Playspan servisa direktne naplate.
WOT Nick: Vaske
:: jel zna neko kako sa njom da uplati zlato,pokusavao sam direktno ali nece :: dal je do kartice ili do ne znam ni ja sam :: ima li neko iskustav sa ovim ? :: Hvala : :: :: ASUS P5Q S :: Intel Dual Core E7400 2.8 GH :: DDR2 3 GB Kingston Xyper 106 :: GTS 250 512MB 256bi :: 19` Asu :: ::
ja sam pre neki dan uplatio 15 evra i hteo sam da uzmem onaj paket od skoro 10evra, i odem na Get Gold >pa izaberem placanje karticom > ukucam broj > pa onaj drugi sa 3 cifre > ispisem licne podatke > posaljem i odgovor je >` We`re sorry but your credit card was declined. If you think this is in error, please call the phone number on the back of your card` tako da ne znam sta da radim ? ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit 19` Asus
Sačekaj neko vreme pa probaj ponovo, ako napraviš grešku moraš sačekati 24h ako se ne varam. Taj vid zaštite postoji da bi sprečio upotrebu nekih generatora brojeva za kartice pod uslovom da tako nešto neko pokuša da koristi.
:: ja sam pre neki dan uplatio 15 evra i hteo sam da uzmem onaj paket od skoro 10evra, i odem na Get Gold >pa izaberem placanje karticom > ukucam broj > pa onaj drugi sa 3 cifre > ispisem licne podatke > posaljem i odgovor je >` We`re sorry but your credit card was declined. If you think this is in error, please call the phone number on the back of your card` tako da ne znam sta da radim ? :: ASUS P5Q S :: Intel Dual Core E7400 2.8 GH :: DDR2 3 GB Kingston Xyper 106 :: GTS 250 512MB 256bi :: 19` Asu ::
Bravo! :) BTW, ne svidja mi se novi update. Pokvarili su igru sa francuskim prdalicama, artiljerijom koja puca vise puta zaredom... I najgore je sto su nerfovali E-50 i E-75(GOVNARI RUSKI!)!!!
Mene svakim danom odbijaju sve više i više, ostalo mi nešto zlata, otprilike za 4-5 meseci premijuma, imam još 3 dana do isteka ali sumnjam da ću ga produžavati. Idu odmori, spremam se za letovanje i ne želim da mi propada premijum za džabe. Inače ovi kreteni su shebali igru sa nasumičnim propadanjem nekoliko modula prilikom pogotka 2-3x slabijeg tenka, pobiju mi 3 člana posade sa topom koji uopšte ne bi trebao da može da ošteti čeoni oklop na tenku itd. >500 partija sa jednim tenkom i odjednom on počinje da nišani sporije, odlaze mu moduli koji nikada pre nisu, i slične gluposti. Neka hvala ukrajinskim kretenima ali od mene više zlata videti neće. Mesec dana povećana zarada 10% sa PZIV, pa kome to treba uopšte, taj se tenk prelazi za par dana i zaboravlja... Mislim stvarno više ljudi nemaju ništa pametno sem ubacivanja novih mapa sklepanih na brzaka, ubacivanja tenkova koji su dobri samo u početku a kasnije postaju kante, i sada E-75 uništavaju kao nekada E-100, neka hvala. Typea ubacuju previše često u partije protiv 2-3 T10, 3-4 T9, ko ga je zaista platio mislim da nikada više neće kupiti nijedan premijum tenk znajući da će i njegova sudbina biti ista. Vremenom će imati sve manju i manju zaradu jer će inicijalno oduševljenje trajati sve kraće i kraće ili ga neće ni biti... A bitnije greške su oduvek prisutne i sve više izražene, penetracija sa 0 oštećenja je postala uobičajena pojava za otprilike 1/3 ispaljenih projektila... Ma nek se nose u 3 lepe...
:: Bravo! : :: BTW, ne svidja mi se novi update. Pokvarili su igru sa francuskim prdalicama, artiljerijom koja puca vise puta zaredom... I najgore je sto su nerfovali E-50 i E-75(GOVNARI RUSKI!)!! :: :: ::
ne znam koj retard me navukao na ovo.. kv1 5 tir kv1s 6 tir i kv1s tesko govno cak ga kv1 opere 1vs1... sad sam dosao na is1 nemam top imam onaj sa kv1 .. 85mm .. ja vs vk3601p on 500 hp manje od mene ja njega 100-150 on mene 200-300 koj k.... o cemu se radi ...
Pa ako bre nemas top sta se bunis? Plus sto moras da znas gde da gajdas tenkove, ne samo ding ding... VK je lako probiti, sve ispod topa prolazi.
:: ne znam koj retard me navukao na ovo.. kv1 5 tir kv1s 6 tir i kv1s tesko govno cak ga kv1 opere 1vs1... sad sam dosao na is1 nemam top imam onaj sa kv1 .. 85mm .. ja vs vk3601p on 500 hp manje od mene ja njega 100-150 on mene 200-300 koj k.... o cemu se radi ... :: :: Jel su rusi toliko g... na high tir.. ? :: :: ::
znam to ... ali arty koja me pogodi u pokretu ... sto svaku partiju igram sa tir10 tir9 i to bude podela ubi boze... a jos sto ljudi sa tir7-tir8 zovu u party neke tir 5 tir4 i useru igru..
@ nidzo86 Igrica nije u fazonu odmori mozak i pucaj, kao u CS-u ! Mora mnogo da se razmislja i prati, kako neprijatelj tako i sopstvena ceta tenkova. Ja bolje prolazim kad nisam najjaci tenk. Bolje su mi partije kad imam ispred sebe tier 8-9-10 Mora mnogo da se igra kako bi se steklo iskustvo i nema sablona, kao u CS-u. Situacije su Random i nema pravila. Iskustvo i predosecaj su jedino merilo, zato i gotivim ovu igru. Igram trenutno sa T29 i nekad se osecam stvarno superiorno, a nekad se osecam kao mrav :) To je sustina igre i ono sto me drzi prikovanim za monitor. Ovo je po meni iznad CS-a u svakom pogledu i sledeci korak ka buducnosti !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: znam to ... ali arty koja me pogodi u pokretu ... sto svaku partiju igram sa tir10 tir9 i to bude podela ubi boze... a jos sto ljudi sa tir7-tir8 zovu u party neke tir 5 tir4 i useru igru. :: :: ::
Znaci zbun i cekam neke invalide sa 5-10% hp da one shotuje ?:P ok hvala :P salim se... ma znam ja ne volim da se stekarim po 5-10min kao 90% mog teama uvek .
Stekao se, ne stekao se isto ti se hvata, samo tvoju ekipu zajebes. Ima da vas razlupamo kako volis. Ima degenerika raznih. Tigar II stoji u bazu a njegovi se rokaju i kad se lomi rezultat za jedan `shot` izgubimo zbog retarda koji stoji u bazi . Da je krenuo napred pobedili bi sigurno. Zato sam ja u klanu Bencmark i ne tripujem se sa idiotima, vec igram kvalitetne partije.
Kad bi zbun rersavao partiju, prvi bi bio tamo, na zalost to je daleko od istine.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Znaci zbun i cekam neke invalide sa 5-10% hp da one shotuje ?:P ok hvala :P salim se... ma znam ja ne volim da se stekarim po 5-10min kao 90% mog teama uvek :: :: ::
Rusi i snajper nikad zajedno. Pa gde kupi Ruski tenk ? Nema gori tenk od Ruskog, evo i Mixer se zali na ovaj IS-7 :) Najebo covek, sve mu je zao zrtava :)
Jos je i igra ruska :)
:: ma znam ali provalio sam i po forumu da rusi su veoma losi za snipera .. nemci i ameri su mnogo bolji za to... :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.