Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ti citas komentare, si gledao malo trejlere po netu :: Igra je fenomenalna, ne da je vredi odigrati :: nego je obavezno stivo za svakoga ko voli igre :: Na nivou prva dva dela je, ako ne i bolja za nijansu :: :: Ovde se igraju neki snajper elite, cod i slicna sranja, :: kakva je to jeres uoste pitati da li da se igra bs3?! :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Nemoj druze to da radis. U ALI213 verziji ne radi save game. To je Rusko sranje. Skini verziju FLT od 15.6 gb koja je original izdanje sa scene. Ja sam je skinuo sa Partis.si i freeleech je torrent. Igra radi bez greske. Brzina full,pa uzivaj za vikend.
Kasno već.... moraću da rizikujem. Negde sam pročitao da neki update-ovani crackfix nema save-game problema.
Ako ne radi, ne ostaje mi ništa drugo nego na mrtvim torrentima da jurim drugu verziju... __________________ Scourge of PCBerza
:: Nemoj druze to da radis :: U ALI213 verziji ne radi save game :: To je Rusko sranje :: Skini verziju FLT od 15.6 gb koja je original izdanje sa scene :: Ja sam je skinuo sa Partis.si i freeleech je torrent :: Igra radi bez greske :: Brzina full,pa uzivaj za vikend :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Veruj mi,mozda nesto najbolje sto sam igrao do sad. To je jedno jedinstveno remek delo upotpunjeno klasicnom muzikom i nekim istorijskim dogadjajima koji su se zaista desili u istoriji SAD-a. Nesto sto se igra za svoju dusu,nesto gde se ne gleda FPS kao pojedine kreature na ovom forumu,nesto sto ostaje u secanju pravog Old-School gejmera. Nesto ko da su pravili za mene.
Ja sam skinuo to izdanje koje se ne instalira vec se samo pokrene exe i meni to radi (ALI213). Inace igra mi se ni najmanje ne dopada pa ce se saga završiti brisanjem.Predhodna 2 dela sam igro do kraja.Ne mogu više majke mi :) Malo o samoj igri.Taj neki paralni univerzum i igra tipa doktor who mi se uopšte nije dopala ni na samom startu serijala.Grafika je svojevremeno bila poprilicno solidna onako sva blještava.To je zadržala i sad ali jednostavno nit ima teselacije nit dof kako treba neka moderna igra da ima.Teksture iz blizinie su loše odnosno sam dx11 ga nigde nema il ja ne vidim kako treba il nisam pokrenuo ovo u dx11 modu :) . O samom gameplay-u ...pa... potpuno dosadno.Nemogu više u igrama da idem i umesto da igram igru ja sakupljan ili cvecke ili kutije ili svakojake gluposti.Nikad nisam razumeo šta time oce da se postigne.A sama borba neznam potpuno konfuzno. Sve u svemu delete.
Sve u svemu blage veze sa životom nemaš... igra je remek delo ali treba imati ukusa da bi uživao u njoj... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja sam skinuo to izdanje koje se ne instalira vec se samo pokrene exe i meni to radi (ALI213) :: Inace igra mi se ni najmanje ne dopada pa ce se saga završiti brisanjem.Predhodna 2 dela sam igro do kraja.Ne mogu više majke mi : :: Malo o samoj igri.Taj neki paralni univerzum i igra tipa doktor who mi se uopšte nije dopala ni na samom startu serijala.Grafika je svojevremeno bila poprilicno solidna onako sva blještava.To je zadržala i sad ali jednostavno nit ima teselacije nit dof kako treba neka moderna igra da ima.Teksture iz blizinie su loše odnosno sam dx11 ga nigde nema il ja ne vidim kako treba il nisam pokrenuo ovo u dx11 modu :) . O samom gameplay-u ...pa... potpuno dosadno.Nemogu više u igrama da idem i umesto da igram igru ja sakupljan ili cvecke ili kutije ili svakojake gluposti.Nikad nisam razumeo šta time oce da se postigne.A sama borba neznam potpuno konfuzno :: Sve u svemu delete :: :: ::
Ja sam igrao 4 sata dogurao debelo i sjebo me save....Evo skinuo steam i krek opet isto evo jos 2 % i bice mi skinut black box daj boze da radi ako ne ...koliko mi se svidela igra ima da je uzmem original pa ti vidi koje je to sranje od igre.......Meni zbog ociju su smetali prva dva dela ovaj mi je ok kao dishonored. Far cray 3 mi je sledeci da probam ,A za ovo cu stekati pare veruj mi ako mi ne bude radio black box,,,
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ja sam skinuo to izdanje koje se ne instalira vec se samo pokrene exe i meni to radi (ALI213) :: Inace igra mi se ni najmanje ne dopada pa ce se saga završiti brisanjem.Predhodna 2 dela sam igro do kraja.Ne mogu više majke mi : :: Malo o samoj igri.Taj neki paralni univerzum i igra tipa doktor who mi se uopšte nije dopala ni na samom startu serijala.Grafika je svojevremeno bila poprilicno solidna onako sva blještava.To je zadržala i sad ali jednostavno nit ima teselacije nit dof kako treba neka moderna igra da ima.Teksture iz blizinie su loše odnosno sam dx11 ga nigde nema il ja ne vidim kako treba il nisam pokrenuo ovo u dx11 modu :) . O samom gameplay-u ...pa... potpuno dosadno.Nemogu više u igrama da idem i umesto da igram igru ja sakupljan ili cvecke ili kutije ili svakojake gluposti.Nikad nisam razumeo šta time oce da se postigne.A sama borba neznam potpuno konfuzno :: Sve u svemu delete :: :: ::
Drug probao sam nece ..... evo krecem sa black box pa javaljam inace rado cu kupiti original
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Čemu Blackbox rizik? Što jednostavno ne skineš ono što je vladats postavio kad je proverena stvar? BTw, meni radi i ali123 verzija sa FLT crackom... :: :: Kupiću originalnu igru 100%, fenomenalna je :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
koji jos nisu skinuli narodnu verziju igre, a planiraju to da ucine. Ja ne znam sta je to sa ljudima, ali definitivno pocinjem da ih mrzim sve vise. Zloba i glupost ne poznaju granice, a evo zasto :
Citajuci komentare u Piratskom zalivu, zeleci da proverim koja verzija radi bez problema, sto radim vec godinama, krajickom oka preleteh preko poruke jednog skota, koji je u jednoj kratkoj recenici objasnio zavrsetak igre !!! Logicno pitanje koje cete mi verovatno postaviti je sto sam citao, odgovor je nisam, nego sam letimicno skenirao tekst, kao kada citate novine i prelecete preko teksta, pamteci kljucne pojmove. Mozak je kurva, upija ko sundjer. Cekao sam ovo godinama, prvi deo je Salvador Dali medju video igrama, i onda ovo, poludeo sam. A bas sam pazio sve ovo vreme da ne otkrijem nista od price, nijedan trejler nisam pogledao. Ne citajte komentare na torentima za ovu igru !!! Primetio da na vise mesta ima ovih zadebilisanih morona, kojima je mafijaski kapitalizam isprao mozak, do te mere da misle da mi pirati uskracujemo leba autorima igre. A najveci deo kolaca ode distributerima i ostalim lopuzama. U svakom slucaju drugovi moji, uzmite ovo sto vam rekoh na znanje. Ja cu, uprkos svemu, odigrati igru, jer i pored toga sto znam narativ i njegov obrt, znam da uzivam u umetnosti i da cenim istu, za razliku od ovih izgovora za coveka.
S`obzirom da živim od gaming animacije, vidim `kroz` svaku igru, i u ovu je uloženo JAKO puno truda. Kome se ne svidja treba da se preispita što nema ukusa... __________________ Scourge of PCBerza
Hvala evo spremam se :) Stvar ukusa.Ne sporim da ti misliš da je remk delo.Posle tomb raidera prešo sam na ovu igru i eto to su moji utisci o ovoj igri.
:: Postovani kolega,mislim da si trenutno ti u nekom paralelnom univerzumu iz nekog razloga :: Zelim ti uspesan povratak na planetu zemlju :: Pozz.
Sad sam pogledao sta je ovo i prenerazio se kako je smorno. Kao, ides, koljes, seces vratove, obezglavljujes, pljackas leseve... Radis stvari koje nisu radile ni ustase. Usput, glavni lik jede so i otpatke s ulice, i sve to zaliva krvlju iz djavolove ruke koju je odsekao. Primaljivo,a?
I sve to bez imalo duha i atmosfere, i po principu jebo lud zbunjenog.
Kakva crna prica, kakvo remek delo, kakvi bakraci? O cemu mi pricamo? Ovo je jedan bolesni shit i nista vise. Nikad ni jednu igru nisam obrisao s vecom lakocom.
Ne izmišljaj gluposti molim te. Ništa ne kolješ, obezglavljuješ itd. Deluješ mi kao da si se smorio nešto, tako da nema potrebe da napušavaš igru. Kakva majke ti djavolova ruka, šta pričaš majke ti?
Ako ti je ova igra bez duha i atmosfere možda najbolje da se zadržiš na sportovima i vožnjama jer ne kapiraš ovakva remek dela... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Sad sam pogledao sta je ovo i prenerazio se kako je smorno :: Kao, ides, koljes, seces vratove, obezglavljujes, pljackas leseve... Radis stvari koje nisu radile ni ustase. Usput, glavni lik jede so i otpatke s ulice, i sve to zaliva krvlju iz djavolove ruke koju je odsekao. Primaljivo,a? :: :: I sve to bez imalo duha i atmosfere, i po principu jebo lud zbunjenog. :: :: Kakva crna prica, kakvo remek delo, kakvi bakraci? O cemu mi pricamo? Ovo je jedan bolesni shit i nista vise :: Nikad ni jednu igru nisam obrisao s vecom lakocom :: :: BIOKURTON III
Da vam nije slucajno taj problem zbog toga sto drzite UAC (User Account Control) ukljucen? Posto je meni sve radilo, tj. radi bez problema na W7 Pro, FLT verzija. A usput, presao sam je :)
Sve igre su nasilne, retko koja nije. I to su one za decu do 3 godine, koje su prepune halucinogenih efekata. Jednostavno nemas igru koja nije nasilna.
@Dexter I da je religija u pitanju i tu ima nasilja. Nema tacke na svetu gde nema nasilja. Drugacije zvano `haos`.
:: :: Sad sam pogledao sta je ovo i prenerazio se kako je smorno :: Kao, ides, koljes, seces vratove, obezglavljujes, pljackas leseve... Radis stvari koje nisu radile ni ustase. Usput, glavni lik jede so i otpatke s ulice, i sve to zaliva krvlju iz djavolove ruke koju je odsekao. Primaljivo,a? :: :: I sve to bez imalo duha i atmosfere, i po principu jebo lud zbunjenog. :: :: Kakva crna prica, kakvo remek delo, kakvi bakraci? O cemu mi pricamo? Ovo je jedan bolesni shit i nista vise :: Nikad ni jednu igru nisam obrisao s vecom lakocom :: :: BIOKURTON III
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.