Ako stvarno bude izgledalo na konzolama kao sto je na ovom videu, to je super, jeste da nema teselacije i drugih dx11 stvari, i vidi se da su texture losije, ali svakako za pohvalu. Mada i boje su malo isprane, ali OK, s obzirom koliko su stare konzole ovo je super kako izgleda.
Inace moram da napomenem da je mene u ovom videu najvise odusevio zvuk, odnosno zvucni efekti oruzja i slicno, perfektno je, ako budu u samoj igri ovakvi, extra, jer moguce je da je odradjeno tako samo za potrebe videa.
Krajsis 2 su fenomenalno optimizovali i izgleda prelepo za razliku od npr. asasina 3,
igra izgleda jako lepo, a opet stoji zakucana na 60 frejmova 90% vremena. Ako i trojka bude ovako, bice odlicno.
Nije problem da je nesto zahtevno, ali da ta hardverska zahtevnost bude vizuelno vidljiva i opravdana bez da zagledas neke gluposti kao `e ono tamo u cosku to izgleda do jaja, zato koci igra, to je ok`
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Da, kapiram sta hoces da kazes. Sve u svemu, kao sto kazes, dvojka je bila optimizovana, ali ipak i na njoj ako stavis sve na ULTRA, aktiviras hi res texture, ukljuci se teselacija i ostale zezancije, nije bas zakucana na 60fps. Ali sve jedno, poenta je da njihove igre i na medium-high podesavanjima lepo izgledaju, a to je ono sto je i najbitnije, ko nece da nesto sad bog zna uziva i zagleda u okolisu, vise obraca paznju na sam gameplay, i to mu je dovoljno za lep ugodjaj a jos i lepo radi. .)
:: Krajsis 2 su fenomenalno optimizovali i izgleda prelepo za razliku od npr. asasina 3 :: :: igra izgleda jako lepo, a opet stoji zakucana na 60 frejmova 90% vremena :: Ako i trojka bude ovako, bice odlicno :: :: Nije problem da je nesto zahtevno, ali da ta hardverska zahtevnost bude vizuelno vidljiva i opravdana bez da zagledas neke glupost :: kao `e ono tamo u cosku to izgleda do jaja, zato koci igra, to je ok :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Dok sam imao gtx 470 turim krizu 2 na srednja podesavanja u full hd-u, vec izgleda lepse od konzola jer one koriste najniza podesavanja sa PC-ja + dodatno su osiromasena + rezolucija je hd ready...
Imao sam stabilnih 60 frejmova 90% vremena, onih 10 % su kratki padovi na 50-55 od par sekundi.
Govorim o dx9, realno meni licno ne igra ulogu dx11 i texure koje su kasnije izasle (probao sam), jer da me jebes ako bukvalno ne zagledam ko debil ne bi nista ni primetio, sem manjeg fps-a to uvek primetim bez da posebno obracam paznju...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ma da, dx9 je i vise nego dobro radio, secam se da sam igru cim je izasla obrnuo na hd5850 i sjajno je radila u 1080p. Sve je subjektivno, ja iskreno primecujem razliku. I iskreno malo je mozda i steta sto i c3 nece da odrade da imas i opciju za dx9, ako nista bar dosta vise ljudi bi moglo da je igra, kao sto je slucaj sa fc3.
Ne kazem da ih nema, nemoj pogresno da me shvatis, samo da ja licno u toku igre ne primecujem bez da stanem i blenem u zid.
Uvek mi je bitniji stabilan fps od od recimo 55/60, nego da igra izgleda 10%/15% lepse a radi 30% losije zbog tih 10%/15% vizuelne razlike.
Ne gadim kao drugi da nesto sa ultra stavim na high ili medijum ako konkretno i upadljivo ne vidim vizuelnu razliku, a dobijam dosta na stabilnom 60 frejmrejtu.
Da da, kapiram te, vec si u vise navrata rekao slicno. .) Naravno, sve je subjektivno, i zato i kazem da bi bilo mnogo bolje da i c3 izbace i sa dx9 ili recimo dx10 opcijom, igra bi na taj nacin sigurno bila dosta pristupacnija sirem krugu igraca. .)
Ne verujem, cak sta vise siguran sam gotovo 100% da nece. Sve sto su do sada izjavili povodom izlaska C3 na PC, to ce biti DX11 only igra. Na zalost velikog broja ljudi, ali sta ces, stizu nam neke novije tehnologije, ide se dalje.
:: Ja mislim da ce tako i da urade, :: nisu ni oni mutavi, :: bitno je da sto veci broj ljudi kupi, :: a ne samo onih 10% :: sa besnim masinama :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Videce se samo da li je sve to opravdano. Secam se, kako su ljudi pricali o prvom delu kad se pojavio, i gotovo preko 50% igraca PC zajednice bilo je nemoguce da i pokrenu igru, pa je napljuvase, da bi kasnije pricali totalno drugu pricu. :/
:: @Shon :: Dokle ces da obaras Grand sajt?Sta su ti meketavci toliko skrivili? :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=50828&forid=21&katid= :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Bogami, ovih dana su nas bas izbombardovali sa video materijalom. Sada je u pitanju part dva, vec odlicnog gameplay-a koji smo nedavno videli, i to sa svim napucanim na max, na PC-u, za razliku od 7 Wonders filmica.
Ono sto mene raduje jeste sto ce definitivno, bar po videu koji su plasirali u poslednje vreme, mape biti kud i kamo vece nego sto su u C2, sto daje totalno drugi osecaj gameplay-a, odnosno vise mogucnosti. :)
@Sky Pa sta, hoces da urgiras za zelembace, da se ne zajebe ko ja!? c c c
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.